- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.481
içim sıkılıyor yineeee kafam karışık.
hakanın aydında teyzesinin kızı evleniyr Mayısta
Ben ona ne alabilirim Paspas öreyim dedim ama offf kafam karıştı.
çok yoğundum bgn ya canım çıktı resmen koşturmaktan:bbo:kızlar noldu herkeze herkez hasta olmuşş hepinize çookkkk çoookkkk geçmiş olsun çabuk iyileşip gelin .size ihtiyacımız var şekerlerrr topik öksüz kalmasınn:)
lepinin kac gundur sesi cıkmıyo naptı acaba?
bugun cılekte ugramadı?
hg meltemkızlaar ben geldiim :kedi:
aranıza sıvışıverdim, referans olarak da denizimi(emma10) gösteriyorum kabul mü Şeniz
kızlar su anda Bedi'lerdeyim,doktordan sonra gözüm yemedi avcılara gıtmeyı adım atacak halim yoktu.Bedi'de benı buraya getırdı dinlendim biraz,rapor aldım bugün ve yarın için,çarşamba günü işe gideceğim,görüşürüzzzzzz
kızlaar ben geldiim :kedi:
aranıza sıvışıverdim, referans olarak da denizimi(emma10) gösteriyorum kabul mü Şeniz
Ada oy oyy sevgilinlerdesin dimek ne güzell:)
adaer;12128228 [COLOR="Purple" .!.:canim pek bir sey anlamadim desem yeridir,gozumu acamadim yani,yattim dinlendim bir ara topicte kizlar ne yapti bir bakayim diye girdim yazdim ama onun haricinde sevgilim yanimdaymis falan hic gozum gormedi,laf aramizda kizlar anlar kurtlar vadisi ocunu almis oldum,dolandi durdu cevremde ama ben :dilcikar: umursayamadim kendisini
kizlar su anda da gozlerimden yaslar akiyor resmen,burnum tikali mi degil mi anlayamiyorum zira bazen nefes alabiliyor bazen bogulacagim saniyorum sanirim feci bir usutme yasamisim sanmama gerek yok doktor da soyledi zaten.Bogazima baktigi gibi anladi.Aman topige nazar mi degdi ne oldu bilemedim yaaaa herkeste bir hastalik sinyalleri,dikkat edin kendinize
[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?