-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

gracem kaça aldın koltuk tak.
güle güle kullan hepsini.

em ya cnm ne bilim valla o çocuklar orda zevkle mi okuolardır yoksa okula isteksizmi gidiyorlardır bilemedim yanii

yok onlar memnunlardır gidince görecez. zaten onların hepsi trabzon sporlu ve horon oynuyolar buldukları her boşlukta

grace çok güzel canım açık renk seçmişssin

valla daha düşünmedim nikah şekeri ama mümkün olduğunca hesaplı olsun.bu eklediklerin hoş ama fiyatları nasıl

sağol kuzummmmm darısı başına inşallahh orta sehpa ve zigonlarımda var daha onları bulamadım resmini .. şükür bunları da atlattık hallettik...

sağol kuzummmmm darısı başına inşallahh orta sehpa ve zigonlarımda var daha onları bulamadım resmini .. şükür bunları da atlattık hallettik...:asigim:

fiyatlarını bilmiom bende yazmıo böle değişik geldi ekledim hoşuma gitti ama çok mu sade olur biz bi ara srmuştuk valla tanesi 1 tlden başlıo onlarda da tek nazar boncuğu var
doğru bence de memnunlardır hayatlarından
ama okulun renginden çok içindeki atmosfer önemli
inş. gzl gider herşey

çok espirili yav bu nikah şekerleri

grace yatak odası resmi yok mu

ben klasiklerden hoşlanmıyorum bayanssulusmile bizim davetiye de böle espirili bişey olcak o yüzden şekerimiz de espirili olur , hele o ilaç kutusu olanlara bayılıyorummm opuyorumnanaktan

Sonbaharcım bayıldım ben bunlara delikafadulden

cnm bende çok beğendim telini fln aldım belki lazım olur hem davetielerle takım olur
ama ben daha önce başka bi davetie beğenmiştim biraz tuzluydu ama şıktı.bunlar uygunsa böle yaptırırım allah kısmet ederse

o dediğin mobilyacıdan mı aldınz bende söyledim nşanlıma bakcaz oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…