-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar takı konusuna bu kadar takılmayın bence yaa.. sonuçta imkanları dahilinde en iyisini yaparlar.. ama borç harç alacaklarsa evlenince satacaksan ne gereği varki onu taktırmanın...
biraz da evlilikten sonrasını düşünün kızlar..
herkes ister nişanda ayrı düğünde ayrı set takılmasını.. ama bu birazda imkan meselesi..

yaa tatlım 3000 TL düğündeki bir set alınır.. ama nişan için dediğin gibi 1500 TL ye çok hoş setler var elbiseni tamamlayabilcek..tabi onlarıda düşünmek lazım tatlım maddi yönden..2 bilezik değilde 1 set 1 bilezik alabilirler..vardır illa kafalarında bi plan.. herkes çocuğuna güzelini ister..nişanda takılanlar yine sizin yani tamam takılan paralarla çeyiz alırcaksın bu böyledir..ama setinide bileziğinide yine yanında götürceksin yanii..bilmiyorumkismile

bende kendimi bildim bileli böyleyim..unuttum valla kendi saç rengimi arada dipler çıkıyoda görüyorum hehehe sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

Canım ben başından beri istemiyordum
Bana 3000 YTL setler diyince yok ozaman bilezik olsun dedim.ohaoldumsmile

Herhalde ben onlardan geleni zaten bozmam bilezikleri falanda düşünmüyorum akannehir
Özledim bende o saçımı ama onun üzerine ne renkler yaptım bakır+platin sarısı+siyah bukalemun gibiyimm resimlere baktıkça gülüorum...
Şimdi mavi siyah yapıcam bayanssulusmilebayanssulusmile

Gulsuncum öyle tabi ama baştan ne söylediyseler onu yapmak zorundalar bence.
Ben bu takılarına pek takılmam ama bizim aile fena takıyor, bu durum çok canımı sıkıyor ama...

speddy ve cimcime; bazı şeyler baştan planlandığı gibi gitmiyor maalesef..
mesela benimkiler nişanda 2 tane burma taktılar...
ama son birkaç ay içinde o kadar çok sağlık problemi yaşadılarki, 5-6 milyar para harcamak zorunda kaldılar... ve düğünde sadece 2 bilezik takabilecekler. nişanlımda seti aldı mecburen.... yani takıya ayırdıkları para uçup gitti ellerinden ve bunlar emekli insanlar.

dur bakalım tatlım yinede bozma sen moralini..zemuszemus

bende genelde kızıl kırmızı tonlar kullanıyorum morda kullandım..ama vazgeçemiyorum kızıl-kırmızı tonlardan :)) hımm mavi siyah ta güzellll bir renkkk :))opuyorumnanaktan

Allah saplık sıhhat versin Öncelikle.kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

Hımmm evet kırmızı koleston aşk alevi özellikle.bayılıyorum.sempatiksalakcinni
siyah yapmştım nişanda kuaför söyledi işte mavi ya kıyafet :jeyyar:

evet Allah sağlık sıhhat versinnn....Aminn....

Aşk alevi evet canım bide ona kırmızı falan karıştırınca misss
eee senin kıyafete mavi siyah çok yakışırr :))

evet Allah sağlık sıhhat versinnn....Aminn....

Aşk alevi evet canım bide ona kırmızı falan karıştırınca misss
eee senin kıyafete mavi siyah çok yakışırr :))

aynen canım saçlarım yanmasa belki yine sarıya bile dönebilirdim .
ama artık platinden nefret eder oldum bide çok dikkat çekiyor kaydirigubbakcemile5

aynen canım saçlarım yanmasa belki yine sarıya bile dönebilirdim .
ama artık platinden nefret eder oldum bide çok dikkat çekiyor kaydirigubbakcemile5
[/COLOR][/COLOR]
[/B]

yokkk sarıı bana göre hiçç değil.. hem dediğin gibi yakıyo saçı.. gerçi kızılda yakıyo ya neysee kaydirigubbakcemile3 evet platin çok dikkat çekiyoo aklinialirimsmile mavi siyahhh missssss opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Bunlar Evrim Geçirmiş Hallerim bakın.
Bide bunların hepsini 1 yıl içinde yaptım. eeee en sonunda da yine bakıra dönmek isterkenm yandı
Bide bi resimde yüzüm kapalıı bilerek değil öyleyimiş

Son düzenleme:
kızlar çok bunaldım yavs
sipit herşeyi oluruna bırak canım erkekler çok fazla heycan ve stresten korkarlar dikkatli olmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…