-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

günaydın canım
eee madem bide sıkılıyor bende ona bahsetmiycem ne olursa olsun. :sinifsinif:

bahsetmeyincede merak edicek kendi soracak zaten emin ol..biz herşey yolunda gitsin diye erkenden herşeyi planlıyoruzzz gelde anlat anlıyorum seniibilmiyorumkismileama sıkma sen tatlım canını ufak bişi mide bulandırıyo bak sonra..

bende yaşadım aynı şeyleri ama biraz bahsetmeyince şimdi düğün hazırlıklarına benden heveslii valla şöle olsun böyle olsun.. ama şu duruma getirene kadar da yani...

günaydınnnnn sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ben Kendime ait tüm herşeyi halledicem şu maaşları falan alalım davetiye işini de halledicem.
O nasıl isterse öyle yapsın böyle böyle diye anlatmıycam ona da eeeee benimle çok uğraşıyor napalım kendisi kaşındı.
Benim çok şükür düğün salonu+kıyafetten yana şuanda sıkıntım yok sempatiksalakcinni

Ben hiç sanmam ona kalsa son 20 gün ideal herşeyi son 20 günde yapabiliyor.
Tamam yapılır yapılmaz değil ama mesela nişanlık biz satın aldık 850 YTL eeee son 20 güne bıraksak sezon açılcak olucak 1300*1400 YTL kiralık oda biliyor alsanaalsanasmile

Spedicim bizde akşam konuştuk, bizim beyefendide nişandan çok düğüne odaklanıyor, diyorki düğünden 1 ay önce falan nişan yaparız, saçmalığa bakarmısın, bende hayır haziran-temmuz gibi istiyorum ben dedim. Zaten alınacakları konuşmuyoruz hiç, anlamıyormuş böyle şeylerden, kayınvalidem mayısta düğüne gelecek o zaman bazı şeyleri getirecekmiş, neyseki kayınvalidem düşünüyor bunları.

iyiyim tatlım sağol sen nasıslınn..:)) iyi gidiyor bi yaramazlık yok çok şükürr opuyorumnanaktan senin nasul gidiyor..

maşallah Allah daim etsin inşallah... a.s.

Benimde iyi gidiyor. bugün değişik bi enerji var içimde kaydirigubbakcemile2

Hımmm bizimkilerde Nisan ayında dedi Bohça almaya çıkarız demiycem ama ona hangi gün diye duruma göre ayarlarım kendimi ona göre çıkarız bohçaya vereliniortakvereliniortak

haklısın tatlım ne gerek var 850 vermek varken 1300 gibi para ödemeye..ohaoldumsmile

haklısın tatlım ne gerek var 850 vermek varken 1300 gibi para ödemeye..ohaoldumsmile

aynen öyleee vallahii canım eee bana nişanda set alıncaktı şimdi bileziğe döndüler mesela
Çok zor dönemler hele benim için çok daha zor çıldırmamak için tutuyorum kendim.

Bu arada avatardaki resim çok güzel

ayyy mızlar bu erkeklerin ortası yok galiba...
benimkide çok aceleci... herşeyi bir anda yapmak istiyor... bazen çok bunalıyorum ben..
kimiside çok yavaş.. rahat... kararında bir erkeke yok yani haaa....

speddycim nisanın başlarına kadar bekle... bırak onlar sana haber versinler.. nasıl olsa 1 günlük iş.. hiç. canını sıkma...
cimcimecim, düğüne 1 ay kala nişan yapılacaksa hiç masrafa gerek yok.. direk düğün yapılır zaten...
düğünden birkaç ay önce nişan yaptır güzelim sen:)))

yaaa dur tatlım öle deme bak sıkma sen canını..kaydirigubbakcemile5 nişanda set alınıyo ama nişan setleri var alınabilecek.. ama o onların sorunu sonuçta boynunda gözükse aldıkları hoş olmayacakmı işteee oluyo böyle şeyler.. bana set de aldılar bilezikte sonuçta hepsi yine size kalıyoki..aileleride anlamak işin içine giriyo bide sevgiliden sonra bilmiyorumkismile ama yinede sıkma sen canını...kaydirigubbakcemile5

çok sağol tatlım kırmızı-kızıl bacıyım ben :))Şeniz

Canım baştan set konuşulduysa şimdi dönemk olurmu yaa...
Düğündemi takacaklar seti

Amin inş.. :))

aman enerjin hiç kaybolmasın.. :)) hayrola enerji öle birdenmi yoksa mutluluk falan bişilermi var kaydirigubbakcemile5

ayy canım benimkini çok özledim iki gündür rüyamda görüyorum güzel güzel en sonunda enerjiye döndü bu durum..
opuyorumnanaktan

Bana yolda sormuştu ne istersin diye bende bilmiyorum ama
set olursa çok iyi olabilir dedim bide bana 3000 YTL dedi setler için bende düşündüm olabilir ama çok pahalı olur farkezmez dedim. lmaz:lmaz:

Geçenlerde de bi kuyumcuya baktık işte dedim ban 1500 YTL bile varmış
ee sen bilezik istemedin mi neyse dur bakarız falan dedi bilmiyorum canım duruma göre herhalde maddi açıdan onları da düşünüyorum ama sonuçta nişanda takılanlara bana kalıcak ama ben yine çeyize yada saklayım düğüne götürücem onları mafoldumbenmafoldumben

Çok beğendim bende bi ara öyleydim şimdi siyah oldum artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım baştan set konuşulduysa şimdi dönemk olurmu yaa...
Düğündemi takacaklar seti

Hiç bilmiyrum canım nerede ne takılır kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…