-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adacım ne tatlısın sen öyle yaa maşallah sana =)
yazılarından belli zaten =)
gelinliğini gördüm çok mutlu oldum =)
hayırlı olsun inşallah gönlünce olsun herşey
ama canım bu bitmemiş hali biraz fazla sade sanki
gerçi çok haberim yok neler yapılacağından ama bu haliyle bile o kadar hoşsun ki maşallah =)

merhaba arkadaşlar
ben yeniyim uyumayan varmıdır halaaaaa:)
kasımda inşallah düğünüm olacak biraz fikir almak istiyorum hazırlıklar nasıl sizlerde
teşekkürleeer şimdideen

Bebelerimmmmmmmmmmmmm !!!! Herkese tek tek tek günaydın !
ıyi pazarlar diliyorum hepinize geçmişi okuyamadım inş güzel haberleriniz vardır..

Son düzenleme:
bende nikah sekerimi kendim yaptım 200 tane ama aylar önceden basladım cok guzel oldu cooooooooksempatiksalakcinni

bu tarz bişidi mor sarı pembe ve somon renginde yaptım aralarda sekerde vardı ama sapı görünmüodu çiçek buketi gibi
nasıl yaptın ki bunu yaa cnm valla brawo bende böyle kendim yapabileceğim bişiyler istiyrm ama kına da dağıtmaya
resmini bekliyrm valla bende istiyrmm yaa
bide arasına şekeri nasıl koydun ki
çok merak ettim

zeynepppp benim gorumcenin de yeniciftlik te yazligi var biliyorum yenice yi yani

hadi ya ciddimi kuşum geldiğinde görüşelim o zamannn
çünkü yeniceden geçmişsen benim büromun ve evimin önünden mutlaka geçmişsindir

hoşbulduk
şimdiden kusura bakmayın siteye alışamadım . yanlış yazarım geç yazarııım:)

hoşgeldinnn

adaa gelinliğini merak ediom ya göremedimmm

adaakşama kadar senin gelinliğini bekledik ama malesef göremedik ya bende görmek istiyorumm

adaaaaaaaa biz görmeden silmişin gelinliği ama yaaaaa, dünden beri senin gelinliği bekliyoz biz burdaaa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…