-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

merhaba şekerlerin en organiği.. nasılsın

hoşbuldum canım sağol iyiim sen nasılsınopuyorumnanaktan

[B]canım benim haklısın ama sinirlenip yıpratma kendini bak zamanınız az kaldı oturup konuşursunuz bebişimkaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasıl gidio hazırlıklarınız :))
kaydirigubbakcemile5

iyidir tatlım nolsun bizim bugün cam için parmaklıklarımız yapılıyo dıştan bitiyo sıra içine geliyo sen nasılsın evlilik nasıl gidiyokaydirigubbakcemile5

evet cnm iyi geldi baya

sende baya bi üzgünsün anladığım kadarıyla
sanırım bu zmnın az kalmasından kaynaklanan stresten oluyo
bence bi an önce konuş anlatsın sana
msj filanda mı atmadı

yani sakin ol konuş
konuşmadan anlayamazsın bişi
bence bu tip şeylerde mutlaka konuşarak anlaşılmalı
kaçarak yada tlf açmayarak birbirinize daha çok zarar veririsiniz

iyidir tatlım nolsun bizim bugün cam için parmaklıklarımız yapılıyo dıştan bitiyo sıra içine geliyo sen nasılsın evlilik nasıl gidiyokaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

valla bende hala yeni evlencekmisim gibi hazırlıklarla ugrasıom daha yeni tasınıcamda bazı eksikler var tasınmaya yakın tamamlarız dedik iste böle :) allah kolaylık versin hepimize:)

iyidir tatlım nolsun bizim bugün cam için parmaklıklarımız yapılıyo dıştan bitiyo sıra içine geliyo sen nasılsın evlilik nasıl gidiyokaydirigubbakcemile5

valla bende hala yeni evlencekmisim gibi hazırlıklarla ugrasıom daha yeni tasınıcamda bazı eksikler var tasınmaya yakın tamamlarız dedik iste böle :) allah kolaylık versin hepimize:)[/QUOTE]

hayırlısı olsun canım,evett Allah hepimizin ayrdımcısı olsun
:Saruboceq:

kızlar fikir verenlere,destek olmaya çalışanlara teşekkür ederim.....kendimi kötü hissediyorum,eve gidip uyumak ve beynimi resetlemek istiyorum ve o şapşalım hatasını anlasın diliyorum.Ya düğüne çok az süre kala bu saçma şeylerle uğraşmak istemiyorum...Offf (((

hb adacım ya bişeler olmuş sanırım
sakın yüz verme sürtünsün burnu
biraz içine kaybetme korkusu ver adamın :1closedeyes:

adacım canım yaa üzme kendini
hemende yumuşama kızdığını üzüldüğünü anlasın
birazda onun aklı kalsın şimdi sende

Çilağımmmmmmmm nerlerdesin bacım ne var ne yok yaw?j Yok annem ben çok ciddiyim ama dediğim gibi ben bilmem beyim bilir Pühahahha :roflol:

ya kısım nerde enteresan şeyler var hepsi sende kaydirigubbakcemile3
göğüsün ortasını açıyolar dolguyu yerleştiriyolar sonrada orayı bi güzel dikiyolar alsanaalsanasmile
aman allahım sen koru yarabbimmmmmmohaoldumsmile

hb adacım ya bişeler olmuş sanırım
sakın yüz verme sürtünsün burnu
biraz içine kaybetme korkusu ver adamın :1closedeyes:

adacım canım yaa üzme kendini
hemende yumuşama kızdığını üzüldüğünü anlasın
birazda onun aklı kalsın şimdi sende

öyle yapacağım kızlar da adamda ki rahatlığa bakın dün gece 00:00 da aradıktan sonra bugün de 5-6 kez aradı en son 11:15 te bıraktı aramayı,manyağa bak ya ya insan bir şeyler yapmaya çalışır kapıdan kovuyorsam bacadan girmeye çalış bu ne böyle di mi ama yok aramayı da kesti,mesaj atıp açıklamak bile yok.Sanki aradım açarsan açarsın açmazsan sen bilirsin gibi davranıyor.Pöff ya bu ne sorumsuzluktur (( Bir de yüz verme,yumuşama diyorsunuz,adamın bir şeyler yapmak gibi bir amacı yok ki.Umursamıyor şimdi de :sinifsinif:

Son düzenleme:
çilek hoş geldin tatlım..:))

adacım ne kadar sakin ol desek de olamıycaksın biliyorum ama..sen böyle kal yapsın bişiler bakalım..

sen şimdi hiç kafana takma dicem ama takacaksın ben olsam bende takardım ama
ona takmadığını hissetireceksin.
o şimdi ben aradım açmadı diye düşünüyo bırak öyle düşünsün akşama kadar bakalım
şimdi düşünüyodur bnm ne yaptığımı merak ediyodur die arar diye düşünüyo
sen arama sakın
bırak o düşünsün bu şekilde.

Bu modelli bi arkadaş eklemişti hangi siteden aldı acaba fiyatını öğrenmem lazım.
Kim ekledi hatırlamıyorum da :gitme:

çilek-hatice ok. kızlar anlaştık,bekleme modundayım o halde kaydirigubbakcemile3
speddy ben de pınarpin diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…