-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hatige balım nasıl takılmasaydım anacım dedim noluyoruz görünmez kimlikler dolanıyor aramızda,sağıma baktım soluma baktım,rengim uçtu kızzz kaydirigubbakcemile3 neyse ki çilek hanımın marifetiymiş te rahatladım kaydirigubbakcemile3

biriciğim hoşgeldin ballı lokumum
hoşbuldukk kesdenemm:jeyyar:nasılsın cnm
kızlar aşağıda da iyi misafir var bu arada :roflol:
biriciğim hg

:roflol: :roflol: :roflol:hoşbuldum çılakımmm:jeyyar:nabersin kız duyduğuma göre görünmez oluyomuşun belli vakitlerde:roflol: :roflol: :roflol:

/imageshack.us/ çalışmıo cnm ya ondan eklyemedim ama Tefalin düdüklüsünü aldım set olarak 8 ltre ve 4.5 ltre
hızlıresim.com gir cnm forum 3 yapıştır
oda olmassa resimbank a gir forum hotlinki yapıştır o da olmadııı:roflol:

biricik hoş geldin bebem :))

ayy bugün noluyo yaa şımardım heesositososito sositososito sositosositohoşbuldummm şeker paremmmyerimsenibennasılsın

ya ben kendime albüm yapayım di mi kızlar arkadaşım olanlar görsün beni ki sonra kına elbisesi için falan fikir istediğim de rahatça söyleyin şu yakışır sana yok bu olmaz dana gibim olursun falan kaydirigubbakcemile3

de ben nasıl ekleyeceğim herkesin görmesini nasıl engelleyeceğim? hadi bakalım görünmez olmayı biliyorsun çilek bir yardım et bunu da bilirsin sen kaydirigubbakcemile3

ece sen de mod sun eee sen de bilirsin bilmiyorumkismile

adacım bence de iyi bi fikir albüm yapman
yoksa tarifle fikir verilmiyo

yeni albüm deyince orda seçenekler çıkıyo
ordan yalnızca arkadaşlar için olanı işarteledin mi tamamdır
yalnızca listendeki kişiler görür resimlerini

hatige görüşürüz tatlım öptümmm bi sürü :)

ece sağol kuşum ben gidip bir yemek yiyeyim ondan sonra geleyim size kendimi ekleyeyim albüm yapayım he he :)

hehee afiyet olsun adacım
bekliyorum resimleri
ben bugün öğlende bişi yemicem eğer yağmur yağmazsa
çarşıya gitcez veee nişanlık bakıcazzz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…