-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

em
canım baktım gelinliğine
ben üst kısmını çok beğendim
eminim sana çok yakışacaktır şimdiden hayırlı olsuna.s.

zeynep pınar hanginiz sordu anlayamadım gelinlik ayakkabı mı 75 e aldık canım. evet çorap istemiom ben de kafam karıştı işte

Son düzenleme:
teşşekürler kızlar

canım eteği ucuna kadar duvak şimdilik ama bakıcaz yine. çünkü arkada hiç iş yok duvak örtsün dedik

çok aşırı uzun olmucak canım. ama eteğe kadar gelicek

teşekkürler kızlar beğenmeniz beni çok mutlu etti. gelinliğimi kimse görmedi daha yani kayınvalidem ve nişanlım bilior sadece

işte kızlar o üçgen açılan yerin kenarından etek uçlarını etrafını sarcak şekilde dantel geçcek o zaman hareketlenir biraz

gösterme kimseye büyüsü bozulmasın herkeze süpriz olsun gercı gelınlıgı bı sade gormek var bırde gelının ustunde sacı bası yapılı makyajlı falan cok farklı oluyo ınsan damadada gosterme kız ustunde ugursuzluk derler hahahahhahaha

sanırım prova yaptırmamayı dusunen bir gelin var daha öncede yazmıstım canım benim kuaför arkadasımdı ve 3 defa bozdurup yaptırdım aynı ebru gundes topuzlarından istedim ama o bana boynuz yaptı ve keske provaya gitseymişim keşke hala pişmanım

bence de saç ve makyaj provası yapılmalı yaa
o gün o telaşın arasında içinize sinmeme ihtimali var sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…