-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adacmm yeni gelebildm nete ya nie böle bişi yapıokii güzelim yaa gel de yeni gelişmelerden haberdar et bizi

gülsuncmm teşekkür ederim canım.
Yok düğünde kıyılmasını istemedim haziranın 3 ü nikah 4 ü kına 5 i düğün 6 sında balayına gidiyoruz
çok yoğun geçicek günlerim yavvvsss heycanım dahada arttıı

ooo çok yoğun olcaksın valla hilalcim.. umarım herşey gönlünce olur..
yaa bu arada ben düğünden 1 hafta önce kızlarla toplanıp hamama gidip eğlenmek istiyorum... arkadaşlarımın da hoşuna gitti bu fikir..
sizce nasıl??

böle bi şansın varsa bence süper fikir alkisalkisalkis

nisan cım şansım var... zaman da ayarlamaya çalışıcam... üye olduğum spor salonunun hamamı var.. sanıırm 100TL ye falan kapatabilirm.. hafta sonu gidip bir konuşayım:))

hilalcim hayırlı olsun tatlım tekrar hepsi peşpeşe güzelce olup bitsin inş..:))

adayı merak ettim bende umarım yolundadır herşey..

gülsüncüm süper fikir :)) nisanın dediği gibi zenne falan heheheh :))

günaydın hatige..

evt yaa... valla zil ve def te alcam... ohh bir güzel eğleniriz .. bak zenne iyi fikir ama aramızda tesettürlü kız arkadaşlarımda var... imkansız yani:)))

Günaydın Hepinize
Dün akşam Hakanla yalnız kaldık sonunda konuştuk.
Meğer Beyimiz Nişan hazırlıklarına bu kadar çabuk başlamama bozuluyormuş,ışte bu kadar düşünme görüyorsun aramızda sorun oluyor falan dedi .
Bende iyi ozaman asla laf söylemiycem bundan sonra.kendi kendime ayarlarım falan dedim.

yok gülsüncüm bilmezmiyim ben kızları :))

speedy günaydın tatlım, ee erkekler biz bayanlar gibi çok ince hazırlık hesabı yapmıyokii...!!

günaydın hatige..

evt yaa... valla zil ve def te alcam... ohh bir güzel eğleniriz .. bak zenne iyi fikir ama aramızda tesettürlü kız arkadaşlarımda var... imkansız yani:)))

anladım cnm
hani erkekler hep dansöz getiriyolar ya ondan dedim
bnmde aklıma zenne geldi kaydirigubbakcemile3

sana da günaydın spedycim..

aa o ne demekmiş öyle...
canım sende hiç birşey söyleme ve isteme... bırak son 15 güne kadar... tutuşacak olan o.. sen sana düşenleri kendi çapında yapmaya çalış.. önemli olan nişan için salon ve elbisendi.. onlarda da sıkıntı yok zaten bildiğim kadarıyla..
ayrıca ben nişanımı son 15 günde ayarlamıştım.kayınvalidemler yazları şehir dışında oluyor diye.. onların gelmesini beklemiştik.. .
bence sen de hiç sıkma canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…