-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hımmm anladım canım ben Bartın yazısını gördüm yaaa oralısın falan sandım.. bende İstanbul 'da yaşıyorum ama Bartınlıyım :)).. hee bu arada Amasra ya bayılmamak mümkünmü .. yaz gelsin hemen ordayım zaten.. en son bayramda gelmişim.. yinede dediğin gibi fahri hemşeriyiz :))

bu arada başlamışsın çeyiz işine hadi kolay gelsin bakalımm :))

Pure Love şarkıdan yola çıkarak seçmiştim.. kusursuz aşk kokusu lülülülülülü ama ciddi ciddi çok güzel bir seçim yapmışızzz :)) kuzenlerimede bunu önerdim bayıldı hepsii :))

lepicim, o baktığın yerlerin fiyatları yüksektir biraz.. sen ne kadarlık arıyosun ve hangi civarlarda??
amaa okadar zork eli yüzü düzgün bu fiyata ev bulmka
sen bilio musun oraları canım alltıntepe ideal tepep falaln düşündük
e5 e yakın olsun trene falaln yakın olsun diye ama isediğimiz gibi bişi bulamadık

Son düzenleme:

canım yaaa
kalacak yer sıkıntımız var, nerde yaşayacamız belli değil onun stresi var taşınırım belki burdan, o nedenle pek bişi yapamıyorum elim kolum bağlı.

graceee canım eşyaların çokkk güzel güle güle kullan canım hepsini.hadi biraz daha yol aldınız canım ne kadar güzel maşallahh...
lepi geldinmi kıs sonundaa??

canım o baktığın yerlerden o fiyata bulman mümkn değil bence.. ben cevizlide oturuyorum ve evimizi soğanlıktan aldık.. ulaşım konuusnda çok iyi bir yerde evimiz... aldığımız binada satılık var ama ters dubleks ve sanırım 160 a satılıyor.. biraz daha kartal tarafına gelirseniz bulabilirisniz..aslında fındıklı da kesin bulursunuz, hemde sıfır daire... kadıköye ve üsküdara çok sık otobüs var ama ... size uygun olurmu orası bilmiyorum..

Son düzenleme:
kız bozulmaz yaa bozulur mu yoksa :uhm:
kremi açmadım daha paketini diğerleri de bozulmaz heralde yaa

canım, başladıkta ne başlama.
annem başladı sağolsun bizim için. ya belki bartıkdan ayrılacağız da sıkıntı oradan kaynaklanıyor. daha yaşayacağımız yer belli değil. hiç içimizdne gelmiyor bişi bakmak

canım yaaa
kalacak yer sıkıntımız var, nerde yaşayacamız belli değil onun stresi var taşınırım belki burdan, o nedenle pek bişi yapamıyorum elim kolum bağlı.

hımmm anladım canım.. kalacak yer belli olmayınca da insanın eli kolu bağlanıyo tabi..dur bakalım stres yapma elbet biyer olur..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…