-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ne güzel kaynatmışınız yavrular yahu... çeyizciklerinizi güle güle kullanınnn inşallah :))

sorma tatlım dün kullanıcı patlaması yaşadı burası kaydirigubbakcemile3 15 kullanıcı vardı,tecrübeli hatuşlar neler anlattılar neler,geçmişe bakmanı tavsiye ederim,kuaförde ne yaptırıcan kız saçına???

dilekkkk ben de nevresim ve pijama takımı hastalığı var,düğün zamanı yaklaştı masraflar arttı da kendimi biraz frenledim :roflol:

kızlaaaaar ben geldim beni de alın aranıza
kafamda zeytinyağıyla oturuyorum evde halim çok komikkaydirigubbakcemile3

dün zaten ben işten çıkmadan bi patlama vardı bırakasım gelmedii :)) akşamda yorgundum giremedim.. Ama okuyayım geçmişiiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

kuaförde saçıma boya yaptırcam hep kendim yaparım karıştırım renkleri falan filan vardır becerim birazcık hehehkaydirigubbakcemile3.. görümcem de benim kuaföre boyaya gelcek bugün.. benimde dipler geldi aman yaptırayım dedimmm bende kuaföre..kaydirigubbakcemile

kızlar ne buldum aklinialirimsmile

balayı bavulunda neler olmalı

Elbise
Sahilde el ele çıkacağınız o romantik yürüyüşler, mum ışığındaki akşam yemekleri için yanınıza mutlaka içinde kendinizi çok özel ve güzel hissettiğiniz bir elbise alın.

Baby-doll gecelik
Canım cicim aylarının daha başı, iyice boşlayıp yatağa günlük tişörtlerinizi giymeye başlamadan önce en azından balayında şık bir gecelik, seksi bir ‘babydoll’ kombinezon giymenizi öneririz

Bikini
Bu sezon seksi bir bikini farz oldu. Hele balayında aksi düşünülemez!

Siyah pantolon
Şık kesimli siyah pantolondan daha kullanışlı bir parça var mıdır acaba? Tarzınızı ifade eden bir kesim beğenerek hemen alacaklar listenize ekleyin. Çünkü seksi elbiselerinizden arda kalan gecelerde pantolon-bluz kombini çok işinize yarayacak. Pantolon satın alırken mümkünse şık kumaşları tercih edin çünkü böylelikle sade bir atletle gündelik giyimde, havalı bir bluzla gece giyebilirsiniz

Şık bir bluz
ıster mini kot etek, beyaz kısa şort üstüne, ister beyaz pantolon, ‘skinny’ jeanle birlikte. Ya da tabii siyah pantolonla… Şifon veya saten kumaştan, kurdele veya fiyonk gibi zarif ve feminen detayları olan bluzlar her erkeği tavlayan bir asalet verir kadına. Zorlamadan güzel görünmeyi seven doğal kadınların kurtarıcısı bir parça olduğu için bavula bir tane koymakta fayda var

Güneş gözlükleri
Her havalı kadının gizli silahı güneş gözlükleri.Hem güneşten korunun, hem de kocanıza gizli, cilveli bakışlar atın!

Portföy çanta
Kol altına şık bir şekilde sıkıştıracağınız portföy çantanız tatil boyunca elinizden düşmeyecek. Siz alışkın olmayabilirsiniz ama artık bu çantalar plajlara da düştü. Güneş kremi, oda anahtarı, ayna ve para gibi önemli eşyalarınızı bu şekilde taşıyabilir, nerede olursa olsun şıklığınızdan ödün vermeyerek dolaşabilirsiniz…

Kozmetik ürünleri
Kırmızı ruj çoğu erkeği heyecanlandıran, bakışların size odaklanmasını sağlayan bir kozmetik ürünüdür. Yanık tene de çok yakışıyor. O zaman balayı makyajı belli; Gözlerde sadece eyeliner, yanaklar aşk heyecanıyla zaten renkli, dudaklarda, canlı kırmızı.Mis gibi kokan parfümlü bir body spray son dokunuş olacaktır

Sandalet
Lüks bir otelde veya doğayla içi içe bir tesiste, sahilde veya kırsal kesimde şıklık adına ayakkabı tercihiniz sandalet olmalı. Her ortama uyan, farklılığını rengiyle ortaya koyan sandaletler yazın olmazsa olmaz parçalarından biri. Gündüz için koyu kahve deri sandaletler çok kullanışlı, akşam içinse bir çift lame sandalet veya gladyatör sandalet almalı

Kenarları ile iskeleti sağlam, kilitlenebilir bir bavul seçin. Bavulunuz ile yürüyeceğiniz uzaklıkları ve bozuk yolları dikkate alarak bavulunuzun hem tekerlekli hem de askılı olmasına özen gösterin.

Tek ve büyük bir bavul yerine daha küçük iki bavul, eşyalarınızı daha düzenli yerleştirmenize ve onları dengeli taşımanıza yardımcı olur. Bavulunuzun diğer bavullardan ayırt edilebilecek bir özelliği olmasına da dikkat edin.

Seyahat dokümanlarınızı, uçak bileti ve pasaportunuzu, varsa sürekli kullandığınız ilaçları ve kitabınızı mutlaka el çantanıza alın. Ayrıca yazın bile uçağa binerken yanınıza ince bir ceket veya hırka alın.

Kirlileriniz, ıslak giysileriniz veya bavula koyabileceğiniz kırılabilir ve akma tehlikesi olan eşyalarınız için yanınıza boş ve temiz birkaç torba alın. Torbalar renkli olmasın ve bavulda yan yana koymayın.

Bir veya daha fazla bağlantı ile uçuyorsanız el bagajınızı hafifletin veya birden fazla bagajı uçağa almayın. Bazı havaalanlarında iki terminal arasında mesafe çok fazladır ve yürümeniz gerekebilir.

Mutlaka bavulunuza sigorta yaptırın ve sigorta poliçe tutarınınn bavulunuzun değeri ile uyumlu olmasına dikkat edin. Bavulunuzun kilitlenemeyen dış ceplerine kıymetli eşyalarınızı koymayın.

Bavulunuzu alırken mutlaka isim etiketine bakın; unutmayın ki birbirine tıpatıp benzeri birçok bavul aynı uçaktan çıkabilir. Siz bir başkasının bavulunu alırken bir başkası da sizinkini alabilir .

Uçak rezervasyonunuzu düğününüzün ertesi günü erken saate yapmayın. Düğün gecenizde geç saatlerde yatacağınız düşünülürse, havaalanına şişmiş gözlerle gitmemek için sabah uçuşlarını kullanmamalısınız.

evet ya benim de hoşuma gitti bunlar önemli şeyler,belki o heyecanla dikkat etmediğimiz ayrıntıları bu listeyle hatırlarız

Yeni evli genc cift, dugun gecesi balayi suitlerine cikmişlar.. yataga girmek icin hazirlanirken genc adam pantalonunu cikarip kadinin onune ativermiş:
- şunu bi giysene....?
Kadin giymeye calişmiş ama pantalon kadina en az 2 beden buyuk, tabi giyememiş..
- "olmuyor işte, ben senin pantalonunu nasil giyeyim..." demiş...
Bunun uzerine adam siritmiş:
- "Evvet işte anlaman gereken budur karicim,
sen benim pantalonumu giyemezsin ve benim yerime evin reisi olamazsin."
Kadin bunun uzerine adama bakmiş bakmiş, sonra cikarmiş kulodunu adamin suratina firlatmiş:
- "Sen şunu bi giysene."
Adam kadinin minicik kulodunu giymeye calişmiş ama dizlerine kadar bile çekememiş, "ben bunun icine giremem" diye soylenmiş.
Bunun uzerine kadin
- "evvet işte anlaman gereken budur kocaciim, giremezsin." demiş "ve az onceki tavrin degişene kadar da hayatta giremeyeceksin."

akannehirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…