-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Yapabildiğim Tek şey bunlar işte başka da bi marifetim yok opuyorumnanaktan
Örgü ile ilgili herşeyi yapıyorum o kadar ama annem benden iyidir zemuszemus

maşallah kuzum yaa :)) bende dantel oya hiç çakmam tığ tutamam ama örgü azcık biliyom... bant falan örerdim hehe opuyorumnanaktan ama üniversitede yurtta kızlar örerdi onlardan gaza gelip atkı örmüştüm ama o kadar ağır ördümki bidahaki kışa anca yetiştii :))

bu arada senin ördüğün bu halılardan benim kuzen banyo takımı yapmıştı güzel olmuştuu :))

Hımmm atkı-bebek yeleklerinde hızlıyım
ama dün anladım paspasta da hızlıymışım bu eklediğim şalları annem 2 günde örüyordu.
Bide beyaz olan kürk gibi gelinlik üstüne bana örmüştü opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam herkese
grace tüm ev mobilyasının maliyeti ne kadar oldu size netteki fiyattan mı veriyorlar yoksa indirimlaeri var mı nakite filan birde canım kalitesini nasıl buldunuz biz nişanlımla kalkıp istanbula bakalım diyoruz da önceden bilgi almak daha mantıklı.
bu arada çeyizime başladım yaşasın yok birşey yok birşey diyordum ya artık bir tek birde çift kişilik nevresim tamımım bir yorganım bir yatak örtüm var henüz görmedim annem almış. ama hiç yoktan iyidir değil mi? yatak örtümüzü serer yorganımızın altına gireriz değil mi? yoksa çok mu iyimserim:))))
sevgiler ve günaydınlar herkese

selam hemşom günaydınn :))

kızlar sabri tuncerlerim geldi sonundaa :lepi:
kokuya bayıldım yaa iyi ki bunu seçmişim şimdi bi tane daha sipariş vercem :roflol:

selam hemşom günaydınn :))

hatige canım ne zamandır yazayım diyorum inan fırsatsızlık il dışında duruşmalarım vardı ben aslen bartınlı değilim maalesef.
ama memleketinizi çok seviyorum özellikle amasraya bayılıyorum.
yine de fahri hemşeri sayılırız muhakkak

eceee benşmklerde geldiii:))
ben hot kisses almıştım biraz baharatlı gibi kokusu uçunca daha güzel oluo
ama baya kalıcı kokuları var mikatrlarda epeyce değdi derim ben bu alışverşe:lepi:

lepicim, o baktığın yerlerin fiyatları yüksektir biraz.. sen ne kadarlık arıyosun ve hangi civarlarda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…