-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cnm geçen yaz nişan listesindeydim ben
şuan asker yolu bekliyorum turkbayragi

ada haklısın sinirlenmekte ama bi de söyle bi şey var
ben olsam kendi evimin temizliğini kendim yapmak isterim
görümce elti fln onlara güvenemem
o yapmış gibi görünsün şimdilik,gerçek temizliği sen yapıcaksın
yorulcaksın ama bunlar tatlı yorulmalar :)

yok yok sinir olmayayım güzel şeyler düşüneyim diyorum ama olmuyor ya,cumartesi günü baştan aşağı tüm genel temizlik yapılacak dedim ya görümceye,hııı ben o gün arkadaşla görüşcektim falan demişti bu bana ben de sorun değil gelmezsin o zaman dedim.Tabi adı gelmedi olacak diye bugünden çıkmış gitmiş ve yapacakları temizlik sadece yer silmekmiş.Şimdi ohhh ne ala görümce de temizlikte yardımda bulundu olacak adı ve benim saf ailem yine her şeyi bir başına yapacak yaaa,bıktım artık yaaa

bu da işin bir diğer rengi tabi pek sevgili bay hücre bey beni deli ediyorsunnnnnnn ben yine de söyleyeyyim de içim de kalmasın offf beee

Bebem dersinki görümcene canım biz cumartesi için anlaşmıştık ailem müsait değildi perşembe cumartesi günü o kalan yerleri yaparız madem dersin. Hem bende gelirim falan dersin. Aman bırak ne kadar temizlerse temizlesin kızım beğenmezsen üzerinden gidersiniz bi daha. Sen seninkine bişey deme salla. Böyle teferruatlarda ben boğulup kalıyorum zaten sen bari üstüne gitme.

adacım valla haklısın sinirlenmekle
evin hanımı yok senin görümce temizliğe gidiyo olayın tuhaf yanı bu en başta

Aman gülüm saolsun görümcem temizliğimide yaptı köşe bucak de bu yeter ona:)

adacım tam ben kendimi yazıcaktım benim yerime sen yazmışın cnm saol
bende düğündaşımı ekliyim bari

ada cnm çok güzel davetiyenn.
sen nasıl olsunn
Offfffffff benim de artık yakınlaşsa heeee ben evlenirken bu topicte kimse kalmayacak sanırım.

ben burda olurum nasılsaaa
canım resim malesef yok cekmeye izin vermediler orada model sectim altı ve üstü ayrı iki parca seklinde olcak provalarda cekebilirim sanırım o zaman paylaşıcam sizlerlede kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsunn.
kzlar daha fazla geçmişe gidemedimm birileri bişiy aldysa güle güle kullansınn.

cnm nişanlıyım ama nikah tarihimiz belli dğl.
ztn belli olmaması insanı çok geriyo.
en uzak tarih bir daha ki marta ya da havalar daha ısınsık dersek nisana kadar en yakın kasım

cnm nişanlıyım ama nikah tarihimiz belli dğl.
ztn belli olmaması insanı çok geriyo.
en uzak tarih bir daha ki marta ya da havalar daha ısınsık dersek nisana kadar en yakın kasım

kesinlikle katılıyorum canım sana
belirsizlik berbat bi stres yapıyor insanda -tatlicadiarzu-
hani seneye yaza olacağını bilsem de kesin bilsem yani diyorum bazen sempatiksalakcinni

ben yapıyorum bari sen yapma diyorsun he kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…