-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ohh ne güzel yaa
naparsn canm evlenince böyle oluyo önceden c.tesileri yarn nereye gitsek ne giysem giyorduk şimdi önce evi planlıyoruz sonra kendimizi naniknanik

Herhalde ne güzel ama işte.
Onlarda bi tür sorumluluk ibzde bu gidişle 2011 mayıs+haziran gibi evleniriz gibi :roflol:
Hakana kalsa daha erken ama ben hala inatla 2011 Eylül Diyorum zemuszemus

Günaydınnnnn Aşk Böcekleri

nasılsınız kızlar bugün
Ben çalışıyorum ne mutlu bana :)

adaer güzelmişşşş :) bide bunların plastikleri oluyor sanırım.

günaydın tatlım,aynen ben de şu anda ofisteyim çalışıyorum canım plastiklerini görmedim bunları sanırım,dün işte annem almış sağolsun

güle güle kullan adacmm güzel güzel salatalar yemekler yapın beraber :)))

beraber salata yemek yapmak...... cok zor gibi sanmıyorum benimkinin o taraklarda bezi olduğunu ama eğitmek gerek anca öyle yapar he kaydirigubbakcemile3

siz iyi misiniz -tatlicadiarzu-
çalışmaktan nefret ediyorum mafoldumben
adacım güle güle kullan güzel ve lezzetli salatalar yapasın sırnaşık şey afiyet olsun kuşum

benim de hoşuma gitmiyor şu anda burada olmak hadi şimdi bekarım ya düğünden sonra offf ki off,bitse de gitsem evde işimi yapsam diyeceğim,tıpkı casperım gibi
bu arada sağol canım kahvemi içtim bile :)

benim tahtamdan kıs

kesme tahtalarımız da mı aynı kızzzz :) kullanışlı mı canım?
balım kardeşin binmiştir,napıyosun kız hazırlık ediyon mu ?

Son düzenleme:
bende çeyizimi ekliiiim bari kaydirigubbakcemile3nevresimlerim bunlar

bunlar fotolarını bulduklarım daha varda bulamadım bunlarda yatak örtülerim

bide mor varda onu bulamadım ev resimlerime bakın bi zahmetkaydirigubbakcemile3

banyo aksesuarlarım havlu fln bide paspası var

bunlarda tuzluklarımkaydirigubbakcemile3

aman bunlar işte bulduklarım

kardeşim binmişmidir akannehiruyuyo su anda karsımdakaydirigubbakcemile3

adacım benim tahtada öle. plastiler sararıo die almadım.güle güle kullan yeni çeyizlerini

you know çok güzel kız ne çok nevresim almışsın güle uyuya yat üstünde

günaydın kızlar 2 de gelinlik provam var

hepiciğinize günaydın kızlarrrrrr :)) bugün işe gitmedim iyi oldu dinlendim biraz..:)) kuaföre gitcem de dedim daha erken biraz kızlara bakıyımmm :))

çilek kız ben de diodum ben ev hanımı olcam sevmiom çalışmayı. cuma günleri bayram ediodum zil çalınca koşuodum olley die
ama şimdi çalışmıorum ya anladım değerini çalışmak güzel greçekten. şu okulum olsa da kavuşsam çocuklarıma

hatige, pinarpin, calicice, bebiskomm, em4561 hepinize a.s.

dileğim geldi ve karşında uyuyor mu kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım güzel güzel hasret giderin kuuuu

canım nevresim hastalıgım var benim napim duramıom görunce dahada varda foto bulamadımkaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr
ne kadar konuşmuşsunuz okuyamadım valla
bugün kuaförüm gidip gelin başı için konuşucam

canım merhaba benden sana bir tavsiye gidince mutlaka prova istedigini söyle yok fln derse uzak dur o kuaförden benim gibi hayal kırıklıgına ugrama sonra:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…