-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

slm kızlar
fe oz benim zevkime çok hitap etmedi o elbise. zaten gelinlik giycen. bu gelinliğin kısa hali gibi bişi. ama dene sana yakışırsa al. bana yakışmazdı böle bişi

em4651 canım sadece nikah yapacağımız için gelinlik çok üstümde durmuyacak kınamdada gelinliğe yakın bir şey giyeyim dedim kendi kendime ve bu arada beyaz rengi çok severim başka modellere bakıp yine fikirlerinizi alırım teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

cnm, bnm arkdşımda sadece nikah yapmıştı
kınasında önce gelinliğini giydi
sora kınalığını giydi böle bişi yapsanfisfisfis

cnm, bnm arkdşımda sadece nikah yapmıştı
kınasında önce gelinliğini giydi
sora kınalığını giydi böle bişi yapsanfisfisfis

hiç düşünmemiştim canım bunu olabilir ama bu seferde gelinliğin eteği kirlenmez mi yerlere sürünmekten ter kokmazmı? cuma kına cumartesi nikah olacak arada sadece 1 gün olacağı içinde temizleme fırsatım olmaz yada başına bir şey gelirse ben ne yaparım. kötü ihtimalleri düşünüyorum galiba -tatlicadiarzu-

yok cnm kötü düşünme öyle ne olabilirki
bu bahsettiğim arkdşm 2 kez evlendi
2sinde de öle yaptı
ve bişi olmadı ki bunu yapan çok insan var

evleniyosun galiba düğün ne zamn

ya yine kim vaqr göremyorum:S

bana fikir verin bakyim
biz kokteyl düşünüoduk ama bi sordum bugün 5000 tuttu nikah dairesi içindeki yer deli mi ne:S
benm de aklıma şu geldi nikahı h. içi yapıp
h. sonu gündüz aile içi bi düğün ve ardırndan haftasonu akşam (aynı gün)arkadaş çevresiyle (vbu kesim düğüne gelmicek olan kesim)
güzel bi yerde yemek
neden böle istiosun dersen
elit bi yerde düğün yapma istesek kişi sayısı istencek
bizim ailede buna riayet zor
çoluk çosuk gelir herkes yani ii kişilik davetye versem karşımda 5 kişi görebilirim:)
oyüzden normal bi düğün ve arkadaş ve iş çevresiyle yemek uygun mudur kuzlar deyin bakiyim
size böle biri gelse evlilik kutlamamaız var yemeğe gelir misin diye davetye verse garipsermisiniz

Son düzenleme:
biriniz akıl versn yaa :sinifsinif:
lepik kafa şöle şöle olur şu olur bu olur bişi diyin eyvahedigeldismile

buarada ada seninki tam erkek mantığı düz antıkmış yani
daha çok kızarsın diye aramadım demiş deli
oysa aramadın diye daha daha çok kızdın haberin yok
sölediklerini duyunca yumuşican sanıo
hep haklı bu erkekler ne diyim
böreği çok söyle bi kısmını da bizim eve gönder

fe oz ben de iki yerde gelinlik giyicem ama 1 hafta arayla benim
ereğli süper çok vahşi çamaşırlar :jeyyar:

Lepi olur tabii ki öyle yapan bi dolu kimse var çoluk çocuk doluşmasın diye 2 tür davetiye bastırıyorlar hatta. Nikahtan sonra yemeğe geçecekler ayrı oluyor diğerlerinin haberi bile olmuyor sade nikah sanıyorlar. Senin nikahtan bi kaç gün sonra kızım bal günlerinde yemek memek onla mı uğraşcan bi günde çıkar hepsini aradan. Yani fikrimce.
Fe.oz gülüm benimde sadece nikah kınamda gelinlik tarzı bulut gibi etekleri olan krem ya da kırık beyaz bişi düşünüyorum. Kına yakarkende bindallımı. Gelinliği giymemmmmmm onun özelliği başka yaw.
Tabii bence.
Em süperler dime ilk gecelerde bunları giyersek biyerimizi kırarız bide bel mel :d

lepi biz erkek tarafında bi otelde nikah olucak. arkasından yemek düşünüoz )çok yakınlarınla yapabilirsin öle
manisada da kişi başı 20 liradan yemekli olucak. ama 100-125 kişi falan. yani 2000 -2250 tutucak. düğün için aşırı bi fiyat derğil bence

Süper fiyat bence bizim burda minnacık yer 3000-3500 kurabiyeli yemekte yok Hh orkestrasıda var sağ olsunlar:)

lepi cim.. bence hoş olmaz... insanlar duyarsa eğer yemekli bir davetiye daha olduğunu bence hoş karşılamazlar... haa nikatan sonra çıkar arkadaşlarınla eğlenme maksatlı giderisn bir yerde eğlenriisn.. yersin, içersin ama.. bu şekilde yapma bence...
annemin kuzeni kızını evlendirirken böyle yapmıştı.. biz sadece nikah biliyorduk, takımızı taktık, sonra başka bir davetli akşam görüşürüz diyince afalladık ve durumu sonradan öğrendik..

adam 25 dedi babam sıkı pazarlıkla 20 ye indirtti. bi de bizim aile kalabalık değil. erkek tarafı da olmayınca yani ailesi olur sadece böle uyguna gelio ama trabzonda otelde tek nikah yapıcaz 1500 o çok ama belediyenin salonu tadilatta olunca mecbur kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…