-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evtt 2.ye vericem
ilk istedim o gelmedi ama pure love istedim
şimdi de aynısımı olsa başka mı olsa diye düşünüyorum :uhm:

QUOTE=esra8608;12086771]neler yapıyosun komşum hiç rastlayamıyoruz[/QUOTE]

canım görüşemiyrz evet pek giremiyrm nete
nasılsın?

em cnm ben de önü kapalı almayı düşünüyrm ama şöyle bişiy var senin için farketmez 10 temmuzda çorap giymesen de olur kıs o sıcakta ne çorabı ztn fenalık basar rahat edemezsin ki gayet şık ve güzel çok beğendimm.
tabi böle topuklu giyemicem ben ama neyse.
eltim almıştı nişanda o elbisenin altına beyaz ayakkabı düğünde giycekmiş onu beğenmedim sevmem öyle ayakkabıları bunlar gzl oluo. bende nişanlıma göstermiştim bak böle istiom die. kaça aldın ayıptır sorması cnm ya.

pınarr
sana şarkı buldumm canım
ekrem ve gültekin yaz indirme programına çıkar bi sürü şarkı var ( rumeli şarkıları)
çiftetelli kadifeden kesesi fln
trakya karşılaması yaz
muazzez ersoy babuba
mezdeke indir
ceylan antebin hamamları
candan erçetin yüksek yüksek tepeler kaydirigubbakcemile3
aklıma bu kadar geldi kuşumm

bide bişiy sorcam kına da ne ikram etceksiniz
kınayı ve bindallıyı kim alır
kuruyemiş ikram edilcek mi evde olmasa daha mı iyi olur

QUOTE=esra8608;12086771]neler yapıyosun komşum hiç rastlayamıyoruz

canım görüşemiyrz evet pek giremiyrm nete
nasılsın?

em cnm ben de önü kapalı almayı düşünüyrm ama şöyle bişiy var senin için farketmez 10 temmuzda çorap giymesen de olur kıs o sıcakta ne çorabı ztn fenalık basar rahat edemezsin ki gayet şık ve güzel çok beğendimm.
tabi böle topuklu giyemicem ben ama neyse.
eltim almıştı nişanda o elbisenin altına beyaz ayakkabı düğünde giycekmiş onu beğenmedim sevmem öyle ayakkabıları bunlar gzl oluo. bende nişanlıma göstermiştim bak böle istiom die. kaça aldın ayıptır sorması cnm ya.

pınarr
sana şarkı buldumm canım
ekrem ve gültekin yaz indirme programına çıkar bi sürü şarkı var ( rumeli şarkıları)
çiftetelli kadifeden kesesi fln
trakya karşılaması yaz
muazzez ersoy babuba
mezdeke indir
ceylan antebin hamamları
candan erçetin yüksek yüksek tepeler kaydirigubbakcemile3
aklıma bu kadar geldi kuşumm

bide bişiy sorcam kına da ne ikram etceksiniz
kınayı ve bindallıyı kim alır
kuruyemiş ikram edilcek mi evde olmasa daha mı iyi olur[/QUOTE]

kınada kuruyemiş ve meyvesuyu vericez biz . bunuda erkek tarafı getirir kına ile beraber
bindallıyıda erkek alır bizde

kızlar kuaförden geliyorum şimdi gelin başı için konuştum benim kuaförle
hep beraber düşündük taşındık ebru gündeş topuzlarından yapmaya karar verdik
düz arkası çok şişik topuzlar oluyoya
benimde yüzüm yuvarlak ebru gündeş gibi, gözler çekik
kuaför çok güzel olur dedi.
belki postiş saçlada destekleyecek topuzu
200 tl gelin başı+makyaj

makyajı bergüzar korel gibi doğal tonlarda belki altın pırıltılarıyla yaptırıcam..

hadi bakalım canım bir işini daha hallettin.prova olucakmı canım sac makyaj ıcın

kınada kuruyemiş ve meyvesuyu vericez biz . bunuda erkek tarafı getirir kına ile beraber
bindallıyıda erkek alır bizde

hmm tamam ozaman. bilgim yoktu iyi oldu.

pınarım bi yük daha kalkmış ohh.
bende sevyrm o topuzları duvağın uzun mu çok.
allah bana da kısmet etsin o günleri görmyii darısı başıma artıkk

he ok o zaman hem tanıdıksa sorunda yapmaz inşallah herşey gönlüne sinerde bi sorun çıkmaz canım
inşallah canım sağoll

hmm tamam ozaman. bilgim yoktu iyi oldu.

pınarım bi yük daha kalkmış ohh.
bende sevyrm o topuzları duvağın uzun mu çok.
allah bana da kısmet etsin o günleri görmyii darısı başıma artıkk

duvak çok uzun değil canım
çünkü gelniliğimin arkasıda çok güzel işlemeli , duvak kapatsın istemedik.
aminn darısı başına şekerimm kaydirigubbakcemile3

herkese iyi akşamlar
kızlar ya muhabbetiniz çok tatlı günlerdir okuyorum sayfa sayfa
beni de aranıza alsanız ya :asigim:
benim henüz bi hazırlık yok ortada ama olsun nasılsa bi gün olacak zemuszemus
yani umarım :1rolleyes:

ben geldim kızlarrrr amma kaynatmışsınız yaa en az 20 sayfa okudum sempatiksalakcinni sersem gibin oldum sempatiksalakcinni

ada gelinlik resmini sabırsızlıklaa bekliyorummmm :asigim:

topicte kimsecikler yok, ben herkes adına kocamannnn bi hoşgeldin diyim sana a.s.

canım olur mu öyle şey ne demek aramıza almak aldık bile.hoşgeldin canım öyle uzaktan izlemek yok sende katıll benımde daha hazırlık falan yok sadece aday var ama ıste kızlara falan yorum yapıyorum bılgı sahıbı oluyorum bırgun ALLAH naıip ederse bizde yasıycaz ön hazırlık yapıp bilgi birikimimi tamamlıyorum şimdilik .ayrıca şimdiye kadar topiğimize yazan hiç kimse dışlanmadı yok yani aramızda gruplaşma gibi bişey için rahat olabilir .tekrar hoşgeldinna.s.

lepi canım sen yoksun ortalıkta ama yazayım ben yinede canım tavernayı sordum ataköydeymiş ama adını hatırlayan çıkmadı canımm çok yardımcı olamadım ama inanki sordum herkeze kimse hatırlamıyo adını

asgd teşekkür ediyorum çok çok a.s.
benim de aday var ama ben biraz umursamazım galiba bu çeyiz işlerinde kaydirigubbakcemile3

ada gelse artık ben onun gelinliğini çok merak ettim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…