-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

slm kızlar ne zmandr uğrayamıorm birçok gelişme olmuş hepinizin hakkınızda hayırlısı olsun
bnmde son 9 günüm inşallah bnde sorunsuz atlatıcam bu heyecanımı :Saruboceq:

adacım gelinliğini göremdim ama davetiyeni gördüm şimdi maşallh Allah nazarlardan korusun mutlu sona çok yaklaştın :teytey: :asigim:
davetiyeni çok begendim özellikle sözlerini buarada bnmde adım geçio davetiyende hihoyyyt

Deniz'cim evet adın davetiyemiz de yazılı kaydirigubbakcemile3 güzel bir tesadüf oldu.Sen neler yaptın,son hazırlıkların ne durumda peki ???

kızlar Ankara'da olanlar şuraya bir bakın belki işinize yarar
http://www.acitynikahsalonu.com/genel_klasor/album/albumGoster.aspx?sid=82

cnm bnm tadım tuzum yerinde çok mutluyummmm yerimseniben
sen nasıl odun gribin geçti mi cnm :uhm:

maşallah canım anlat bakalım bu keyfin sebebini biz de bilelim aman nazarlardan korusun Rabbim bu arada.Ben gribi atlattım gibi hala etkileri var ama ilk 2 güne göre çok iyiyim bugün işe geldim işte,evde yan gelip yatma kısa sürdü malesef ((

evet adacım çok güzel tesadüf olmuş opuyorumnanaktan

son hazırlıklarda temizlikten başka bişey yapmıorm cnm bnm artık beklenen günü bekliorz hayrlısıyla, heyecan dorukta :asigim:

amin güzelim Allah hepimizi nazarlardan korusun
geçmiş olsun cnm atlatmışsın şükür :lepi:
o kadar sabrettğimiz için mutluğumuza hızla ilerlediğimiz için çok mutluyz aşkımla geldikleri gün sözümüz olcak Allahın iznyle adacım :lepi:

dimi ama :) zaten haftasonu kankamın düğünü var Bursaya gidiceem :teytey:

aman ne güzel bizimde taksimde eğlencemiz var öyle bi plan yaptık Kuzenlerle 30 kişi falan. eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

evet anladım gerçekten de bugün kimsenin tadı tuzu yok,herkes bir yana dağılmış gibi

aynen vallahi takıldım bende gelinlik modellerine kaydirigubbakcemile3

Denizcim ya süper ben sadece gelip görüşülecek diye düşünmüştüm,demek sözünüz olacak 9 gün sonra :))) yani 27 mart'ta değil mi tatlım.Hadi hayırlısı bakalım.

Denizcim ya süper ben sadece gelip görüşülecek diye düşünmüştüm,demek sözünüz olacak 9 gün sonra :))) yani 27 mart'ta değil mi tatlım.Hadi hayırlısı bakalım.

evet adacım aynen öle 9 gün sonra hem isteme hem sözüm var :kedi:
azmin elinden bişey kurtulmuo cnm bnm kaydirigubbakcemile3
evet güzelim 27 mart :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…