-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

gideceğin dönem tam yaz ayıysa onunlada doğru orantılıdır .
ben mart sonu nisan başı gideceğim için o kadar pahalı değil
ama benim kaldığım oda sezonda çok pahalı .

biz 11temmuz gidicez canım ya 11-17 temmuz arası işte ama günlük 494 dedi çok pahalı ya, sizin tuttunuz oda ne pınar?

ayy hilal bende tv nakarat kısmını duyduğumda şarkının tanıtımı yapılıyordu... dedim ki kesinlikle buu:))))

canım siz long beach'te hangi odada kalıcaksınız, nehir evlerini beğendim ama pahalıdır, siz hangisini tuttunuz canım?

ilk baş bizde nehir evlerini istedik ama ets ile görüşmeye gittiğimizde onlar açık değildi yani satışı yoktu.. orayı otel kendi istediği zaman açıyomuş kendileri veriyomuş.. genelde de çocuklu çiftler tarafından tercih ediliyomuş..otel de kalıcaz biz..yeni evli çift için ayrılan odalardan birinde..opuyorumnanaktan

canım şimdi açtım baktım ama odayı falan göstermiyo site, sadece yazısı çıkıyo ama güzele benziyo, siz kaç gün kalıcaksınız ne kadar canım?

canım biz 4 gece 5 gün kalıcaz
ptesi giriş cuma çıkış olacak .
ben ets ile değil direkt otel ile görüştüm baya konuştum indirim aldım balayı çiftiyiz falan filan diye
gecelik iki kişi 216 tl .
uçak biletinide ben kendim aldım gidiş döüş iki kişi 300 e yakındı.

kızlar slm.lar anca bitirdim geçmişi anacım ne güzel kaynatmışsınız yine :)

biriciğim olmuş missbiricik çok da iyi olmuş :)

esracım balayı otelini değiştirmekle çok iyi yapmışsınız,bu otelin yorumları daha iyi canım,her şey gönlünce olsun

nisanım sen de güzel bir gece geçirmişsin,ohhh iyi gelmiştir balıma :)

pınarpin kuşum herşey tamam vakit geçsin artık diyorsun olayına gelmişsiniz,rabbim güzel yüreğini hep böyle mutlu kılsın inşallah

başka unuttuğum bir şeyler varmıydı acaba kafamçokkarıştı

anladım canım iyimişş bende bi arıyım bari :)

adacım bebeğim teşekkürler aynen öyle
şu günler bi an önce geçsin yoksa ortamdan ikiye çatlıcam bu gerginlikle..

kızlar patladım artık. görevlendirme için bekliyordum. adam bi daha rapor al dio. bıktım artık 20 gündür raporluyum. 1 aydır oturuyorum. bu beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…