-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sen işi biliyon aferim :roflol:

sen işi biliyon aferim :roflol:

delikafadulden he yaa biliom, benimki ilerde yaşadı beni alınca :jeyyar:

gdmt kıs sen o ıkı sıteden mı alıyosun hep

evet, herhangi bi mağazaya girip alamıyorum :kedi: utanıyorum, göz ucuylan bile bakamıyorum bırak almayı :kedi: o yüzden netten alıyorum beğendiğim inidirme girmiş bişey olursa, içgiyimmerkezi, hepsiburada bi de gittigidiyor aklinialirimsmile 3 siteden de gayet memnunumm :kedi:

ider mobilya bizim karar kıldığımız yer hem kaliteli çok güzel ürünleri yakından inceledim hem de uygun..

Bencede çok uygun güzelde görünüyorlar köşelere bittim bugün arayacaktım aramayı unuttum netten satış yapan yeri var mı diye

cnm bende hep düğün istiodum aslında bizim burda sitenin cafesi var havuzlu orayı kendim dekore edip yemekli düğün düşünüoduk hem fiyatı iyi olurdu hem yine kendi aramızda eğleniriz die ama belki kışın evlenirsem die bu hayallerim suya düştü onun için nikah ve ardın dan yemeğe çevirdik valla isterlerse kimse gelmesin nikaha ben evlenimde :)

ya canım aslında bu da gzl fikir ama insanlar nasıl karşılarki kendi ceplerinden vermeyi çokda hoşlarına gitmeyebilir

şöle bişey buldum, belkim direk bunu alırım

Karaca 8 parça Damat Seti (130'dan 65'e inmiş )

Gömlek
Kravat
Atlet Slip
Mendil
Çorap
%100 Cotton Pijama takım
Kemer
Cüzdan

cnm sakın almaa
ben nişan alışverişi yaparken bakmıştım kaliteleri çok düşük inan dışardan 10 tl ye kravat bulup alsan ondan kaliteli olur gömleğin kumaş kaliteside çok kötü
tavsiye etmem

ider mobilya bizim karar kıldığımız yer hem kaliteli çok güzel ürünleri yakından inceledim hem de uygun..

bende baktım bugün sitesine çok gzl şeyler var gracem beğendim nişanlıma da söledim bakalım bizde bakıcaz adresini fln aldım

ya canım aslında bu da gzl fikir ama insanlar nasıl karşılarki kendi ceplerinden vermeyi çokda hoşlarına gitmeyebilir

canım açıkçası bende aynı düşüncedeydim hem bizim için geliyolar hemde onlara mı ödeticez diye kendim için söylüyorum bunu ama bilmiyorum yani amcamın eğlencesinde sorun çıkmadı belki uygundu fiyat ondandır bayada kalabalık oldu gayet güzeldi ve herkez bizde böyle yapalım düşüncesinede girmişti.
şöylede birşey var benim olsa böyle bi durum ben gelenleremi ödetirim tabiki ödetmek istemem biz karşılayalım masrafları isterim sonuçta her biri bizim için geliyo ..
yani şöyle düşünüyorum ben nikahtan yada düğünden sonra güzel bi restoranta gidip herkezin masrafını karşılayıp sadece yemek ve muhabbet olupta eğlenilmiycekse yine aynı şekilde masrafları ben karşılayıp taverna gibi bir yerde gelecek kişilerin sayısını belirleyip orada yer ayırtıp gönlümce eğlenmeyi tercih ederim .sonuçta tamamı kapatılmak zorunda değil öylesi daha masraflı olur bilmiyorum yani kızlar ben bu şekilde düşünüyorum fikir olsun dedim şayet bu tavernada olmak zorunda değil cafe tarzı bıyerde olabılır ne bilim işte:bbo:-tatlicadiarzu-

kızlar yaaa gerç, bnm evlenmeme daha var var ama 2011 temmuzzz fakat göz gezdiriorum herşeyeee emsanın tencere setini çok beğendim ama fikri olan varsa paylaşabilir miiii kızlar

valla emsan senelerin markasıdır.
bi ara iflas etti diye duymuştum
ama bu sene yeniden ürün çıkardılar. ben çok beğendim bu seneki modellerini. çelik tencerelerimde emsan düşünüyorum
birde olivin serisine benzeyen çaydanlıkta hoşuma gitti.
ama biraz tuzlu gibi fiyatı

Reklamlarda çok hoş görünüyor emsan ben genelde bişey alırken tipine baktığım için lazım olsaydı sanırım alırdım kaydirigubbakcemile3

günaydınlarr

scarce 1 hafta öncemi yapcan kınayı sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…