-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

tamam bak zoulmaz dediler
bende spreyden sıktım
ama başka kullanmıcam
hem şöle düşün nişan bohçasına bi sürü şey alıyosun onlar bozulmuyo ya

gülsün canım ya merkesi bi yer istiyo bizimki
kartal taraflarını da dşünürüz ama nereleri gezmek gerekir hiç bilmiyoruz ki
fındıklıyı annem hep diodu yeni gelişen bi yer orası sanırım
olmadı annemle gezcez
mühim olan temiz ev olsun muhiti iyi olsun e5 e ana caddeye yakın olsun servis açısından
buarada mesajdan fiyatı editlermisin:)

evet yaa kaldırınn.. anneniz kaldırsın annem öle yaptı sen bulursan diyo hemen kullanıcan.. :)) haklı aslında maymun iştahlılık yapıyorum ben biri bitmeden.. geçenelrde 4 tane 1 er litrelik duş köpüğü almıştım avondan.. annem 2 sini kaldırmışş :))

anladım canım... netten bak sürekli...inş. gönlüne göre bir yer denk gelir. kesinlikle şans işi..
bu arada sildim canım.

sipit başka kim alıo ev bana mı dion

gülsünüm bakıyorum zaten dee
tanımadığım yerler emin olamiomki

http://www.kadinlarkulubu.com/dugun-mekani/354444-istanbulda-nisan-sonrasi-eglence.html

Bide canım evi özel olucak ama kredi ile mi alcaksınız biz öyle alıcaz da.

hım tamam tatlım gördüm linki senin için bakıcam öle bikaç yer.. Fatih civarında büyüdüm ben orda öyle 12 den sonra güzel bir yer yok benim bildiğim.. Şimdi ise Gaziosmanpaşa ya yakın bir yerde oturuyorum ve var sanki öyle yerlerr... Taksim de zaten her daim var o ayrı :)) sorayım bi arkadaşlarımaa

sipit o para bizde nerde anacım kredi tabi
siz nerden bakıosunuz anadolu tarafında mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…