- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #13.881
evet dantelli bişeyler katılmalı sadece kabarıklık miktarı ve azcık da süsü var diye koydum
diktirene kadar kimbilir daha ne şekillere girecek model -tatlicadiarzu-
yardımın için sağol :1hug:
bişey daha ekleyeyim kızlar hazır gazımı almışken, bunu alalı bi kaç hafta oluyor ama bana uygun geldi rengi de mutfak eşyalarıma uygundu aldım, beğenenlere tavsiye ederim yerimseniben
bunun da rengini çok beğenerek 3 tane aldım, erzaklık olarak hem de tanesi 5tl
Kızlar nikahta salona girerken teoman gemilerrrrr (tam nakarat kısmı)
takı yerine geçerken
şu videodaki http://www.metacafe.com/watch/2372367/hypnogaja_here_comes_the_rain_again/ çalsa. Sonracığımada paracıkalrı takarkende nikah şekerlerinin yanında keman çalsalar yanınada bi gitar falan nasıl olur yaww. Salona güldür güldür girmek istiyorumda gemiler komik mi olurki.
slm bacılar
rica ederim ne demek.
o masa ört. takımını bende çok beğenmiştim fkt örtüsü olmadığı için almadım mudoda satılıodu gle güle kullann
kısmettt inş hersey istediğimiz gibi olur hersey gönlünüzce olsun şekerlerkaydirigubbakcemile3
salona güldür güldür girmek istiyorsan çok çok daha güzel şarkılar var canım ya tabi ki senin tercihin ama ben koca bi liste yaptım içinde o şarkı yok en azındansempatiksalakcinni çok daha güzel şarkılar var
merhabaabuyrunnnnnnnnn
ay canım biilirim benmkide uzakta ama her ay gelio genede yetmio :gitme:
aynen öle valla birbirimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz.şu düğün telaşını birlikte burda beraber halledebilseydik keşke diyorum bazen aşkıma telefonda.Birlikte yorulana kadar gezsek,gelinliğimin provalarına birlikte gidebilsek diyorum ama bizimki de böle işte yine de şükürler olsun rabbime olsun bakalımarada mesafe olması iyi insan görmeince sevdiginin kıymetini daha iyi anlıyor sevgiyi cogaltıyo:kedi:
kızlar yaa ben nişanlımı çok özledim bir aydır görüşemiyoruz :gitme: 2 ay sonra evlenicez ama nişanlılığımızı doya doya yaşayamadık hasretlik,gurbetlik çektik telefonla insan ne kadar dindirebilir ki hasretini
Çeyizdeki ciciler hayırlı-uğurlu olsunnnn. Bende sevdim masa örtüsü sanırsam birinci şeyi:)
listeni paylaşırsan sevinirim kendi adıma cnm.
benim nişanlım askerdeydi uzun dönem yaptı hem de daha geleli bi kaç hafta oldu çok çok iyi biliyorum hasreti çok zor :gitme: şimdi de işe başladı haftada bir görücez birbirimizi:gitme: yine de evlenene kadar doymamak bi yadan acı bi yandan iyi geliyor kendimce
benim kide iş için başka bi şehirde.Evlenene kadar birbirmize doymamamak daha iyi :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?