-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

şanslıı balatı da hazır
bi evlnemek kaldı.D

sana da hayırlı istemeler pardon istenmeler:)

açık renk olunca nolcak ki zeynep
gene oje oje değilmidir:)

kırmızı olunca hata kabul etmio 2 kat sürmek gerekio taşırmamak lazım uğraşıom çok açık renk oldumu bir kat sürüom o kadar da uğraşmıom çıkart hemen sonra 2 dk da sür bitti.kaydirigubbakcemile3

yok kıs doğum günümde istemeye geliolar tabi babam ne dicek babam
lepicim kadehlerin güselmiş güle güle kullan

tatlim hadi bakalim hayirlisi olsun guzel haberlerini bekliyoruz

ada canımm problem ney anlamadımm ama düzelir herşeyy ayy ne kadar gzll sizin az kaldı kızlarr bende görebilcemmi acep o günlerii

umarim canim bende duzelir umuyorum gerci henuz birseyin oldugu yok ((

flamenko selam canım :)
ada hadi seninde hayırlı olsun kız bal tadında geçsinn balayınn :):)

sagol canim bu haberi daha mutlu bir sekilde anlatmak isterdim sizlere ama ne yapalim artik

zeynep valla napcam bilmiom. kırmızı ojeyi çıkarması zor bi de
ne var ne yok kız zeynep eltin nasıl

em cnm ya kırmzı oje tırnağı boyuyo çıkarınca pembemsi oluo bu seferde öle sevmiom o kaybolsun die yine kırmızı sürüyorum.normal abdestte çıkartmanıza gerek yok sanrım bizim yanda bi yaşlı kadın var o namazı hep öle kılıo ama gusülde çıkartmak lazım off valla
napim ya görüşmüom ki eltimle en son onun nişanında gördüm daha tık yok ztn kusur kalsın

hehehe ne bilem eminönüne gımıstın ya bardak falan için ondan öyle sandım canım fiyatıda gayet uygunmus kızım alısverıse senınle cıkmak lazım

hehe yok bunları görünce ahada altındaki toparlak yerine vuruldum aldım
çok ucuz değil bence ama tek kadehim olsun okadar
bi de ben kazık yerim çok güzel merak etme arada denk gelio işte yemiom

hıı ne biliyim anlamamıştım:)
ben arada sürüorum ama evlenince uğraşamam kanımca
saçımı kurutmakla mı uğraşıyim parmağımı boyamakla mı hahaohaoldumsmile

kalçamda kırık var cnm daha 3 ay oldu korkuorum eğilip kalkmaktan
geçmiş olsun canım

Aynen ada naptın film izlemeye inmedim meraktan burayı açtım düzelmiştir umarım herşey. Derya geçmiş olsunnnnnnn.

Neyse adacım gelişme olursa yaz birazlardan görürüm. Görüşürüz fıstıklarrrrrrrrrr.

zeynebim ojeyle namaz kılınmıyo canımlmaz:

hehe yok bunları görünce ahada altındaki toparlak yerine vuruldum aldım
çok ucuz değil bence ama tek kadehim olsun okadar
bi de ben kazık yerim çok güzel merak etme arada denk gelio işte yemiom

olsun herkes kazıklanıyodur arada..yinede seninle çıkmaya değer heralde kuzumm:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…