-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

nasıl yaptın ki bunu yaa cnm valla brawo bende böyle kendim yapabileceğim bişiyler istiyrm ama kına da dağıtmaya
resmini bekliyrm valla bende istiyrmm yaa
bide arasına şekeri nasıl koydun ki
çok merak ettim

canım valla bişiyi yok cok kolay zaman cabuk gecsin die baslamıstım ben aslında ama bayagı guzel oldu dısardada baktım içime sinen bişi olmadı bende kendim yaptım bak şekerler böyle oluyor minik raketler var onların içine koyup ikiye katlıosun ben aralarına 2 şer tane koydum çiçek buketinin arasında kalıo yani

canım ellerine sağlık.
insan kendi yapınca daha da mutlu oluo nedense.
bende istiyrm kına geceme değişik fikirler.

nikahta yapamam ama bu kadar özenemem ben çok gzl olmuş

bende akşama yaptıım peçete halkalarını çekim sizi.
dışarda aradım hiç hoşuma giden bişiy olmadı aldım malz. kendim yaptım.
12 tane bi takım
6 tane başka bi takım
6 tane de ayrı takım
şimdi malz. var başka 6 tane daha yapcam

o deil yaptıgım canım örnek olarak koydum arkadas sekerlerin nasıl durdugunu sormustuda

Damatlık hayırlı olsun canım..Bizde alacağız nişanlıma yakın zamanda.Nereden ve ne nasıl aldınız acaba?Kaça aldınız?

sohbet harika yaaa kızlar ben de mayısta evleniyorum 18 gün önce gelinliğimi kiraladım 2 kez de provaya gittim benimle birlikte aynı heyecanı paylaşan arkadaşları da burda görünce yorum yapmadan geçmeyim dedim hangi kuaföre nasıl bi model yaptırcam bilemiyorum daha

peçete yüzüğüm
kendim yaptım kızlar ama resimler nsl çıkar bilemiyrm
krem rengi aldım örtü ve peçetelerini bunu 12 tane yaptım.
6 tane beyaz peçetem var bu beyaz ve kırmzı 6 tane

bunlar resimden gzl gözükmüo olabilir ama en gzlleri kırmızı siyah olan oldu

buda kutuları.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…