-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

aman yaw bende geldim bi türlü zaman geçmiyor bugün yarın bime çok güzel şeyler gelicekmiş.

neler geliyormuş kız cokacimcoook güzel şeyler hemen bitiyor tetikte olalım gerekli şeylerse :1ninca: :lepi:

bu ay hala o kadar çok şeyde indirim ve kampanya var ki, evlilik sektörünün ölü aylarıymış ocak-şubat-mart öyle dedi adamlar yani -tatlicadiarzu-

Radyatöre askılık-tuvalet takımları geliyor falan filan bak yavrum hangisi işine yararsa :sm_cool:
ama ben alamıycam param yok çünkü sefilleri oynuyorum malesef:sinifsinif::sinifsinif:

Radyatöre askılık-tuvalet takımları geliyor falan filan bak yavrum hangisi işine yararsa :sm_cool:
ama ben alamıycam param yok çünkü sefilleri oynuyorum malesef:sinifsinif::sinifsinif:

şimdi baktım yavrum onlar 19undan itibaren oluyor diiimi, :lepi:
tabi gidip bakmak lazım yakından
burda güzel görünüp kalitesi düşük olabiliyor görünce şakkıdı

ben de çeyize daldığımdan beri hep öyleyim kaydirigubbakcemile3
elime geçen her parayı bişeylere harcıyorum ama yine de hiç bitmiyo bu eksikler ben baş edeme yani -tatlicadiarzu-

eee aynen ama erken gitmek lazım kalmaz yoksa.
sabah uğramak isterim ama bilmiyorum napıcam.

eee aynen ama erken gitmek lazım kalmaz yoksa.
sabah uğramak isterim ama bilmiyorum napıcam.

ı ıh ben işime yarar bişey bulmadım :1no2: ama şu radyatörde kurutucu orcinal görünüyo bakmak lasım -tatlicadiarzu-

bu arada canım takvimide gördüm Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı olur :Saruboceq:
benim nişanlımda bu hafta başında başladı çalışmaya, çok şükür çok çabuk oldu allah sizin de işinizi rast getirsin inşallah :Saruboceq:

bi de elimde resimler vardı, bunları doum günümde eltim almıştı ben çok beğeniyorum size de göstermek istedim :asigim:

Son düzenleme:

Canım benim Hakan zaten çalışıyor Çok Şükür
ama başka bi iş inşallah olursa bu daha iyi olucak tabikide eyvahedigeldismilea

Bu listeye bayılıyorum nisancım. :lepi:

nan birinizde bişey yazın bana be :):mymeka:
kızlar az önce kayınvalidemi aradım telefonu efendim annecim diye açtı bilmiyorumkismile
bnm ankara işi iptal dedim tamam yavrum dedi bilmiyorumkismile
bende tabi bi sevindirik oldum hoşuma gitti tereyağ gibi süzüm süzüm süzüldüm:roflol:

wawwwww:lepi:
aslında şu görümeler eltiler kayınlar kayınvalideler kayınpederler bilselerki hayatımızda ne denli önemliler ahhhh ahhhh
küçücük bir hareketle bile gönülleri fethedebiliyorlar

hihoyyyt

inş bigün bende girerim bu listeye opuyorumnanaktan

Canım inşallah :lepi:

wawwwww:lepi:
aslında şu görümeler eltiler kayınlar kayınvalideler kayınpederler bilselerki hayatımızda ne denli önemliler ahhhh ahhhh
küçücük bir hareketle bile gönülleri fethedebiliyorlar

o kadar haklısın ki,bilmiyorlar ve sanırım bilemeyecekler de hiç

Merabalarlerlorkaydirigubbakcemile3

merhabaa opuyorumnanaktan

Canım benim Hakan zaten çalışıyor Çok Şükür
ama başka bi iş inşallah olursa bu daha iyi olucak tabikide eyvahedigeldismilea

hayırlısı olsun inşallah canım :Saruboceq:

inş bigün bende girerim bu listeye opuyorumnanaktan

ben konunun ortasına girip sazanlık yapıcam ama sen neden listede değilsin canım :kedi:
sanki bi ara başka topikte tarihin vardı :kedi: ay karıştırmış da olabilirim kusuruma bakma canım :1ninca:

o kadar haklısın ki,bilmiyorlar ve sanırım bilemeyecekler de hiç

a.s a.s

Ada mobilyaların geldi mi kuş?j Sen nasıl oldun bu ara?

sinirden şu anda kendi kendimi yiyorum mobilyaların cumartesi gelmesi için konuşuldu mağaza ile
sevgili görümce hanım gitmiş evimi temizliyormuş bay hücre ile ( kızdım ya hoppp hücre oldu işte kaydirigubbakcemile3 )
annemler bekliyor ki haber verilecek temizlik yapılacak diye ama beyefendi ablasını alıp temizliğe gitmişler biliyorum ki yalap şalap yapılacak ve adı temizlik yapıldı olacak.Olay temizlik yapması falan değil,diyebilirsiniz de bırak Ada yapsın işte daha ne istiyorsun ama işin rengi öyle değil annemler cumartesi sabah erkenden gidip yapacağız dedik ya şimdi bu hanım o gün arkadaşlarıyla gezecek diye illa bugün gidelim demiş az önce gitmişler eve zaten hücre bey gececi ve saat 19:30 da evden çıkmaları gerekiyor 2 saatte o ev nasıl temizlenir bilmem.Aradım annemi arasaydın keşke o kadın cumartesi gidilecek diye biliyor bu ayrılık gayrılık sokma derdin ne anlamadım diye beyefendinin verdiği cevaba bak canım sadece koltuğun geleceği yerle,yatak odası gardolabının geleceği yeri sileceğiz.Nan bunun adı şimdi temizlik mi olacak tabi büyük ve yorucu olay bu düğün macerasının her evresin de olduğu gibi yine benim tarafıma kalacak.Şimdi ben sinir olmayayım da ne yapayım alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…