-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

FE.OZ nasılsın tatlım,hazırlıklar nasıl gidiyor? konuşmuyorsun hiç

Canım selam sayfayı açtım sohbetinize dahil olmak için ama yoğunluktan bakamıyorum ara ara fırsat buluyorum bende

benim hazırlıklarım bu hafta nikah işlemlerine başladık pazartesi tahlil yaptırdık flim çekildi bugün 15,30 kayınpederim tahlil sonucunu alacak hastaneden yarın da gün alacaz allah kısmet ederse çok mutluyum:asigim:

hoşbuldum canım sağol

Allah tamamını erdirsn cnm çok güzel bi haber hayrlısı olsun şimdiden :teytey:

Geçen yıl arkadaşım evlenirken bir liste yapmıştık.Çok yararı oldu hiçbirşeyi eksik kalmadı.Bu yılda listeyi ben devraldım.Aldıkça üzerlerini çiziyorum.Sizlerlede paylaşmak istedim..

ekmek kızartma makinası
makarna süzgeci
rende
günlük çatal kaşık
çaydanlık
çay tabağı-kaşığı-şekerlik
çay bardağı
kahvaltılık(günlük)
neskafe fincanı
kahve fincanı
plastik bulaşık kabı
plastik kaplar(kek hamur karmak için)
kızartma tenceresi
maşa
çöp kovası(mutfak ve tuvalet için)
lavabo pompası
sünger
mutfak bezleri
mutfak havluları
oklava
merdane
tahta kaşık
nihale
yağdanlık
baharatlık
tuzluk karabiberlik
bıçak seti
açacak
günlük tepsi
kek kalıbı
bulaşıklık
çekmece içine kaşıklık
ekmek sepeti
sürahi
su bardağı
salata tabağı
borcam
fırın tepsisi alimünyum(bir küçük bir büyük)

su bardağı fincan borcam falan bunları 1 er tane al bence çünkü çok hediye geliyor bu tarz şeyler

saç kurutma makinası
kirli sepeti
ütü masası
bornoz
banyo havlusu(misafir için)
ayak havlusu
lif
kese
tuvalet fırçası
lavabo fırçası
kova,maşrapa,çamaşır sepeti,mandal
çamaşır askılığı(kurutmak için)
dikiş kutusu(iğne iplik makas mezura... )
gırgır (bende pek işe yaramadı her yer laminant)
şarjlı süpürge
deterjanlık(matik koymak için)
askı (gardrop için)
kapı arkası askılık(banyo)

FE.OZ, asgd, Boswer, karabocuq, hanzade34, gdmt, gulsunn ] kızlar hadi katılsanıza muh nedn kimse konuşmuo kafamçokkarıştı

boswer saol cnm bnmde listem var ama karşılaştrıcam belki bnm eksiğim olr senden tamamlarım hihoyyyt

boswer saol cnm bnmde listem var ama karşılaştrıcam belki bnm eksiğim olr senden tamamlarım hihoyyyt

Liste iyi oluyor bu gibi durumlarda..Yoksa birşeyler unutuluyor.Ben şimdi gördükçe alıyorum.Yakında listedeki tüm ıvır zıvırları alırım aklımdan çıksın

ooo desenize tarihler bir bir belli oluyor

27 mart pınarpin.............düğün
27 mart emma10.............söz
10 nisan gulsunn.............düğün
24 nisan adaer................düğün
04 haziran speddy...........nişan
12 haziran esra...............düğün
10 temmuz em................düğün
19 eylül FE.OZ................düğün

hadi kızlar sizde alıntı yaparak ekleyin bakalım bilelim biz de hepimizin tarihlerini kaçırmayalım

Son düzenleme:
Liste iyi oluyor bu gibi durumlarda..Yoksa birşeyler unutuluyor.Ben şimdi gördükçe alıyorum.Yakında listedeki tüm ıvır zıvırları alırım aklımdan çıksın

evet bnde hazırlamıştım dedğim gbi seninkiden de faydalanırım karşılaştırcam şimdi eksik olabilir unutabilio bazen insan
çok teşkkrler tekrardan hihoyyyt

cnm şuanda başlardayz yani 9 gün sonra isteme ve sözüm var ama temmuz düşünüorz nasip kısmetse tabi belki kayadabilir eylüle ama dedğim gbi temmuz istyrz hayrlısıyla :asigim:

aayy çok güzel canım maşallah allah tamama erdirsin ne güzel arayı az tutuyorsunuz en güzeli çok sevindim

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12182111&posted=1#post12182111
burda var bak liste adacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…