-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adacım düzelir merak etme sen

kızlar bişey sorayım da gülün. ben oje sürmeyi çok severim heleki kırmızı tırnağım hiç ojesiz durmaz
ben evlenince napıcam peki kafamçokkarıştı

emm çok alemsin valla.
al benden de o kadar
ojesiz gezmem hatta prensip haline getirdim bunu :) geç bile kalsam oje sürmeden çıkmam.
annemde öledir benim. sürmesemde kızar.
normalde ojeliyken abdest alınıp namaz kılınıo ama gusül abdesti alınmıo. demekki kırmızı ojeden vazgeçip açık renge dönücezz.:kedi:

lepii kadehin çok gzl bacım güzel günlerde kullan.
bu arada selam kızlarrr.
ada
canımm problem ney anlamadımm ama düzelir herşeyy ayy ne kadar gzll sizin az kaldı kızlarr bende görebilcemmi acep o günlerii

şanslıı balatı da hazır
bi evlnemek kaldı.D

yok kıs doğum günümde istemeye geliolar tabi babam ne dicek babam
lepicim kadehlerin güselmiş güle güle kullan

sana da hayırlı istemeler pardon istenmeler:)

açık renk olunca nolcak ki zeynep
gene oje oje değilmidir:)

deryacım hayırlı olsun canımm ..RABBıM tez vakitte bizede nasip etsin şu heyecanlarıı

flamenko selam canım :)
ada hadi seninde hayırlı olsun kız bal tadında geçsinn balayınn :):)

:) bide doğum günümde istencek çifte mutluluk heyecan yaşıycam ne güsel heyecanlarmış bunlar yaşayınca anlıo insan inş babamda tmm der bugün alllahhhhhh

:) bide doğum günümde istencek çifte mutluluk heyecan yaşıycam ne güsel heyecanlarmış bunlar yaşayınca anlıo insan inş babamda tmm der bugün alllahhhhhh

amin canım inşallah sorun cıkmaz ama gelsın dendıgıne gore sorun cıkmaz gıbı gelıyo..cıfte mutluluk gercekten.bu sene benım dogum gunumde olamadı gectıı gercı olmasınıda ıstemezdım dogumgunumde nıye özel günün bırını yıyelım dımı hahahahha saka bı yana benımde olsun artıkkk yaaaaaaaaa :kedi:
derya hadı versınlerde senı sende basla ceyızlerekaydirigubbakcemile2

valla hayatım gelim gidim oldu bayanlar arasında o zaman başladık yüklü alımlara :)
allah sanada yaşatsın güselim herşeyin zamanı var anladım artık hayat çok tuhaf ne zaman ne verir anlamıosun olsun kıs ben yedirirmiyim doğum günümü kutlucak başka gün yok mu:)

aminnn canım RABBİM isteyen herkeze yaşatsın .evet canım herşeyin vakti var ömrümüze gelecklerinde ömrümüzden eksileceklerinde...herşey hayırlısıyla gelsinn.

kız ekledınmı hıc aldıklarını ben gormedımmbilmiyorumkismile

derya ben senin geçmişte neler yaşadığını bu konudan okuduğum kadarıyla az çok biliorum
mutluluğu çok çok hakediyosun
merak etme baban vermemezlik yapmaz
gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…