-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayy canım benimm nan seni sevmeyen ölsün kaydirigubbakcemile3
canım adam boşver ya yeni kalktın yataktan kaydirigubbakcemile3 canım sıkma canını en büyük derdin bu olsun boşver hem cumartesi daha rahat yaparsınız siz ailecek temizliğinizi bide o telaş içinde onun uyzuluğunu çekmezsinn boşverr Bedi'ye de bişey deme bence çocuk zaten arada kalıyo.boşverr tabiki saçmalık sen yokken ne temizliğiymiş gerçi bu biraz temizlikçik olmuş ama sıkma canını siz cumartesi mis gibi yaparsınızzkaydirigubbakcemile2
ben de varım beni unuttun:içelim:
canım çokk özür dilerim evet birde sen varsınn bizde ayrı bir listemi yapsak ne yapsak??:umursamaz:

ben bugün gelinliğimi için model begendim pazarteside provalar baslıoopuyorumnanaktan

ayy ne güzel hadi bakalım baya rahatladın sen canım okudumda geçmişi pek bişey kalmamış bundan sonra kendine ayırırsın vaktini en iyisini yapmışsınnzemuszemus

ayy ne güzel hadi bakalım baya rahatladın sen canım okudumda geçmişi pek bişey kalmamış bundan sonra kendine ayırırsın vaktini en iyisini yapmışsınnzemuszemus

valla perdelerimle mutfak masam bide ceyız sandıgım kaldı of onlarıda alsam bi rahatlıcam :kedi:

valla perdelerimle mutfak masam bide ceyız sandıgım kaldı of onlarıda alsam bi rahatlıcam :kedi:

sandıktamı alcan bebeem ben almadım valla koycak yerimde yok zaten sevmiorum öle fazla eşya fln perde en zevklisin biliomusun elimde koca bir top mor perdeyle magazanın altını üstüne getirmiştim kaydirigubbakcemile3

ya ne bilim sanki biran önce onlarda alınrsa rahatlicam gibi gelio cokmu sacma sıkıntılarm var ne ayy bende sandık ne istemiom annem tutturdu sandıksz gelinmi olur die deli edio beniklava:

ya ne bilim sanki biran önce onlarda alınrsa rahatlicam gibi gelio cokmu sacma sıkıntılarm var ne ayy bende sandık ne istemiom annem tutturdu sandıksz gelinmi olur die deli edio beniklava:

ikna et istemiosan yada düğünden sonra götürür annene verirsin al sen istedin die kaydirigubbakcemile3

ya zaten odamın birini şark köşesi yapmayı düşünüorum oraya koyabilirim sanki iimi olr nebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…