-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Adacım, derya geçmiş olsun ya Herkes kendine çok iyi baksın ya.
Evet sonbaharcım em milli eğitime gidecekti inş hayırlı haberler verir.

paspası nsl örmeyi düşünüosun
annem şimdi örüyor benim yatak odama kalp şeklinde dekoratif koyucaz ama nasıl olcak bilemiyrm bakcaz görcez. kullanırsa ör tabi el emeği daha değerli bişiy olamaz

hımmm başladım sakal ipten mor aldım ama 500 gram bitti
yarın yine alıcam bakalm düz başladım şimdilik merak ettim kalpli nasıl oluyore

kızlaar ben geldiim :kedi:
aranıza sıvışıverdim, referans olarak da denizimi(emma10) gösteriyorum kabul mü Şeniz

hoşgeldin canım nasılsın zemuszemus

hımmm başladım sakal ipten mor aldım ama 500 gram bitti
yarın yine alıcam bakalm düz başladım şimdilik merak ettim kalpli nasıl oluyore

hoşgeldin canım nasılsın zemuszemus

canım kaç ilmek attın ben bitane yaptım kırmızı 130 ilmek şimdi diğerini yapıyrm bakalım daha annem deneme aşamasında 5 yumak ip gitti ama gamlarına bakmadım hiç
yatak odasına 2 yatak tarafına olursa kalp olanda ortaya gelcek

canım bende 65 ile başladımm kalın ip 7 ile örüyorum
daha öncedena bi tane kahverengi yaptım bi krem rengi ileride yatak odama
şimdi de böyle yapıyorum ama modelli fazla yapmadım hiç canım
kalpli bitince ekler misin canım merak ettim gram olarak 1500 kilo gider buna herhaldea

kızlar nasılsınızzzzzzzzz... eşyalarımızııııııııı aldıkkkkkkkkk bugünnkaydirigubbakcemile2

slm kızlar

zeynep ereğli beni sormuşsunuz. bugün yine gittik kadın çarşamba izin alıcakmış. sonra il milli eğitimi aradılar. il milli eğitimden şube müdürü ben ona ayarladım okul dedi. merkeze bağlı bi köy. adam kızmış sürekli beni oyaladılar diye.ondan başka yere yapmış.valilik onayı bekliyor şimdi. dua edin kızlar benim için 3 gün içinde okula başlamam lazım. çünkü asıl görev yerimin olduğu yer bozuk atmaya başladı

yarında gelinlik provama gidiyorummm sabahtan kızlar bu işlerr hem çok zevkliii hem da çok yorucuu hergün her dakika bişeyler çıkıyor.. yorgunluğum kronikleşti artık ama herkese Allah nasip etsin ... ınsan kanatlanıp uçuyor sankii mutluluktan... resimleri ekleyeyim..

eklerim tabii.
bende 2 tane yaptım kırmızı yatak odama. şu kalplı umuyrm olur çünkü kafamızdan yapıyrz
birtane de kare kare yaptım krem rengi ve koyu yeşil ile ama onu deneyerek yaptım.
önceleri çok düşündüm komik mi olur
çeyize konmaz mı acaba die ama benim yaptığım kırmızının aynısını halıcıda görünce çok mutlu oldum hiç fark yoktu sadece o biraz daha kalındı tabii

Aynen em bendede heyecan yok hatta bay geldi artık. Graceful eşyaların hayırlı-uğurlu olsun güle güle kullan hepsini. Emmm haberin fena değil inş olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…