-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Kızlar uyku setlerinizi, yatak örtülerinizi nerden aldınız?

annem taçtan bişiler almış. bir nevresim bir yatak örtüsü bir yorgan.
birde bizim orada orjinal soley kumaş satılır top top. oradan renk renk kumaş almış. diktirecek çeşit çeşit. kendisi yıllardır kullanıyor çok memnun. birde çok ucuza geliyor. bende marka takıntım yok. illa paketli olsun taç yazsın vs die. farketmez dedim.

Teşekkürler canım. Ben de uyku seti ve yatak örtüsü aldıktan sonra nevresimleri diktirecem, hem ortaya çok daha zevkli şeyler çıkıyor hem de daha hesaplı oluyor.

bu tür çeyizlerim 5 yıl önce alındığı için net hatırlamamakla birlikte yatak örtüm home art'tan alınmış,uyku setim,battaniyem hangi marka bilmiyorum bile ama light yorgan dedikleri tac'ın yorganlarından var 2 tane.Bir de annem de tıpkı sizinkiler gibi kumaşlardan kendi nevresim ve pike takımı dikip çok ucuza getirdi bu işi :)))

slm kızlar

ben hiç almadım uyku seti valla.tamam çok güzel duruyor ama hafta da bir çarşaf değişiyor. eee o zaman nolcak onun üstündeki yorgan

ben aldım uyku seti 1 tane ama 2 tane daha alıcam
yani çarşafı değiştirincede onun nevresimini uyku setinin yorganına takarsın olur biter:lepi:

ya canım öle de ama yorgan varken nie ona para vericem. sonuçta yorgana da takılıo nevresim. tek fark kenarındaki fırfırları

canım resim malesef yok cekmeye izin vermediler orada model sectim altı ve üstü ayrı iki parca seklinde olcak provalarda cekebilirim sanırım o zaman paylaşıcam sizlerlede kaydirigubbakcemile5

karabocug hayırlı olsun tatlım gelinlik modeli belirlemek te ayrı bir yük yani bu yükü de atlatmışsın,provadan sonra resim eklersin sen de

provada hazır olan modeli çektim ben de. çünkü çok komik prova die gittim kadın bi kumaş parçası üst kısmıma sardı ölçü aldı dahaaa çook işi var

provada hazır olan modeli çektim ben de. çünkü çok komik prova die gittim kadın bi kumaş parçası üst kısmıma sardı ölçü aldı dahaaa çook işi var

kaydirigubbakcemile3 canım aynen benim de öyle oldu ilkinde ikincisinde de o aldığı ölçülere göre birleştirdiği kumaş parçasını üzerine geçiriyor haberin olsun kaydirigubbakcemile3

aman ne b ilim çektirmediler banada resim ama işte bu benm olmalı dedim orda görünce içime sine sine bu olsun dedim inş paylaşınca sizlerle sizlerde begenirsiniz

ada napıon kız
yav benim okul işi oldu sayılır neyse çıkıom ben milli eğitime gidioz

canım iyi gibiyim işte,ofisteyim ama çok iş yapabildiğim söylenemez :)) hadi git hemen güzel haberlerle gel buraya tatlım.
Ben de bir yemek yiyeyim antibiyotiğimin saati geçmesin.Öperim hepinizi :))) muckssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…