- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.621
hatige canım ne zamandır yazayım diyorum inan fırsatsızlık il dışında duruşmalarım vardı ben aslen bartınlı değilim maalesef.
ama memleketinizi çok seviyorum özellikle amasraya bayılıyorum.
yine de fahri hemşeri sayılırız muhakkak
ben pure lova almıştım
hakkaten değdi aldığıma
zevklerr aynı
ben bunu kullanmıcam zaten ya
kıyamam ki
amaa okadar zork eli yüzü düzgün bu fiyata ev bulmkalepicim, o baktığın yerlerin fiyatları yüksektir biraz.. sen ne kadarlık arıyosun ve hangi civarlarda??
hımmm anladım canım ben Bartın yazısını gördüm yaaa oralısın falan sandım.. bende İstanbul 'da yaşıyorum ama Bartınlıyım :)).. hee bu arada Amasra ya bayılmamak mümkünmü .. yaz gelsin hemen ordayım zaten.. en son bayramda gelmişim.. yinede dediğin gibi fahri hemşeriyiz :))
bu arada başlamışsın çeyiz işine hadi kolay gelsin bakalımm :))
zevklerr aynı
ben bunu kullanmıcam zaten ya
kıyamam ki
satılık okadar zork eli yüzü düzgün bu fiyata ev bulmka
sen bilio musun oraları canım alltıntepe ideal tepep falaln düşündük
e5 e yakın olsun trene falaln yakın olsun diye ama isediğimiz gibi bişi bulamadık
asgd geldim sonunda:)
hımmm anladım canım ben Bartın yazısını gördüm yaaa oralısın falan sandım.. bende İstanbul 'da yaşıyorum ama Bartınlıyım :)).. hee bu arada Amasra ya bayılmamak mümkünmü .. yaz gelsin hemen ordayım zaten.. en son bayramda gelmişim.. yinede dediğin gibi fahri hemşeriyiz :))
bu arada başlamışsın çeyiz işine hadi kolay gelsin bakalımm :))
canım yaaa
kalacak yer sıkıntımız var, nerde yaşayacamız belli değil onun stresi var taşınırım belki burdan, o nedenle pek bişi yapamıyorum elim kolum bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?