- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #11.841
güle güle kullan diyeceğime güle güle diyorum akannehir:kedi: şaşkınım ben şaşkın
slm kızlar
fe oz benim zevkime çok hitap etmedi o elbise. zaten gelinlik giycen. bu gelinliğin kısa hali gibi bişi. ama dene sana yakışırsa al. bana yakışmazdı böle bişi
Olsun anladım ben delikafaduldendelikafadulden
em4651 canım sadece nikah yapacağımız için gelinlik çok üstümde durmuyacak kınamdada gelinliğe yakın bir şey giyeyim dedim kendi kendime ve bu arada beyaz rengi çok severim başka modellere bakıp yine fikirlerinizi alırım teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
cnm, bnm arkdşımda sadece nikah yapmıştı
kınasında önce gelinliğini giydi
sora kınalığını giydi böle bişi yapsanfisfisfis
hiç düşünmemiştim canım bunu olabilir ama bu seferde gelinliğin eteği kirlenmez mi yerlere sürünmekten ter kokmazmı? cuma kına cumartesi nikah olacak arada sadece 1 gün olacağı içinde temizleme fırsatım olmaz yada başına bir şey gelirse ben ne yaparım. kötü ihtimalleri düşünüyorum galiba -tatlicadiarzu-
hiç düşünmemiştim canım bunu olabilir ama bu seferde gelinliğin eteği kirlenmez mi yerlere sürünmekten ter kokmazmı? cuma kına cumartesi nikah olacak arada sadece 1 gün olacağı içinde temizleme fırsatım olmaz yada başına bir şey gelirse ben ne yaparım. kötü ihtimalleri düşünüyorum galiba -tatlicadiarzu-
yok cnm kötü düşünme öyle ne olabilirki
bu bahsettiğim arkdşm 2 kez evlendi
2sinde de öle yaptı
ve bişi olmadı ki bunu yapan çok insan var
evleniyosun galiba düğün ne zamn
canım benim teşekkür ederim çok a.s.
düşünecem bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?