-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

anam biri mummu dedi guclubacismile

bide insan kendi evi olmayınca daha çok üzülüyo. şimdi ben inş. bikaç sene sonra kendi evime çıkarsam dekorasyonu fln değiştiririm, mobilyalarada çok para vermiyom ondan. o yüzden banada gereksiz masraf geliyo yani. olmadanda olmuyo nolcek bilmem :)

evtttt :lepi:
ya aklına ne geliyosa
ne bileyim kardan adamlı melekli
çam ağaçlı uzun kısa tealight
kokulu ohooooo

hatige senin saçların fotodaki gibi miii ? ne güzel yakışmış bende evlendikten sonra dencem o rengi ,yakışmıyacağını düşünüyorum ama nişanlım çok istiyo napalım denices :)

kızmıyolar çünkü alıştılar artık huylu huyundan vazgeçermii :)) mum demişken mum delisiyimdir bende.. ünide yurtta kalırken bile odamda birsürü mum vardı yurdu yakıcam diye şikayet ederleri heheh :))

tabi canım neler war adam bitane gösterdi insan onu tavanına asmaya kıyamaz onu :)) 5 milyar dio taşlı ama sade ve şık olmalı bence

evet yaaa bizede gösterdile öle gösterişli modeller yok dedim saray değil bu ev :))

bizimde vardı eskiden annem saatlerce çıkar sandalyeye elinde bez tek tek silerdi yaaa :)) çok toz çekiyo bide bu tarz şeyler pratik temizlik olsun :))

benim evimdekiler bundan cok seviorum ya sevmiyorum öyle taslı avizeleri hem bi dunya para temizlik fln zor iş

bunlarda çok hoşmuş. çok modern duruyooo :))

hatige senin saçların fotodaki gibi miii ? ne güzel yakışmış bende evlendikten sonra dencem o rengi ,yakışmıyacağını düşünüyorum ama nişanlım çok istiyo napalım denices :)

çokk sağol tatlımm :)) evet saçlarım bu renk, gerçi cumartesi boyadım yeni az bişi koyusunu yaptımm, ama genelde hep bu tonlarda olurum benn :)) sempatiksalakcinni

yaa cesaretli ol dene ondan sonra karar ver.. bu konuda çok cesaretliyim valla morundan turuncusuna boyadımmm :)):lepi:

benim evimdekiler bundan cok seviorum ya sevmiyorum öyle taslı avizeleri hem bi dunya para temizlik fln zor iş

yatak odasına fln öle aldım bende,klasik ev sevmem zaten. bi tek salon için değişik bişiler düşünüyorum,ama karar vermek zor tabi,bide paraya kıymak kaydirigubbakcemile3

aman bende böyle değişik modeller alırım avizemi falan filan. Ikea bayılıyorum o yüzdenç
eee Mumlar bende de var.

ece ilk eklediklerin siyahlılar tam benim zevkim.. ıkeada var gerçekten çok modern değişik şeyler.. ıkea şişhane bakınırız artık :))

valla süpersin, önce açıyolar heralde saçı ,yıpratmazlar inş. bnm saçlarım siyah şuan öle boyuyorum,gelin saçında siyah seviyorum ben ondan. bakalım düğün geçsinde yapıcam.tek üzüldüğüm öle saç olunca her renk kıyafet uymuyo bende pek severim renkli renkli giymeyi,şuan mesala üstümde yeşil kazak var :) heralde rafa kalkar hepsi :)

bence cok hoşlar su kelebeklinin baska değişik modeli vardı ben onu dusunuyorum salona ama bi vaktim olmadı gidip bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…