-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

alkisalkisalkiskızlar 10 mart benim bugün doğumgünümalkisalkisalkis

sabah gelince kutlarsınız artık hi hi :roflol:

CANIM nice nice mutlu,huzurlu,sağlıklı ve sevdiklerinle yıllara .ALLAHım bir ömür gülen yüzünü soldurmasın.Her işin rast gitsin inşallah.Yeni yaşın gönlündeki bütün dileklerini sana nasip etsin ..iyiki doğmuşsun canımm iyikide kk ya üye olmuşsunzemuszemus

not: 6 martta benim d.günümdü,ama pek güzel geçmedi ALLAH ım o günüde aratmasında:gitme:

teşekkür ederim canım benim sen de iiki doğdun geç de olsa. ben de çok mutlu değilim ama ilk defa doğumgünümde sevdiğim yanımda

em mutlu yillar canim benim,hep guzellikler cevrili olsun yasaminda,iyi gecirdigin bir gunu bir sonraki gun arama insallah hep daha iyi olsun,sevdigin ve sevildigin bir hayati sur tatlim

kizlar merak etmissiniz inanin ben de sizin gibi ne olacak diye merak ediyorum cok garip di mi adam gecelerin sovalyesi oldu,gece oldu mu aramiyor kaydirigubbakcemile3

anlayacaginiz ne mesaja cevap verdi ne de aradi akli sira nasil olsa ben ararim diye dusunuyor

asgd gecikmeli de olsa sana da mutlu yillar canim,haberimiz yoktu bak neyse bir daha ki 6 mart a insallah,hep buradayiz nasilsa di mi kizlar :)

canım msjın baya bı agırdı ama ınsallah ne kadar kararlı oldugunu anlar nişanlın.çabucakta tatlıta baglanmasını dılıyorum bırdaha da boyle tatsızlıklar yasamazsınız umarım canımm

adacım lilyum çok teşekkür ederim inşallah sizde sevdiklerinizle uzun yıllar geçirirsiniz

ada ben senin olayı anlamadım bilion mu çünkü bugün çok dalgınım canım sıkkındı

teşekkür ederim canım benim sen de iiki doğdun geç de olsa. ben de çok mutlu değilim ama ilk defa doğumgünümde sevdiğim yanımda

bende çok teşekkür ederim canım.kıs sevdiğin yanında ondan öte mutluluk mu olur şaşkınnkaydirigubbakcemile3

ay öle canım da şu tayin işlerinden mutluluğumu yaşayamadım. hazırlık yapıcaz onun heyecanı bile yok

anladım canımm.çok zor o dönemler yaa ben 8 ay bekledim çatlıyordum.umarım en kısa sürede gönlünün istediği yer olur canımm benim...

Asgd geçmiş, Em bugünkü:) doğum günleriniz kutlu olsun kızlar. Allah'ım gönlünüzden geçen güzellikleri 1 trilyon kat mutlulukla yaşamayı nasip eder inş.a.s.

lepi aramadi hala

adam ama çokm sert çıktın adama
oda kızdı sanıo
kızgınlığı geçer arar dio dediğin gibi
sen benim taktiği yapcaktın ama ben yazmaya geç kaldım
erkekler anlamıo gerçekten bazı şeyleri
sen ara hala aramadıysa ve konuş
ben o mesajı üzüntümden attım
ama madem evlencez yeni sevgililer gibi başına buyruk hareket etme de
de işte bişiler aa sen benden büyüksün ayol

iyiki doğdun emm iyiki doğdun emmmmolumunekankayizsmile
kaç oldun kız yaşlandın eyicenekguclubacismile

günaydın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…