- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.721
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
piki senin ailende kızıyo mu sana bu yüzden benimkiler çok kızıyo da bana :roflol:
benim en basit olarak her renkten bi sürü mumum vardır
kafama göre renklerini değiştirip dururum sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
piki senin ailende kızıyo mu sana bu yüzden benimkiler çok kızıyo da bana :roflol:
benim en basit olarak her renkten bi sürü mumum vardır
kafama göre renklerini değiştirip dururum sempatiksalakcinni
tabi canım neler war adam bitane gösterdi insan onu tavanına asmaya kıyamaz onu :)) 5 milyar dio taşlı ama sade ve şık olmalı bence
ayy evett, bizim eskiden öle taşlı avizelerdendi, annemin canı çıkıyodu o taşlarını tek tek silerken sempatiksalakcinni benim içinde sade çabucak silinebilir bişi olmalı, öle girntili çıkıntılı falan da olmamalı ki aralarına toz falan girmesinnçok mu tembelim neee :kedi:
benim evimdekiler bundan cok seviorum ya sevmiyorum öyle taslı avizeleri hem bi dunya para temizlik fln zor iş
hakkaten var mı ikeada
gidip bakmak lazım almadan önce o zaman
hatige senin saçların fotodaki gibi miii ? ne güzel yakışmış bende evlendikten sonra dencem o rengi ,yakışmıyacağını düşünüyorum ama nişanlım çok istiyo napalım denices :)
benim evimdekiler bundan cok seviorum ya sevmiyorum öyle taslı avizeleri hem bi dunya para temizlik fln zor iş
çokk sağol tatlımm :)) evet saçlarım bu renk, gerçi cumartesi boyadım yeni az bişi koyusunu yaptımm, ama genelde hep bu tonlarda olurum benn :)) sempatiksalakcinni
yaa cesaretli ol dene ondan sonra karar ver.. bu konuda çok cesaretliyim valla morundan turuncusuna boyadımmm :)):lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?