-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ben aldım salonuma oturma odama ve yatak odama cok sık hepsine 3 milyar ödedik ateş pahası avizeler yaa..

evet aynen bende hesapladım aynı rakamları buyluyor, avizecilik işinemi girsem acaba dedim iyi para var :) halbuki hiçbirinin o denli maaliyetide yok,çok garip yani. kaydirigubbakcemile3

walla karlı iş bende düşünmedim deil :))) avizeyide aldık geriye perdeyle mutfak masam kaldı onlarıda alırsam tamamdır :)))

geçtiğimiz pazar avzie bizde baktık fikir edindik gerçekten ucuz şeyler değil,, ama Şişhane ye bakmadan olurmu bu pazarda orayı gezicez bakalım:))

kaydirigubbakcemile3evet ya karar vermek cok zor oluyo esyayı alırkende böle olmustu bi türlü karar verememştm

3 oda 3 milyar fazla değilmi canım yaa.. benim kuzenimde öyle çok pahalı aldı ama sıkıldı 1 sene olmadan.. bende çabuk sıkılırım aksesuardan çok pahalı almamam lazım :)) gerçi pazar günü baktık gerçekten çok güzeller gerçekten daha pahalııı :)) aşağı yukarı aynı olur ya neysee :)9

walla ben çok dedim ama nişanlıma laf geciremedim pahalı die almicazmı bi kere evlenioz hersey dört dörtlk olsn dedi bende ii sen bilirsin dedim bilmiyorumkismile

walla aldım işte üç oda üç miyar tuttu dier illerdeki fiyatları bilemiorum bilmiyorumkismile

offffff ne kadar pahalıııııııı akannehir

avize derken hani böle taşlı avizelerden mi bahsediyosunuz yoksa normal modern lambalardan mı?

biz de kendi evimize aldık lamba yakınlarda 2 odaya ve 2 koridora toplam 250 falan tuttu opuyorumnanaktan

ayy ben o kadar vermem yaa
ne bileyim
ben sıkılırım çabucak
mesela koltuklarıma bile 2 renk yaptırcam ki sıkılmıyım
avizeleri de şık sade ve uygun alırım ki
isteyince değiştirebileyim

ışıltılı taşlı maşlı olanlardan bahsediorm cnım ben :) ama gercekten pahalı insanın içine oturuo kaydirigubbakcemile3

çookk kokoş taşlı şeylerde var ki hiçç bana göre değill :)) modern olsun kullanışlı olsun şık olsun :)) temizliğinide düşünmem lazım benim onun :))

annem benzios senle biz :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
piki senin ailende kızıyo mu sana bu yüzden benimkiler çok kızıyo da bana :roflol:
benim en basit olarak her renkten bi sürü mumum vardır
kafama göre renklerini değiştirip dururum sempatiksalakcinni

tabi canım neler war adam bitane gösterdi insan onu tavanına asmaya kıyamaz onu :)) 5 milyar dio taşlı ama sade ve şık olmalı bence

çookk kokoş taşlı şeylerde var ki hiçç bana göre değill :)) modern olsun kullanışlı olsun şık olsun :)) temizliğinide düşünmem lazım benim onun :))

ayy evett, bizim eskiden öle taşlı avizelerdendi, annemin canı çıkıyodu o taşlarını tek tek silerken sempatiksalakcinni benim içinde sade çabucak silinebilir bişi olmalı, öle girntili çıkıntılı falan da olmamalı ki aralarına toz falan girmesinn çok mu tembelim neee :kedi:

benim evimdekiler bundan cok seviorum ya sevmiyorum öyle taslı avizeleri hem bi dunya para temizlik fln zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…