-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evett kıyafet diktirirken bile öyle oluo gelinlikte olmaz mı.

ya bu gelinliği iyerken biri yardım edio mu bi kadın fln benim annemin ark. vardı gelinlikçi her gelini giydirirdi off utanırım ben

evett kıyafet diktirirken bile öyle oluo gelinlikte olmaz mı.

ya bu gelinliği iyerken biri yardım edio mu bi kadın fln benim annemin ark. vardı gelinlikçi her gelini giydirirdi off utanırım ben

canım tarlatanı pantolonun üzerine giymiştim ben cıkarmana gerek yok dediler e mecburen biri yardım edio istersen sen biriyle git istedigin kişi yardım etsn

ohh iyi o zaman.
ya kızlar aman olsun komik olsun ben utanırım sonra yaa.
bakın ben o zamanlar ortaokula gidiodum kızın biri geldi oraya gelinlik provasına
şimdi gitmedim nsl bilmem ama onun kabini çok büyüktü işte girdi bunlar kız sen soyunmuş çırılçıplak kadının sesi gelio ben arkamı döneyim yok yok gerek yok baksanda olur demişti ordan biliom ben de biri ile giyinilio ama öle soyunuluo mu die

canım tarlatanı pantolonun üzerine giymiştim ben cıkarmana gerek yok dediler e mecburen biri yardım edio istersen sen biriyle git istedigin kişi yardım etsn

annem gelsin o zaman ya istemem başkası giydirmesin.
ee o tarlatan varken tuvaleti gelirse insanın nikahta fln o zaman napıonuz ya
heycandan gelir benim

annem gelsin o zaman ya istemem başkası giydirmesin.
ee o tarlatan varken tuvaleti gelirse insanın nikahta fln o zaman napıonuz ya
heycandan gelir benim

bizde nikahtan sonra yemege gitmiştik birazda içince durmadan wc gidip geldim klozet olunca sorun olmuo hooop kucagına alıon tarlatanıkaydirigubbakcemile3

bizde nikahtan sonra yemege gitmiştik birazda içince durmadan wc gidip geldim klozet olunca sorun olmuo hooop kucagına alıon tarlatanıkaydirigubbakcemile3

anladım cnm evet insanın sürekli gelir yani içmeyi bırak heycandan gelir yaw iyimiş o zaman dert etmeyim ben wc işini.

calicice iyi geceler canımm güzel uykularr..

gelin arabası kapı süsü kızlar nasıl sizce.
bunun daha küçüğü olsa mesela.
http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/274295-sunnet-dogum-icin-kapi-susleri-sepetleri.html
burdan baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…