- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #12.021
Benim kargoda gelir herhalde akşama . kaydirigubbakcemile3
hayırlı sabahlarr olsun hepinize arkadaşlarrrr
pure love verdim ben hediye siparişini.. sen tatlım :))sempatiksalakcinni bu arada gelinlikte hoş durmuş koyduğun foto :))
bende iyiym hatige cim.... teşekkür ederim..
kızlar benim siparişlerim dün geldiler.. yaa çok ağır koku seçmişim yaa... aslında bir kokuya benziyor ama çıkartamadık arkadaşlarla... ama ben kullanamam heralde bunu((
merhaba herkese,
sevgili adanın yaşadıklarını geçmişi şöyle bir kurcalayıp okudum. açıkçası benzer yada değil birşeyden eminim herkes bunları yaşıyor. süreç çok gerici. ailelerin istekleri kendi isteklerimiz. maddi yani hem parasal hemde fiziksel koşullar ve imkansızlıklar arasında sıkışan bir aşk. Dizi tanıtımı gibi oldu:))) maalesef hem benim hemde çevremde pekçok nişanlı arkadaşımın durumu bu. benim nişanlımın tarzı daha farklıdır. ama neticede zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. sonra barışınca da hayatım süreç böyle deyip kalp kırıklığı bırakmıyoruz birbirmizde.
bu arada hala çeyizim yok hala nerede kaldı ki il bazında nerede yaşayacağımız belli değil(( tek birşey belli oldu düğünün tarihimiz. 24 temmuz cumartesi.
bu arada sevgili site ahalisi sizden bir fikir alayım gerçi bunu davet organizasyonu bölümünden sormalıydım ama burayı takip eden daha çok gibi, yardım ederseniz mutlu olurum.
1. düğünde ne ikram edelim yaz sıcağı kısa akşamlar yemekli olmasın diyoruz. meyva dondurma yaş pasta bilemedim açıkçası
2. nişanlım ve ben ayrı memleketlerdeyiz aillerimizde ayrı yerlerde düğünün bir tane olup kız evinde olmasına karar verdik. sizce tuhaf kaçar mı bu durum. ayrıca bu durumda erkek evind eresmi nikahı kıydırtsak mı grek yok düğün esnasında mı kıyılsın bilemedik.
şimdilik bu kadar. yardım edenlerin yüreklerine sağlık
benim aldığım da "zarif ve seksi kokuların baş döndürücü etksi".. hahahaha.:))))
alırken artık gözüm nasıl dönmüşse:)))
ya bişi sorcam ya unuttum aklıma gelmiyo size sorayım.. sütyende C mi büyük B mibayanssulusmile
pure love verdim ben hediye siparişini.. sen tatlım :))sempatiksalakcinni bu arada gelinlikte hoş durmuş koyduğun foto :))
ya bişi sorcam ya unuttum aklıma gelmiyo size sorayım.. sütyende C mi büyük B mibayanssulusmile
bende pure love istedim inşş güzeldir
canım C büyük D enn büyük kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?