-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ereğli ayakkabılar da güzel de kızların bacakları da pek güzel maşşallah of biz de nie yok böle güzel vücutlar

canlarim sabah kalkacagim ben de amann az kalsin makineyi unutuyordum yarin gelinlik provasinda yine cekinemiyecektim neyse aklima gelmisken hazirlayayim ben cantama koyayim
opuyorum cokkkk sizi

Anaaa kız you sen gelin çiçeği açmışmıydım ben hatta 10.yıl muhabbeti falan sanmıştım o sensin di me bebem:9 Ay dedim ne kadar genç maşallah :roflol:

Anaaa kız you sen gelin çiçeği açmışmıydım ben hatta 10.yıl muhabbeti falan sanmıştım o sensin di me bebem:9 Ay dedim ne kadar genç maşallah :roflol:

aaaa he yaw kaydirigubbakcemile3 senmydn o çılgın mılgın demiştin bana kaydirigubbakcemile3kaybettigim kardeşimmmkaydirigubbakcemile3

Kız sen yeni evliymişsin bende senin 10.yıl sandıydım çiçek muhabbetinde diyorum maşallah ne kadar çıtır hiç 10yıllık geline benzemiyor hatun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…