kızlar şimdi aradı şirketin önündeymiş...bu arada sonradan olanları yazmadım iş yoğunluğundan,
bir baktım bizim güvenlik elinden kocaman bir demetle içeri girdi adamın kafasını göremiyorum ve muhtemelen o da önünü göremiyordu kaydirigubbakcemile3 ahanda dedim bu bana gelirmi ola,yok dedim sonra kendime Ada havaya girme kız hemen.....sonra adam zınk önümde durdu Ada hanım bu size bla bla bla.....konuştu,benim o an elim kolum bir tarafa gidiyor,ya şey ben mi bana mı kim ola ki falan derken adam demesin mi bu ne ağırmış bir dakika bir şey daha var belim ağrıdı diye söylene söylene geri döndü,yaşlı bir amca bir de komiktir neyse ben hala şoktayken elinde bu sefer de hani şu yenen meyve çiçekleri oluyor ya bir sepette ondan.Ada hanım ben bundan yemedim bir tane alayım mı demez mi dedim al hadi bakalım.açtım sonra çiçekte ki kartı ve okudum
sorumsuzca davrandığım ve seni incittiğimi biliyorum,bu belki bir özür niyetine geçmeyecek belki hala affetmeyeceksin ama sadece seni sevdiğimi ve bir daha böyle sorumsuz davranmayacağımı bilmeni istedim.Seninle evlenmeyi istemek aldığım en doğru karardı,şimdi sadece artık üzgün olmadığını bilmek beni mutlu edecek diye yazmış....
ben mi ne yaptım kartı okurken meyve sepetinde gelen çilekleri yemeğe başlamıştım zaten,okudum bıraktım masaya ve meyvelerden ofisteki arkadaşlara dağıtmak için kalktım.
Bay hücreye bak sen akşam gazabımdan böylelikle kurtulacağını sandı ama çok fena yanıldı kaydirigubbakcemile3