-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

zeynep güle güle kullan
bu kumaş peçeteleri büzüp tabağın yanına koymak için di mi yüzüğü derken:)
em hayılısı olsun cnm

sonbahar nasıl yaptınnnn kırmızılısı çok güzell emeğine sağlıkk anlatsana nasıl yaptın yuvarlak bölümü neyden yaptın? karton filan mı?

teşekkürler kızlar

zeynepcim genelde böle. 400-500 olanlar da var. ama baya hoşumuza gitti hatemoğlunun takımları
ayakkabı kemer koldüğmesi almadık daha. koldüğmesi ben hediye güzel bişi almak istiorum durumum müsait olursa

sonbahar nasıl yaptınnnn kırmızılısı çok güzell emeğine sağlıkk anlatsana nasıl yaptın yuvarlak bölümü neyden yaptın? karton filan mı?

evet cnm bende bernardo da görmüştüm çok pahalıydı iyi yapmışsın.

kızlar ben dışarda sordum çok dandik şeylere çok fiyat verdiler.
bende kendim yapmayı denedim ve oldu sanırım.
bide şu tek taşlar var onlarda kaba gelio biraz ondan almadım 12 tanesi 30 tl demişlerdi ben 24 tanesini 20 tl ye fln yaptım. daha malz. var ama ou yapmadım bi tane sardım bıraktım sarı bişiy o da

şu kağıt havlular var ya onların karton kutularını bitince atmadım biriktirdim.
tuhafiyeden kurdele aldım birde bunlar fisto bütün yani öle kumaşlar aldım
elbiselere askı fln yapılıomuş işte.
kartonu 3cm kestim
önce düz kurdele ile sardım. karton gözükmecek şekilde sık sık 1 kartona 1 metre kurdele gitti sonra diğer aldığım fistoyu etrafından döndürdüm.
bu beyaz ile siyah olanın fistoları aynı pullar var üstünde.
gracem siyah olanın altına kırmızı kurdele sardım üstüne siyah fisyo diktim her tarafından sabitledim ki düşmesin kayıp die.

çok kolay ztn hem çok zevkli
teşk.ler kızlar

cnm çok şık kol düğmeleri var bende hediye alıcam onu ztn başka bişiy aldığım yok kravat kol düğmesi yinee miii dicek artık görünce kaydirigubbakcemile3
kemer de hiç aklıma gelmemişti o da lazım dimi yaa

kına elbisesi bulamıyorum ben offf yok hiç güzell şeylerr son çarem pendik kaldı..zemuszemus

bende kırmızı elbise giymiştim bindallı sevmiom bende zaten evde yaptık öle kızlar arasında anneleri almadıkkaydirigubbakcemile3 damatlıgı 600 almıstık biz pahalı almısız yawwwwww gelinlikte 600 du

bende kırmızı elbise giymiştim bindallı sevmiom bende zaten evde yaptık öle kızlar arasında anneleri almadıkkaydirigubbakcemile3 damatlıgı 600 almıstık biz pahalı almısız yawwwwww gelinlikte 600 du

kiralık mı satılık mı gelinlik cnm.
evde en gzli kendi aranda eğlenmek.
biz erkekleride çağırcaz ama ark.larımızı

birde kına gecenin resimleri yok mu yaww

cnm gördümm.teşk. ederim eklediğin içinn
ben bişiy sorcam hani o tepsi ile türkü söyleyip çıkıolar ya o vakte kadar gelin çıkmıomu
kına yakılcağında mı gelio.

Youcum bebem gülcemalin görüken yok mu yaww. Kırmızılar falan fotoğrafta çok hoş emme yüzün gözün görüken aç öcü gibi korkarım ben:)
Nörüyonussssssss?

Son düzenleme:
teşk. ederim kuşumm beğendiğine sevndim.
baya uğraş verdiler ama kendi el emeğim olunca daha hoşuma gitti
nasılsınn??

Uğraşa değmiş canım çok hoşş.
Nossun yawwwww sürünüos düğün dernek uğruna ay çok sıkıldım biraz iğrenç olacak ama kussam kesin mobilya ya da perde halı gibi evle ilgili bişey çıkartacağım acayip bay geldi yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…