-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

rica ederim ne demek.
o masa ört. takımını bende çok beğenmiştim fkt örtüsü olmadığı için almadım mudoda satılıodu gle güle kullann

salona güldür güldür girmek istiyorsan çok çok daha güzel şarkılar var canım ya tabi ki senin tercihin ama ben koca bi liste yaptım içinde o şarkı yok en azındansempatiksalakcinni çok daha güzel şarkılar var

merhabaabuyrunnnnnnnnn

rica ederim ne demek.
o masa ört. takımını bende çok beğenmiştim fkt örtüsü olmadığı için almadım mudoda satılıodu gle güle kullann

teşekkürler evet bende tereddütte kaldım ama artık çoğu servis takımı 4'lü olarak bu fiyata hatta daha pahalı satılıyor 6'lısını bulunca aldım, krem rengi de bi örtü uydurdum, çareler tükenmez :lepi:

kısmettt inş hersey istediğimiz gibi olur hersey gönlünüzce olsun şekerlerkaydirigubbakcemile3

amiin amiin hepimizin inş. :Saruboceq:

listeni paylaşırsan sevinirim kendi adıma cnm.

Çeyizdeki ciciler hayırlı-uğurlu olsunnnn. Bende sevdim masa örtüsü sanırsam birinci şeyi:)

kızlar yaa ben nişanlımı çok özledim bir aydır görüşemiyoruz :gitme: 2 ay sonra evlenicez ama nişanlılığımızı doya doya yaşayamadık hasretlik,gurbetlik çektik telefonla insan ne kadar dindirebilir ki hasretini

ay canım biilirim benmkide uzakta ama her ay gelio genede yetmio :gitme:

mesafe bayağı uzak olunca kolay gelemiyoo malum bide düğün arefesi fazla para harcamamak gerekiyo o yüzden sık gelemiyo biraz önce iyi geceler demek için aradı aşkım benim benim yaa burnumda tütüyo :asigim: :asigim:

arada mesafe olması iyi insan görmeince sevdiginin kıymetini daha iyi anlıyor sevgiyi cogaltıyo:kedi:
aynen öle valla birbirimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz.şu düğün telaşını birlikte burda beraber halledebilseydik keşke diyorum bazen aşkıma telefonda.Birlikte yorulana kadar gezsek,gelinliğimin provalarına birlikte gidebilsek diyorum ama bizimki de böle işte yine de şükürler olsun rabbime olsun bakalım

benim nişanlım askerdeydi uzun dönem yaptı hem de daha geleli bi kaç hafta oldu çok çok iyi biliyorum hasreti çok zor :gitme: şimdi de işe başladı haftada bir görücez birbirimizi:gitme: yine de evlenene kadar doymamak bi yadan acı bi yandan iyi geliyor kendimce

Çeyizdeki ciciler hayırlı-uğurlu olsunnnn. Bende sevdim masa örtüsü sanırsam birinci şeyi:)

çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan
6'lı peçete+amerkan servis+peçete kalkası var yani bi örtüsü yok malesef onu da kendim uydurdum

listeni paylaşırsan sevinirim kendi adıma cnm.

minik bi düzenlemeyle özelden atarım o zaman canım world dosyası olarak yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…