-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çileksende bendensn bende siyaha hastayım özellikle iç çamaşırında ne alırsam siyah alıyorum

asgd saol bebeğim işte sohbet ettik çay içtik gitti sonra
lepicim maltepede ama fazla bi ürün kalmamış bende zor buldum :)

kızlar bikaç erkek pijama takımı eklşycem bi deyiverin bakam hangisi hoş

1. takım: Ancelo rob Takım - 50 tlye inmiş

2. takım: Ancelo ipek rob takım - 54 tl ye inmiş

3. takım: Dagi 3lü rob takım - 64 liraya inmiş

gdmt cnm ben rob.da bordo rengi sevmiyorum ama sen bilirsin yine de
nişanlına sor istersen ne renk istersin die

kırmızı

ekru,bordo,siyah

pembe,mor

fuşya

kırmızı,pembe

siyah
Birde o jartiyelli takım siyah renk 180 falan tutuyor dediğim renkler nasıl kızlar uygun mu??????
Çeyizde hiç bişey yokta benim.

gtmd canım bende 2. takımın modelını bırıncı takımın rengını begendım nısanlına danıs ama bencede renk konusunda canım

canım benımde gece hayatı sıfrıdır da sorarım ama senın ıcın gıdılen yer nereydı semtı ınan hatırlamıyorum
canım acl ama he yani acilincen sorarmısın
Allahım ne utanmazım utanıom kendimdenohaoldumsmile

3. en kullanışlısı amaa bordo olmasın

kız hayalet sen bana nie cevap vermion ucuz takımını hangi semtten aldınkaydirigubbakcemile

anacım bnmki özellikle sipariş veriyo siyah al diye :roflol:

ayy, benimkide aynından, siyah diyor başka bişey demiyor aklinialirimsmile bi de kırmızılarla aklını çeliyom işte ben :jeyyar: öle beyazmış, pembeymiş, maviymiş hiiiiç alma diyo bilmiyorumkismile

ben de bordodan pek hoşlanmadım, ona kalsa siyah der :smiley-cool: sanırım gri iyi olur CADIARZU zaten rob kullanacağından değil yaa da işte ilk sabahımızda giysin diye yanii :asigim: ben de karşımda bakımlı birini göriyim di mi amaa :CüvCüv:

ereğli ilkiii
bak abla tavsiyesi(kaçlısın bilmiom ama:))
aldın aldın aha ev arama içini döşme olayına girdin mi almayı düşünemion bile

Ay karşımda böyle türk filmlerinde sabahlıkla puro içen amcalar gibi durmasın yaww hoşlanmam

şöle bişey buldum, belkim direk bunu alırım

Karaca 8 parça Damat Seti (130'dan 65'e inmiş )

Gömlek
Kravat
Atlet Slip
Mendil
Çorap
%100 Cotton Pijama takım
Kemer
Cüzdan

asgd benimki istemedi biz almadık

he anladım canım tamam o zaman ya ben sevmıyorum emınım benımkıde gıymez ne gerek var oyle gostermelıkte almaya dımı ama sıldım kafamdan hehe sankı oralara geldıkte bende ne dıyom ya:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…