-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Adacım allttasın sanırım inş güzel haberler verirsin bizlere.
Kızlar ikeanın sitesinden alışveriş yapan var mı geçenki ayna muhabbetinden sonra bakındım bi kaç tane beğendimde ????

kız çılek platform topuk nasıl rahat olurki acep cıkardıktan sonrada ayakların halını dusunemıyorum

evet cnm işte düşünemeyeceğin kadar rahat çünkü kaydirigubbakcemile3
bak spor ayakkabı gibi diyen bile çıktı kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim,güzel yüreklerinizle çok samimi bir biçimde hiç taraflı olmadan olaya yaklaşıp beni sakinleşip mantıklı düşünmeye davet eden mesajlarınız biraz da olsa kendime getirdi en azından işime konsantre olup günümü geçmez ve çekilmez hale getirmeyi bıraktım.
Bekliyorum ve akşam iş çıkışıma gelirse mantıklı bir açıklama yapacak mı merak ediyorum.Öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum yani henüz bir gelişme yok mesaj da göndermiyor-aramıyor da

Ben platform topuk giysem benimki yanımda pire kadar kalır hh ay bide yüksek topuz falan derken hücre kadar küçülür çoçuk

bitanem herşeyin bi mantıklı açıklaması olabilir yıpratma kendini
kolay gelmediniz buralara

canm benmm en geç yarın güzel haberlerini alcaz inşş şimdi biraz sakin ol akşam mutlaka gelir canm sen üzülme olur mu

Adacım akşam bi olsun dahada sakinleşip sakin sakin güzelce halledeceksiniz sorunuzu yaw. Kızlar ben düğün öncesi gerginliğindenmidir nedir bilmiyorum ama yoğun duygular içindeyim ortasızım inanın ortası yok ya var ya yok kavga edince anasını ağlatıyorum sevincede(barışınca ve sonrasında) boğuyorum sevgimle Ada benden sıçradı heralde sanada birazzzzzz:roflol: Gülelim ascıkkkkkkkk:)

ama belirteyim kızlar öyle çok yüksek platformlu deildi sonra ayağınızı ağrıtır suçlu olmayım hehe

anladım cnm ben senin demek istediğini
öyle çok yüksek olmaz zaten onlar feci rahatsız zaten

eregli bnmkide 1,85 gelde topuklu giyinme :roflol::roflol:

Kızlar düğün öncesi dikkat ediyorsanız herkesde yaşanıyor bu tür gerginlikler, önemli olan sakinleşebilmek, düğünden sonra çok rahatlayacaksınız merak etmeyin :))

bunun beyazı nasıl olur sizce ???
bir de platform topukta önü kapalı tercih edin diyorlar,önü açık ayakkabıda ayak kayıyor parmaklar çıkıyor...vs. gibi şeyler oluyormuş.

Tabi bu durum nişanlısı boylu poslu olanlar için benim ki de tıpkı ereglimin dediği gibi topuk giysem benimki yanımda pire kadar kalır hııh ay bide yüksek topuz falan derken hücre kadar küçülür çocuk... işte aynısı olur yani...

Hımmm bak yine sinirlendim hele benim bay hücreme bakın,kendi hücre ama yaptıkları gökdelen mübareğin kaydirigubbakcemile3

amannn benimde boydan yana sıkıntım var çok seviyorum ama hem yanında o küçük kalır hemde olmaz zaten rahat edemem.ki.

Hımmm bak yine sinirlendim hele benim bay hücreme bakın,kendi hücre ama yaptıkları gökdelen mübareğin kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
:roflol::roflol:

Tam bana göre, ancak yetişirim boyuna sanırım kaydirigubbakcemile3

ayy ada güzel durmuyo bu yaa benmkinin önü açıktı sadece iki parmak görüncek şekilde olan açıklardandı yani ayağm kaymadı ama ten çorap giymiştm o çok kaydırdı gelin odasında geri çıkarmştm :)))

adacım bu felaket rahatsız eder ya :roflol:
ama intikam için düşünebilirsin :roflol:

Sakın sakın düşünme adacım intikamı salla yüksek topuk ve uzun boyla kendini rezil edersin Bi keresinde giyindim Allah'ım bu kadar mı mini mini kalır çocuk yanımda normalde gezinirken fazla tanıdık görmeyiz o günde bi milyon tanıdık gördük mübarek. Eve geri döndüm o güzelim ayakkabılarımı çıkarıp babetlerime döndüm gene böhüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…