-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

anam bizim araba süsümüzü gösterimmi size kociş yapmış sürpriz saclarıma bakın 2 kulakkaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım bakıcaz bakalım ya. ama harbiden çok uçmuş fiyatlar ya
evet cnm indirim varken gidebilseydin keşke bizde son gün yaptırdık rezervasyonu
kizlar yarin eklesem albume de ekleyemedim ozur dilerim
olur tatlım sitelerde sorun var galiba
adacım sizin gümüşyakada yazlığınızmı var

arabayıda mor süsletmiş ben mor hastasıyımda kaydirigubbakcemile3
onu almıs mersinde pasaj var oradan ama kırtasiyelerde flnda var

arabayıda mor süsletmiş ben mor hastasıyımda kaydirigubbakcemile3
onu almıs mersinde pasaj var oradan ama kırtasiyelerde flnda var

kopya etmeğe müsade var mıı
bende bi bakim belki o kızla oğlanı bulamam ama love yi bulurum bulamazsam sölerim ist.dan bakarız çünkü biz mikyde koyarsak eğer arabanın üstünü düşünemiom

kıslar geçen gün ablamla çarşıya gitmiştik nikah için süs aldık kendimiz yapıp nikaha gelenlere dağıtıcaz 100 kişilik veya daha az yapınca eklerim resmini

bizim nikah ayrı kıyılıcak cnm az kişi gelicek bizde hatıra kalsın diye bişey vermek istedik
ablam yiğenim doğduğu zaman buzdolabı süsü şeklinde yapmıştı ondan kalma lavantayla mıknatıs varmış küçük yuvarlak bizde tül ve kelebek aldık tülün içine lavanta koyup kese gibi sarıcaz üstüne gümüş kelebeği yapıştırıcaz silikonla arkasınada mıknatısı yapıştırıcaz hatıra olarak dağıtıcaz

kıslar geçen gün ablamla çarşıya gitmiştik nikah için süs aldık kendimiz yapıp nikaha gelenlere dağıtıcaz 100 kişilik veya daha az yapınca eklerim resmini

bende nikah sekerimi kendim yaptım 200 tane ama aylar önceden basladım cok guzel oldu cooooooooksempatiksalakcinni

ablamın yiğenime yaptıkları çok güzel olmuştu resmi yok şimdi elimde olsa eklerdim annem teyzemler herkes helak onlar için elde minik yelekler ördüler onu lavanta kesesine giydirdik arkasınada mıknatıs yapıştırdık ablam yazıcıdan küçük kağıtlar çıkarmıştı onlarıda üstüne zımbaladık çok güzel oldu

bu tarz bişidi mor sarı pembe ve somon renginde yaptım aralarda sekerde vardı ama sapı görünmüodu çiçek buketi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…