- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #11.381
alkisalkisalkiskızlar 10 mart benim bugün doğumgünümalkisalkisalkis
sabah gelince kutlarsınız artık hi hi :roflol:
CANIM nice nice mutlu,huzurlu,sağlıklı ve sevdiklerinle yıllara .ALLAHım bir ömür gülen yüzünü soldurmasın.Her işin rast gitsin inşallah.Yeni yaşın gönlündeki bütün dileklerini sana nasip etsin ..iyiki doğmuşsun canımm iyikide kk ya üye olmuşsunzemuszemus
not: 6 martta benim d.günümdü,ama pek güzel geçmedi ALLAH ım o günüde aratmasında:gitme:
asgd gecikmeli de olsa sana da mutlu yillar canim,haberimiz yoktu bak neyse bir daha ki 6 mart a insallah,hep buradayiz nasilsa di mi kizlar :)
kizlar merak etmissiniz inanin ben de sizin gibi ne olacak diye merak ediyorum cok garip di mi adam gecelerin sovalyesi oldu,gece oldu mu aramiyor kaydirigubbakcemile3
anlayacaginiz ne mesaja cevap verdi ne de aradi akli sira nasil olsa ben ararim diye dusunuyor
teşekkür ederim canım benim sen de iiki doğdun geç de olsa. ben de çok mutlu değilim ama ilk defa doğumgünümde sevdiğim yanımda
em4561cimmmm mytlu yıllar canım...umarım en kısa sürede kavuşursunuzz...opuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun canımalkisalkisalkiskızlar 10 mart benim bugün doğumgünümalkisalkisalkis
lepi aramadi hala
alkisalkisalkiskızlar 10 mart benim bugün doğumgünümalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?