- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.521
ben yapıyorum bari sen yapma diyorsun he kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nabıonuss
kkda bekar bi ben bi bircik bide lilyum kalcak bu gidişlemafoldumben
ayy canım benimm nan seni sevmeyen ölsün kaydirigubbakcemile3nan birinizde bişey yazın bana be :):mymeka:
kızlar az önce kayınvalidemi aradım telefonu efendim annecim diye açtı bilmiyorumkismile
bnm ankara işi iptal dedim tamam yavrum dedi bilmiyorumkismile
bende tabi bi sevindirik oldum hoşuma gitti tereyağ gibi süzüm süzüm süzüldüm:roflol:
canım adam boşver ya yeni kalktın yataktan kaydirigubbakcemile3 canım sıkma canını en büyük derdin bu olsun boşver hem cumartesi daha rahat yaparsınız siz ailecek temizliğinizi bide o telaş içinde onun uyzuluğunu çekmezsinn boşverr Bedi'ye de bişey deme bence çocuk zaten arada kalıyo.boşverr tabiki saçmalık sen yokken ne temizliğiymiş gerçi bu biraz temizlikçik olmuş ama sıkma canını siz cumartesi mis gibi yaparsınızzkaydirigubbakcemile2sinirden şu anda kendi kendimi yiyorum mobilyaların cumartesi gelmesi için konuşuldu mağaza ile
sevgili görümce hanım gitmiş evimi temizliyormuş bay hücre ile ( kızdım ya hoppp hücre oldu işte kaydirigubbakcemile3 )
annemler bekliyor ki haber verilecek temizlik yapılacak diye ama beyefendi ablasını alıp temizliğe gitmişler biliyorum ki yalap şalap yapılacak ve adı temizlik yapıldı olacak.Olay temizlik yapması falan değil,diyebilirsiniz de bırak Ada yapsın işte daha ne istiyorsun ama işin rengi öyle değil annemler cumartesi sabah erkenden gidip yapacağız dedik ya şimdi bu hanım o gün arkadaşlarıyla gezecek diye illa bugün gidelim demiş az önce gitmişler eve zaten hücre bey gececi ve saat 19:30 da evden çıkmaları gerekiyor 2 saatte o ev nasıl temizlenir bilmem.Aradım annemi arasaydın keşke o kadın cumartesi gidilecek diye biliyor bu ayrılık gayrılık sokma derdin ne anlamadım diye beyefendinin verdiği cevaba bak canım sadece koltuğun geleceği yerle,yatak odası gardolabının geleceği yeri sileceğiz.Nan bunun adı şimdi temizlik mi olacak tabi büyük ve yorucu olay bu düğün macerasının her evresin de olduğu gibi yine benim tarafıma kalacak.Şimdi ben sinir olmayayım da ne yapayım alsanaalsanasmile
canım çokk özür dilerim evet birde sen varsınn bizde ayrı bir listemi yapsak ne yapsak??:umursamaz:ben de varım beni unuttun:içelim:
bende geldim kızlar naber bugun neler aldınız bakem
ben bugün gelinliğimi için model begendim pazarteside provalar baslıoopuyorumnanaktan
hg canım bu ara kimsecikler bişey almıyo durgunluk var :hulya: sen ne yaptın bugün ??dilekcim sen çalışıyomusun?
ayy ne güzel hadi bakalım baya rahatladın sen canım okudumda geçmişi pek bişey kalmamış bundan sonra kendine ayırırsın vaktini en iyisini yapmışsınnzemuszemus
çalışmıyorum bebeeem
valla perdelerimle mutfak masam bide ceyız sandıgım kaldı of onlarıda alsam bi rahatlıcam :kedi:
valla perdelerimle mutfak masam bide ceyız sandıgım kaldı of onlarıda alsam bi rahatlıcam :kedi:
benim 1 iğnem yoktu 1 haftada aldık herseyimi
ya ne bilim sanki biran önce onlarda alınrsa rahatlicam gibi gelio cokmu sacma sıkıntılarm var ne ayy bende sandık ne istemiom annem tutturdu sandıksz gelinmi olur die deli edio beniklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?