-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

teşekkürler çılakcım beğendin mi kız sade ama ben bodur olunca sade daha zarif gösterdi
kız gelinlik içine çamaşır da aldık

emcim beğendim çünkü seni tanıdığım için gzümün önüne geldi gelinlikli halin
ve hoş geldi bana
zayıf ve zarif olacağını biliyorum

emcim beğendim çünkü seni tanıdığım için gzümün önüne geldi gelinlikli halin
ve hoş geldi bana
zayıf ve zarif olacağını biliyorum

teşekkür ederim canım. bi komik oldum kabarıklarla. şimdi millet buna sade der die çekindim.
kız çilek iç çamaşırı takım aldık kazık yemişiz ya internette baktım 10 lira fark var yav

em canım hayırlı olsun gelinliğine şimdi baktım çok gzl çok şık cnm

ya inanamıyrm kızlar elim ayağım titrio alıntı etmen silcem bunu.

Son düzenleme:
emcim boşver giden 10 lira olsun.
zeynepcim eşyaları k.validenler mi almış
hani arçelik istiyouş eltim falan diyodun
sende sımens mi ne almıştın önceden sanırım. sımens mi almışlar ona da.

teşekkür ederim zaynepcim

ay inanmıyorum. canım sakin ol. günahını almayalım ama kasıtlı bir davranış bu..çok ayıp. dedi mi sana alıcam die nerden öğrendin

ya canım bu işi iyi niyetli yapcak olsa zeynepcim bunları ben de çok beğendim sorun olur mu alsam falan derdi. bi nebze belki rahatlardın sen de. ama bu bilerek yapmış onu.
sen sıkma canını o cahillik yapmış bence

canım ya alsınlar boşver sen neden sinirlerini yıpratıyosunda
elim ayağım titriyo diyosun
gülüp geç napıcaksın. aynı evde kullanmayacaksınız o beyaz eşyaları. takma kafana.

evet canım çilek haklı boşver. herkesin evi ayrı. sen sıkma canını. eşyalarının keyfini sürmeye devam et

çilek öyle cnm da herkesin bi huyu var
benimde huyum bu bende olan başkasında olsun istemem olsa bile yani sizin gibi paylaşıoruz fikir ediniyrz ama biri bize geldiğinde aa evet bu çileğin evinde var ama zeynep in evinde de var diyemez kimse görm,cek bilmicek ama bu böle mi herkes görcek bilcek.
ya ben böyleyim işte elimden gelmio rahat olmak gülüp geçmek bende olan yakınımda tanıdığımda olmasın gitsin lüksünü en pahallısını alsın koymaz ama benimkini almasın.

annem dio onlar sizden önce evlensin sizi taklit ediolar mutsuz olcaksın
ne yapsan yapıolar dio.istiom ki evlensin gitsin yoksa diğer eşyalar gelinlik fln herşey aynı olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…