-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Eyüüüüü.
Kızlar geçmişi hep okuyamadım atlaya atlaya gittim yeni bişi alan varsa hayırlı olsın. Hatigeninde fotolarını gördğm çok hoş fotolar haticeeee

selamlarr kızlarr.
bende hatice nin resimlerini gördüm sadece tacın çok güzel olmuş canımm bayıldımm taca. sende çok gzl olmuşsunn

içim sıkılıyor yineeee kafam karışık.
hakanın aydında teyzesinin kızı evleniyr Mayısta
Ben ona ne alabilirim Paspas öreyim dedim ama offf kafam karıştı.

paspası nsl örmeyi düşünüosun
annem şimdi örüyor benim yatak odama kalp şeklinde dekoratif koyucaz ama nasıl olcak bilemiyrm bakcaz görcez. kullanırsa ör tabi el emeği daha değerli bişiy olamaz

hatige ne fotografı ekledi yaa merak ettim göremedim ben
speedy altın olmayacaksa valla benim de aklıma gelmiyor bişey sonuçta yeni evleneceği için hem eksiği çoktur hem de gelecek hediye çoktur bilemedim :1no2:

kızlar noldu herkeze herkez hasta olmuşş hepinize çookkkk çoookkkk geçmiş olsun çabuk iyileşip gelin .size ihtiyacımız var şekerlerrr topik öksüz kalmasınn:)
lepinin kac gundur sesi cıkmıyo naptı acaba?
bugun cılekte ugramadı?

kızlar su anda Bedi'lerdeyim,doktordan sonra gözüm yemedi avcılara gıtmeyı adım atacak halim yoktu.Bedi'de benı buraya getırdı dinlendim biraz,rapor aldım bugün ve yarın için,çarşamba günü işe gideceğim,görüşürüzzzzzz

kızlaar ben geldiim :kedi:
aranıza sıvışıverdim, referans olarak da denizimi(emma10) gösteriyorum kabul mü Şeniz

çok yoğundum bgn ya canım çıktı resmen koşturmaktan:bbo:
aranıza sıvışıverdim, referans olarak da denizimi(emma10) gösteriyorum kabul mü Şeniz
hg meltem

Ada oy oyy sevgilinlerdesin dimek ne güzell:) Melltem hoşgeldinnn !
Çilekbiricik naber yoğunluk hariç iyi misin kuş?j
Hasta olanlara geçmiş ossun evettttttttt :)

tatlim ne demek ne referansi hic gerek yok boyle seylere,hosgeldin guzelim,emmacim ugramadi ama merak ettim onuda

Ada oy oyy sevgilinlerdesin dimek ne güzell:)

canim pek bir sey anlamadim desem yeridir,gozumu acamadim yani,yattim dinlendim bir ara topicte kizlar ne yapti bir bakayim diye girdim yazdim ama onun haricinde sevgilim yanimdaymis falan hic gozum gormedi,laf aramizda kizlar anlar kurtlar vadisi ocunu almis oldum,dolandi durdu cevremde ama ben :dilcikar: umursayamadim kendisini

kizlar su anda da gozlerimden yaslar akiyor resmen,burnum tikali mi degil mi anlayamiyorum zira bazen nefes alabiliyor bazen bogulacagim saniyorum sanirim feci bir usutme yasamisim sanmama gerek yok doktor da soyledi zaten.Bogazima baktigi gibi anladi.Aman topige nazar mi degdi ne oldu bilemedim yaaaa herkeste bir hastalik sinyalleri,dikkat edin kendinize

cnm dikkat et kendine.
gerçekten ne oldu böle topiğe herkes hasta bugün
herkeslere geçmişler olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…