-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yaaa saçların çok siyah ise açıyorlar.. ama ben saçımı kendim boyarım bayanssulusmile açarım sonra kızıla kırmızı karıştırırm falan uğraşırım yaniii :)) cumartesi kuaföre boyattım bi üşendimm hihoyyyt ben kızıl gelin olcam nişanlım koyu yap desede düğünden sonra değişirim az bişi belki ama vaz geçemem kızıldan kırmızıdan :))zaten ben genelde koyu renkler giyerim yaaa sorun olmuyoo :)) :lepi:

Gerçi bana kadar avize kalmaz dermişim sempatiksalakcinni
Ne işim var benim bu topicte ben daha sözlüyüm daha nişanım olucak :sinifsinif:

haziran ayını gösteren tarih nişan tarihin mi ? olsun zmn hızla geçiyo zaten,bi son 2 ay geçmiyo sanırım :) off gelsede bitse yaa

kırmızıyı nasıl karıştırıyon kendin ? bende kuaföre boyatmayı sevmem hiç,ilk tabi kuföre giderimde sonraki aşamalrı kendim boyamak istiyorum ama hazır boyalarda kırmızı yok yani bulamadım ben :S

Gerçi bana kadar avize kalmaz dermişim sempatiksalakcinni
Ne işim var benim bu topicte ben daha sözlüyüm daha nişanım olucak :sinifsinif:

sen gene iyisinn sırnaşık şey benim annemlerin daha bi sevgilim olduğundan bile haberleri yokk sırnaşık şey :lepi:

sen gene iyisinn sırnaşık şey benim annemlerin daha bi sevgilim olduğundan bile haberleri yokk sırnaşık şey :lepi:

nasıl yani senin bi sevgilin yok ama ailenin de bundan haberi yok.
ee olmasın bilseler ne olucak ki anlamadı ben sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

yoook, sevgilim var, biz evlenmek istiyoz, bu yaz nişan olsun şubata da düğün olsun istiyoz, ama ben daha benimkilere benim evlenmek istediğim biri var bile diyemedim :kedi:

bakınn rengarenk lamba, her renge uyum sağlar işte alın bundan bi denee sırnaşık şey

yoook, sevgilim var, biz evlenmek istiyoz, bu yaz nişan olsun şubata da düğün olsun istiyoz, ama ben daha benimkilere benim evlenmek istediğim biri var bile diyemedim :kedi:

eee canım bu yaz nişan istiyorsan çoktan söylemen gerekliydi.
Benim ailem gibi bi aileye sahipsen ancak kışa kalır nişan daha hazırlık yapıcaz.
ÖYle pat diye olmaz derler sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

he he gizem ben bu avizenin tek renkli olanını gördüm bi avizecide ço kaz farkı var modelinde 950 tl

koleston aşk alevi veya kızıl büyü veya kor ateş kızılı renkleri zaten çok güzel.. bide kırmızı olarak tüpler satılıyo ya onları karıştırıyorum.. hatta bazen daha canlı istiyorum bu seferde az bişi sarı karıştırıyorum içine.. çıkıyo valla ne güzel renkler :)):lepi:

kırmızı tüpler mi hümmm,sorayım bari bi kozmetikçiye.ben sana tam rengi atarım senin uzmanlığına giriyo nasılsa:) bana ne ile ne karıştırsam o renge benzer dersin opuyorumnanaktan

kırmızı tüpler mi hümmm,sorayım bari bi kozmetikçiye.ben sana tam rengi atarım senin uzmanlığına giriyo nasılsa:) bana ne ile ne karıştırsam o renge benzer dersin opuyorumnanaktan

sor tatlım sor selective var kırmızı onu alabilirsinn :)) tamam sen bana sor yardımcı olurum tatlım kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…