- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #11.361
şanslıı balatı da hazır
bi evlnemek kaldı.D
sana da hayırlı istemeler pardon istenmeler:)
açık renk olunca nolcak ki zeynep
gene oje oje değilmidir:)
yok kıs doğum günümde istemeye geliolar tabi babam ne dicek babam
lepicim kadehlerin güselmiş güle güle kullan
ada canımm problem ney anlamadımmama düzelir herşeyy ayy ne kadar gzll sizin az kaldı kızlarr bende görebilcemmi acep o günlerii
flamenko selam canım :)
ada hadi seninde hayırlı olsun kız bal tadında geçsinn balayınn :):)
ben her perşembe kılmaya çalışıodum yasin okuodum kırıktan sona pek yapamadık alışcaz tatlım napalım :)
hehehe ne bilem eminönüne gımıstın ya bardak falan için ondan öyle sandım canım fiyatıda gayet uygunmus kızım alısverıse senınle cıkmak lazım
hıı ne biliyim anlamamıştım:)kırmızı olunca hata kabul etmio 2 kat sürmek gerekio taşırmamak lazım uğraşıom çok açık renk oldumu bir kat sürüom o kadar da uğraşmıom çıkart hemen sonra 2 dk da sür bitti.kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canımkalçamda kırık var cnm daha 3 ay oldu korkuorum eğilip kalkmaktan
em cnm ya kırmzı oje tırnağı boyuyo çıkarınca pembemsi oluo bu seferde öle sevmiom o kaybolsun die yine kırmızı sürüyorum.normal abdestte çıkartmanıza gerek yok sanrım bizim yanda bi yaşlı kadın var o namazı hep öle kılıo ama gusülde çıkartmak lazım off valla
napim ya görüşmüom ki eltimle en son onun nişanında gördüm daha tık yok ztn kusur kalsın
hehe yok bunları görünce ahada altındaki toparlak yerine vuruldum aldım
çok ucuz değil bence ama tek kadehim olsun okadar
bi de ben kazık yerim çok güzel merak etme arada denk gelio işte yemiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?