-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

dün benim şapşalım akşam 18:00 gibi tlf.un şarjının bittiğini haber verdi,daha doğrusu konuşuyorduk ve tlf.u sinyal verdi (miş) neyse ben tabi bu durumdan hiç hoşlanmıyorum ama kızım artık yüzüğü de sen taktın adam gidip te seni boynuzlayacak kıvamda olsa o yüzük niye sen de olsun gibi bir paranoyayla da iç sesimi dinliyorum ((( ben 19:00 da çıktım işten kızkardeşim geldi aldı beni hatta şiketten beraber gidiyoruz tlf.um çalıyor baktım Aşkım iş arıyor anammm dedim şarjı gerçekten bitmiş kurban olurum yalan da söylemiyormuş :) işte bu nerdesin canım Ayla aldı mı seni falan konuştuk benim şarj bitik 21:00 kadar mesaideyim biliyorsun ( kaldımı mesaiye 18:00-21:00 arası kalır bu doğru) 21:30 da evde olurum eve geçince konuşuruz falan....dedi kapattık.Saat oldu 21:40 yok: 22:10 yok 22:50 yok ama nasıl çıldırıyorum en son 23:00 te evini aradım annesi dedi yok,bir yandan kapalı diyeceğini bile bile 2 hattı da arıyorum 23:20,23:21,23:22........23:49 yok..ve ben iyice bitkin bir durumdayken tlf.uma 23:51 de şimdi ara geldi.Ve adam beni 00:00 da aramasın mı açmadım tabi,mesaj çektim bir daha aradı tlf.u kapattım.Sabahtan beri 5-6 defa aradı yine açmadım....hala çok sinirliyim kendisine bu yaptığının çok büyük bir yanlış olduğunu onun o taş kafa beynine sokmalıyım ama nasıl ((
ışi çıkar bir şey olur ama insan tlf.u şarjı bile olmasa bir kontörlü bulur arar haber verir,bu bir sorumluluktur.1,5 ay sonra evleneceğiz biz ya ve adamda ki öküzlüğe bakın

genel müd. yrd. yanına bir çağırdı hemen geliyorum kızlar,offf bu kafayla nasıl iş yapacağım ben ya ((

adacım, canım benim sakin ol.. kesinlikle haklısın, ama vardır muhakak bir açıklaması.. sakin ol ve dinle.. sonra uyarıda bulun, düğün öncesi iki tarafta gergin olur.. hepimiz yaşıyoruz böyle şeyleri.. bence işi çıktı ve hemen çıkamadı.. şimdi çıkarım diye de sana haber vermeyi ertelemiştir.. yada arıyacak bir durumda değildir.. büyük bir problem haline getirme lütfen canım..... ama uyar..

Bayanlar olarak bizde bu sorun büyük bir sorun galiba ne kadar güvensekte bir vesvese alıyor bizi gidiyorrrr sonra acaba nerde kiminle niye aramadı arasada açmam diye bir süre kendimizi yiyoruz erkelr bunu çok anlamıyor adaer bende bu yüzden ne tartışmalar yaşadım bana güvenmiyormusun dedi güveniyorum ama genede içimden hep senin gibi neler geçiriyordummm aç telefonu anlamıştır bence senin ne kadar kızgın olduğunuu

AdA peki gerekçesini ne söyledi canım. işi olsa da tabiiki sorumluluğu bu. ama rahat mizacından da kaynaklanabilir.

Adacım inan hepimizin yaşadığı problemler bunlar, erkekler bu konuda çok rahat oluyorlar, bir kere söyledi ya senin merak etmeyeceğini düşünmüştür.
Üzme bu kadar kendini gulsunun dediği gibi düğün yaklaştı, iki tarafta da gerginlik var kırmayın birbirinizi canım

adacım bencede biraz sakin ol tatlım..gerekli bi açıklaması mutlaka ama mutlaka vardır..düğün yaklaştıkça evlendikten sonra da böyle olursa falan diye düşünüyorsun ki bayan kimyası böyle işte.. telefonu aç ararsa tekrar nişanlın yoksa uzar gider biliyomusun..konuşarak halledebilirsiniz..şu huylarına sinir oluyorum bu erkeklerin, hepimiz yaşıyoruz bunları zaman zaman ama işte..benimde senden bir farkım yok gerçi ama.. herşey bir şekilde hallediliyo ki sizin çok az bir zamanınız var kuzumm..

kızlar merhaba nasılsınız

adacım arkadşlar doğru söylüyo mutlaka bi açıklaması vardır, kadınların genetik özelliği sanırım bende ulaşamadımmı çıldırıyorum

sağolun kızlar rahatlatıcı şeyler yazmaya çalışmışsınız ama durumu o kadar basit algılayamıyorum maalesef,bir insan ne olursa olsun sorumluluğunu bilmeli.Tamam şarjı bitmişti ve 18.00 - 21:00 arası mesaide olacağını 21:30 gibi evde olup tlf.unu o zaman şarj edebileceğini söylemişti,buraya kadar bir sıkıntı yok.Ancak 21:00-24:00 arası nerede olduğunu bile bilmediğim şekilde beni habersiz bırakması işte bu ciddi bir sorumsuzluk,daha önceki yaptıkların da olduğu gibi bunuda hemen affedip sineye çekersem bu olayı da genele yayacak,erkeklerin de kimyası bu ne kadar çok şeye göz yumarsak o derece fazlasını yapıyorlar.Mantıklı açıklamaya gelince hiç sanmıyorum yok çünkü,arkadaşlarıyla vakit geçirip anı yaşamak işine geldi,Ada'da her zaman ki gibi nasıl olsa affeder zaten bir iki ararım sonra konuşur benimle diye düşündü.Zaten gece eve gelip hemen aradıktan sonra mesaj göndermiştim ona bir cevap yazardı değil mi bir şey olsaydı ve mecburiyetten bana haber veremediyse ya da sabahtan beri arıyor ( gerçi 11:15 gibi bıraktı aramayı ) baktı ben açmıyorum mesaj yazsın bu sebepten dolayı diye ama yok.2 saattir de aramıyor da zaten,çünkü işin ciddiyetinin farkında değil nasıl olsa ben affederim olaya böyle bakıyor ((

adacım benim yerimde olsan heralde çıldırırdın sen ya
bak biz aynı yerde çalışıyoruz değil mi bi çıkıyorum yukarı adam piyasada yok
arıyorum cebi kapalı
elemanlara soruyorum nerde diye bilmiyoruz diyolar 2-3 saat sonra geliyo
nerdeydin ya falanca yere gittim cebin niye kapalı farketmemişim
ama acaba aldatırmı diye bi düşünce inanki kaç senedir 1 kere bile aklımdan geçmedi

sonra annesi yaşlı olabilir beni hiçç ilgilendirmez
söz için çarşıya çıktık yengesi geldi bizimle zaten annesi yengesine demiş ki ben koşturamam sen hallet
kadında allah razı olsun her zaman aradı sordu koşturdu sözde bohçaları hazırlamış çokta güzel olmuş
ee sonra bigün biz kayınvalideme gittik
ben sanki bişey beceremem dedi niye dediğini anlamadık baştan
sonrada yapılanları kıskanmış o çıktı ortaya

şimdi nişan yapıcaz benim kayınpederim olmadığı için aşkım herşeyini kendi yapıcak
birikimi de yok
bizde çarşıya çıktıça bohça için bişile aldık
zaten yalnızca ikimize yapılcak ben onu annesine oda benim anne babama ufak hediyeler alıcak
biz geçen çarşıya çıktık bişiler aldık
kayınvalide ben beceremez miyimde siz alıyosunuz demiş
yinede yorum yapmadım

adacanım yani bu ve bunun gibi o kadar çok şey varki
artık takılmıyorum bile
bildiğimi okuyorum
çünkü kendimi sıktıkça fena oluyorum
bu sefer gereksiz yere insanları kırıyorum

kuzum ya. daha önce de bu tip birşey yazmıştın. arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sevdiğini demiştin. çok haklısın. affetmeyerek değil de karşına alıp konuşmakla çözebileceğinizi düşünüyorum. nerede olduğunu bildirmesini söyle bence. nişanlın sana çok güvenmiş. yani çoğu işi de sana yüklüyor, sen becerikli olunca, alttan almayı bildiğinden dolayı. ama bunu sakin bir dille anlatman yararlı olacaktır. güzelliklerin eşiğindesiniz. çok kritik zamanda ayrıca.

bilmiyorum kızlar,haklı da olabilirsiniz ben beni aldattı başkasıyla beraberdi gece demiyorum,aklıma böyle bir şeyi getirmiyorum nedense,ama sorumsuzluğunu kaldıramıyorum hepsi bu ((

adacım tamam sakinleşinceye kadar açma.. aramayı bırakmasının sebebi, hala sinirli olduğunu düşünmüştür ve biraz daha bekleyip aramayı tercih etmiştir bence.. tavrını koy, açtığında da sinirli bir şekilde değil, gayet sakin ve ciddi ol, uyar,eğer arkadaşlarıyla beraberse hemen afffetme, soğuk davran, sonuna kadar haklısın canım.. ama maalesef erkekler değişmiyor... bir süre değişmiş gibi davranıyorlar...ama sonradan normal hallerine dönüyorlar maalesef..

işte ya. aileler araya girince en iyisiyle bile sorun olabiliyor. bir çözümü olsa. herkes anlasa birbirini. bir de işler kesinleşince söz-nişan vs.. erkekler nasılsa benim oldu diye düşünüp, garip bir rahatlama oluyor sanki. Allah hayırlısını göstersin.

canım kaç kez denedim konuşmayı,tlf.larını açmıyorum diyelim geliyor iş çıkışıma,tamam diyorum madem gelmişsin konuşalım bir çözüm yolu bulalım bana mantıklı bir şeyler söyle...ohoooo bakıyorum adama sanki ben bunu demiyorum,tamam ya kapat konuyu uzatma vs. diyor açıklama da yapmıyor.Ben de ya sinirden kendimi yiyip durumu uzatmayı tercih etmek yerine bu deveyi gütmeyi seçiyordum ama yoruldum hem de çokkkkk.Bu defa mantıklı bir açıklama yapmak zorunda çünkü ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…