- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #11.341
yok kıs doğum günümde istemeye geliolar tabi babam ne dicek babam
lepicim kadehlerin güselmiş güle güle kullan
adacım düzelir merak etme sen
kızlar bişey sorayım da gülün. ben oje sürmeyi çok severim heleki kırmızı tırnağım hiç ojesiz durmaz
ben evlenince napıcam peki kafamçokkarıştı
ayyyy alemsiniz kızlar ne güldü oje meselesine kaydirigubbakcemile3
bu arada benimki cevap ta yazmadı aramadı da şoka girdi sanırım benden ilk defa böyle bir tepki aldı kaydirigubbakcemile3
ama kızkardeşim aradı abla balayı otelinizi ayarladım,hem de çok istediğin bir yer oldu demesin mi,ayyy nasıl heyecan yaptım dedim nireeee kızz.dedi voyage belek :lepi: Voyage Belek Özgürlüğün yaşı yok... 26 nisan-02 mayıs arası çok sevindim de anacım damat nerde hüüü hüüüü
yok kıs doğum günümde istemeye geliolar tabi babam ne dicek babam
lepicim kadehlerin güselmiş güle güle kullan
emm çok alemsin valla.
al benden de o kadar
ojesiz gezmem hatta prensip haline getirdim bunu :) geç bile kalsam oje sürmeden çıkmam.
annemde öledir benim. sürmesemde kızar.
normalde ojeliyken abdest alınıp namaz kılınıo ama gusül abdesti alınmıo. demekki kırmızı ojeden vazgeçip açık renge dönücezz.:kedi:
lepii kadehin çok gzl bacım güzel günlerde kullan.
bu arada selam kızlarrr.
ada canımm problem ney anlamadımmama düzelir herşeyy ayy ne kadar gzll sizin az kaldı kızlarr bende görebilcemmi acep o günlerii
saol lepicim :)
asgd saol cnm bnm amin amin allahm sevenleri tez zamanda kavuştursun
:) bide doğum günümde istencek çifte mutluluk heyecan yaşıycam ne güsel heyecanlarmış bunlar yaşayınca anlıo insan inş babamda tmm der bugün alllahhhhhh
valla hayatım gelim gidim oldu bayanlar arasında o zaman başladık yüklü alımlara :)
allah sanada yaşatsın güselim herşeyin zamanı var anladım artık hayat çok tuhaf ne zaman ne verir anlamıosun olsun kıs ben yedirirmiyim doğum günümü kutlucak başka gün yok mu:)
ekledim cnm çok gerilerde galiba
lepicikk kadehlerde gayet şık canım güzel güle kullan .eminönünden mi aldın canım
yok mopaştan
beğendiysen bi mopaş bul git al hehe
6 tanesi 14,6 lera
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?