-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar selam düğünüme çok az bir zaman kaldı 27 mart.20 martda kına gecem olucak kına gecesini evde yapıcaz.bu ara kıyafet bakıyorum.bir kaç tane uzun abiye beğendim evde abartımı olur sizce kararsız kaldım

yok değil şifon uzun elbise normalde giyilmez yakınların düğünlerde giyilcek tarzda yani.bazıları sade bişi al diyor bazıları abiye al diyor kafamı karıştırdılar sizinde yorumlarınızı almak istedim

em biz karadenizliyizDD
oynak pandam benim
scare giy istediğini ya
millet ne der dye diye yicwz kafayı bigün
yap istediğini

evet doğru dedin walla dinlememek lazım pek çevreyi ya benimde kafamı karıştırıyolar sonra yine istediğim oluyor.şuan karışma aşamasında kaydirigubbakcemile3

Bencede yaww giyininnn bu kadar duyarlı olmasam mesela ben gelinlikte full kırmızı yapcam saçlarımı Ama canım kayınpederimi üzmek istemiyorum :) Gelinlik, kınalık için aynı şeyi diyemicem ama
Lepi nerelisin kız sen?j

em cnm ben yemeğe gelinliğimle gidicem
gidip üstümü değiştiremem bi yer ile kouştuk 15 kişilik die kapattırcaz orayı tanıdık var bizim ama eğer ki orası olmaz başka yer ayarlanırsa ben yine de gelinliğimle gidicem ve ben içeri girmeden önce havai fişeği patlatcam.dğer akrabalara gelincee ayy bu beni çağırmadı şu beni çağırmadı derlerse evet çağırmıom kendi başıma eğlenmek istiom kimse alınıp gücenmesinn. bugünde annemle konuştuk evde bile olsa kına gecesi istiom diee

lepii naptın cnm ayarladınız mı gün işini

ereğli fındık diyarı diyim ben sana
sonbahar hoşgeldin canım
yok daha halletmedik zira
aklımdaki salonları görünce ve kokteyl fiyatını duyunca planlar değişti
hatta herşey değişio çok oynak olduk
ben en iyisi herşey kesinleşince yazayım
dallas gibiyiz mubarek haha

kızlar şimdi aradı şirketin önündeymiş...bu arada sonradan olanları yazmadım iş yoğunluğundan,
bir baktım bizim güvenlik elinden kocaman bir demetle içeri girdi adamın kafasını göremiyorum ve muhtemelen o da önünü göremiyordu kaydirigubbakcemile3 ahanda dedim bu bana gelirmi ola,yok dedim sonra kendime Ada havaya girme kız hemen.....sonra adam zınk önümde durdu Ada hanım bu size bla bla bla.....konuştu,benim o an elim kolum bir tarafa gidiyor,ya şey ben mi bana mı kim ola ki falan derken adam demesin mi bu ne ağırmış bir dakika bir şey daha var belim ağrıdı diye söylene söylene geri döndü,yaşlı bir amca bir de komiktir neyse ben hala şoktayken elinde bu sefer de hani şu yenen meyve çiçekleri oluyor ya bir sepette ondan.Ada hanım ben bundan yemedim bir tane alayım mı demez mi dedim al hadi bakalım.açtım sonra çiçekte ki kartı ve okudum

sorumsuzca davrandığım ve seni incittiğimi biliyorum,bu belki bir özür niyetine geçmeyecek belki hala affetmeyeceksin ama sadece seni sevdiğimi ve bir daha böyle sorumsuz davranmayacağımı bilmeni istedim.Seninle evlenmeyi istemek aldığım en doğru karardı,şimdi sadece artık üzgün olmadığını bilmek beni mutlu edecek diye yazmış....

ben mi ne yaptım kartı okurken meyve sepetinde gelen çilekleri yemeğe başlamıştım zaten,okudum bıraktım masaya ve meyvelerden ofisteki arkadaşlara dağıtmak için kalktım.
Bay hücreye bak sen akşam gazabımdan böylelikle kurtulacağını sandı ama çok fena yanıldı kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ay ereğli takıma yorum yapcaktım unutmuşum
ucuz kız ne pahalısı al alabilosan
zeynep canım kokoş terliklerini yerim senin
ben dökülür diye almadım bunlardan ama benimkiler tokalı

kına yap canım ya
eğlence güzel oluo
kafa dengi insnlar oldumu oyun oynanıo eğlenilio
hem daha anacın ağlicak arkandan
diom anneme arkamdan ağlarsın artık diye biş demio teyzemin kızı evlenirken ağladı ben de ağlamazsa ayıp artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…