-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kizlarrrrrrr makineden resmi ps ye atmak icin kabloyu aradim cok sukur buldum hizli resim de bir problem mi var ne onu bekliyorum yuklemek icin

ay hayır albüm olmaz burdan ekle bak bende onun için geldim gerci biliorum ama olsun bakcam bendekaydirigubbakcemile3

ya olmadı ada ben de yapamadım hızlı resimden resimbanktan da büyük çıktı hadi beklioz bak benimkine de ok

kizlar cok net anlasilmiyor aslinda daha danteli falan uzerine dikilmedi bollasma olmus kadin yine daraltti etek boyumu oradaki bir ayakkabiya gore aldi ama biz yarin Bedi'yle bakirkoye falan gidecegiz ayakkabi bakmak icin hafta icide kendi ayakkabimi goturecegim,dantelimi de begendim bu arada

ekliyorum kizlar amannn o suratim nasil sis cikmis ya kollar mahvoldum bu resmi gorunce simdi

evet image de uzun süredir sorun var zaten.diğer yerlerde de problem oluo.
ne die uğraştırıolar bu kadar eklemek için bilmem kii.

adacım bende ilk bombos bir gelinlik giymiştim ipleri bile yoktu arkadan elimle tutup baktım ama sende kiralıosun sanırım canım ilk fırsatta ayakkabınla git ve tekrar dene kesinlikle uzun aldırma boyunu inan cok zorlanırsın benimki kuyrukluydu ayagıma dolanıp durdu kira oldugu için baskası giyer die uzunda yapmıslardı aman dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…