- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.601
hoş bulduk tatlımm :)) azcık bakıyom geçmişe örgüler falan maşallahhhhhhh spedy
Yapabildiğim Tek şey bunlar işte başka da bi marifetim yok opuyorumnanaktan
Örgü ile ilgili herşeyi yapıyorum o kadar ama annem benden iyidir zemuszemus
http://www.hobilendik.com/index.php...atimi-orgu-modelleri-orgu-teknikleri/159.aspx
gulsun canım buraya bak ıstersen.
maşallah kuzum yaa :)) bende dantel oya hiç çakmam tığ tutamam ama örgü azcık biliyom... bant falan örerdim hehe opuyorumnanaktan ama üniversitede yurtta kızlar örerdi onlardan gaza gelip atkı örmüştüm ama o kadar ağır ördümki bidahaki kışa anca yetiştii :))
bu arada senin ördüğün bu halılardan benim kuzen banyo takımı yapmıştı güzel olmuştuu :))
Hımmm atkı-bebek yeleklerinde hızlıyım
ama dün anladım paspasta da hızlıymışım bu eklediğim şalları annem 2 günde örüyordu.
Bide beyaz olan kürk gibi gelinlik üstüne bana örmüştü opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam herkese
grace tüm ev mobilyasının maliyeti ne kadar oldu size netteki fiyattan mı veriyorlar yoksa indirimlaeri var mı nakite filan birde canım kalitesini nasıl buldunuz biz nişanlımla kalkıp istanbula bakalım diyoruz da önceden bilgi almak daha mantıklı.
bu arada çeyizime başladım yaşasın yok birşey yok birşey diyordum ya artık bir tek birde çift kişilik nevresim tamımım bir yorganım bir yatak örtüm var henüz görmedim annem almış. ama hiç yoktan iyidir değil mi? yatak örtümüzü serer yorganımızın altına gireriz değil mi? yoksa çok mu iyimserim:))))
sevgiler ve günaydınlar herkese
selam hemşom günaydınn :))
kızlar sabri tuncerlerim geldi sonundaa :lepi:
kokuya bayıldım yaa iyi ki bunu seçmişim şimdi bi tane daha sipariş vercem :roflol:
biricikim pembe gönlüm sendee :))
tiftikli beyaz çok hoşmuş sipeydizemuszemus
ayy beyaz gerçekten çok güzelmiş yaaa...:)))
o zaman annene ve sana
grace im canım
valla tarihi sonra alcaz öncelikli konumuz ev şimdilik
ev arıyoruz
sizin oralara gittik işte cuma günü baktık baya
ada tepe çok pahalı ama altıntepe ideal tepe taraflarında evler var
bi de en son aydınevleri gösterdiler
yeni binalarmış metroya yakınmış vs. evler güzel ama
daha sokak arası ışıkları bile yok
sen bilirsin orları aydınevler nasıl biyer gelişmeye müsait mi öle anlatıolarda:)
buarada aldığın eşyaları güle güle kullan benim beğendikşlerimi almışın hep :)
toplam kaç tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?