- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #11.221
sağolun kızlar rahatlatıcı şeyler yazmaya çalışmışsınız ama durumu o kadar basit algılayamıyorum maalesef,bir insan ne olursa olsun sorumluluğunu bilmeli.Tamam şarjı bitmişti ve 18.00 - 21:00 arası mesaide olacağını 21:30 gibi evde olup tlf.unu o zaman şarj edebileceğini söylemişti,buraya kadar bir sıkıntı yok.Ancak 21:00-24:00 arası nerede olduğunu bile bilmediğim şekilde beni habersiz bırakması işte bu ciddi bir sorumsuzluk,daha önceki yaptıkların da olduğu gibi bunuda hemen affedip sineye çekersem bu olayı da genele yayacak,erkeklerin de kimyası bu ne kadar çok şeye göz yumarsak o derece fazlasını yapıyorlar.Mantıklı açıklamaya gelince hiç sanmıyorum yok çünkü,arkadaşlarıyla vakit geçirip anı yaşamak işine geldi,Ada'da her zaman ki gibi nasıl olsa affeder zaten bir iki ararım sonra konuşur benimle diye düşündü.Zaten gece eve gelip hemen aradıktan sonra mesaj göndermiştim ona bir cevap yazardı değil mi bir şey olsaydı ve mecburiyetten bana haber veremediyse ya da sabahtan beri arıyor ( gerçi 11:15 gibi bıraktı aramayı ) baktı ben açmıyorum mesaj yazsın bu sebepten dolayı diye ama yok.2 saattir de aramıyor da zaten,çünkü işin ciddiyetinin farkında değil nasıl olsa ben affederim olaya böyle bakıyor((
kuzum ya. daha önce de bu tip birşey yazmıştın. arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sevdiğini demiştin. çok haklısın. affetmeyerek değil de karşına alıp konuşmakla çözebileceğinizi düşünüyorum. nerede olduğunu bildirmesini söyle bence. nişanlın sana çok güvenmiş. yani çoğu işi de sana yüklüyor, sen becerikli olunca, alttan almayı bildiğinden dolayı. ama bunu sakin bir dille anlatman yararlı olacaktır. güzelliklerin eşiğindesiniz. çok kritik zamanda ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?