- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #11.981
benim şimdiye kadar aldıklarım ya kırmızı ya siyah ya da kırmızı-siyah karışık boshayallersmile
başka renk de düşünmüyorum almayı :kedi: benimki siyaha bayılıyo, ben de kırmızıya :teytey:
kızlar gecelikte kırmızı siyah karışımı çok seksi ve ateşli duruyo çeyizinize alın mutlaka
sen işi biliyon aferim:roflol:
gdmt kıs sen o ıkı sıteden mı alıyosun hep
parasından değil kız çok sıradan geldi gecelik sırtı hariç e habire sırtına mı bakcam aynada ya da adama totomu dönüp durcam mı ondan önünda bişi olsun:)
zeynebim bizde de pek nikahla kimse gitmio bilio musun
düğün oldumu gelirler
nikahsa aman nikahmış da denilebilir
işte oyüzden lüks olmayan 2000 liraya falaln bi yer bulursak ayarlarız belki aileler le oarada düğün yaparız
onların davetyesei ayrı olcak tabi
arkadaş iş çevresi ise ayrı davetye ile yemek yenir
lepi canım 5000 e gercekten cok demısler sen o parayla neler neler yaparsın fuzulı masraf olur.soyle bısey var canım h.içi nıkah demıssın ya ordan sonra nere gıdıcen kendı evıne mı babanın evıne mı bende karadenızlıyımde bıraz soyle ornek verım benım amcam evlendıgınde nıkah oldu sadece sonrada aksam ıcınde tavernaya gıdılıcek dendı cuzzı bır mıktar belırlendı gelmek ısteyen gelsın gıbı konusuldu ama herkes kendı odedı taverna kapatılmadı bı kısım ayrıldı sadece o yuzden cokta masraf olmadı herkezde kendı bılet fıyatını kendı odedıgı ıcın gelınle damadada sorun olmadı.ve kımsede bu durumu garıpsemedı coktaguzel oldu cok eglenıldı falan fıkır olsun dedım canım yıne ne dusunursun bılmem ama.ne olursa olsun inşallah herşey seninde nişanlınında içine siner canım
şöle bişey buldum, belkim direk bunu alırım
Karaca 8 parça Damat Seti (130'dan 65'e inmiş )
Gömlek
Kravat
Atlet Slip
Mendil
Çorap
%100 Cotton Pijama takım
Kemer
Cüzdan
ider mobilya bizim karar kıldığımız yer hem kaliteli çok güzel ürünleri yakından inceledim hem de uygun..
ya canım aslında bu da gzl fikir ama insanlar nasıl karşılarki kendi ceplerinden vermeyi çokda hoşlarına gitmeyebilir
kızlar yaaa gerç, bnm evlenmeme daha var var ama 2011 temmuzzz fakat göz gezdiriorum herşeyeee emsanın tencere setini çok beğendim ama fikri olan varsa paylaşabilir miiii kızlar
bende emsanın olivin serisini çok beğeniyorum:bbo:
kızlar şimdi aradı şirketin önündeymiş...bu arada sonradan olanları yazmadım iş yoğunluğundan,
kızlar selam düğünüme çok az bir zaman kaldı 27 mart.20 martda kına gecem olucak kına gecesini evde yapıcaz.bu ara kıyafet bakıyorum.bir kaç tane uzun abiye beğendim evde abartımı olur sizce kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?