-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

speedy nasıl uğraşıyosunyaa ,bende düşündüm ama gözüm yemedi örmeyi :) hafta sonu hazır aldım gitti valla

bende buyıl çok örgü ördüm
şallar yelekler filan
şuan bebek battaniyesi örüyorum
büyük battaniye filan ör dediler ama okadar büyük gözüm yemedi

Kızlar yaa bide size sorayım bana yardımcı olun.Başta kayınvalidem anneme dürü yapmayalım demiş.Ne biz size ne de siz bize..Ama ben yine de bohça gibi bişey kayınvalideye hazırlayımmı diye düşünüyorum vermeyince de içime sinmiyo ne yapıyım???

istemiosa yapma ama genede sen bilirsin ufak bi bohça hazırlasan iyi olur gibibilmiyorumkismile

hazırlayım dimi gelinimden bişey görmedim demesin gerçi öle bi insan değil sağolsn ama ben yine de patik,yazma havlu gibi bi kaç bişey hazırlayım belki dürü olur diye de bir sürü bohça almıştım ama elimde patladı hepsi

cnm k.validen yapmadıysa yapma
yani bnm bildiğim önce erkek tarafı bişiler getirir sora kız evi ona göre götürür
k.validenler gelmeden yapma bişi bence

Açıkçası bu konu biraz üzüyo beni çünkü 9 ay oldu nişanlanalı iki ay sonra da evlenicez henüz bişey gelmedi

cnm bnm gelmediyse hiç götürme bişey
kndnide boşa üzme

bizde nişanlımla bana yaptık sadece
önce erkek tarafı getiriyor sora kız evi
ne geldiyse ona göre götürürsün

nişanlınla aranda iyi olduktan sora gelene gidene takma kafanı bence
boşa üzme kndni

mutlusun bence yapma sonuçta konuşmuşsunuz
bu sefer o ezilir
sen illa bişey yapmak istiyosan onlara gittiğin zaman kayınvalidene küçük hediyeler alabilirsin

haklısın nisan yağmuru rahatlattın beni.N biliyim canım yaaa hayatımda ilk kez tadacağımız duygular bunlar o yüzden herşeyin usulüne göre olmasını istemiştim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…