- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.501
merhabaa opuyorumnanaktan
ben konunun ortasına girip sazanlık yapıcam ama sen neden listede değilsin canım :kedi:
sanki bi ara başka topikte tarihin vardı :kedi: ay karıştırmış da olabilirim kusuruma bakma canım :1ninca:
ada haklısın sinirlenmekte ama bi de söyle bi şey var
ben olsam kendi evimin temizliğini kendim yapmak isterim
görümce elti fln onlara güvenemem
o yapmış gibi görünsün şimdilik,gerçek temizliği sen yapıcaksın
yorulcaksın ama bunlar tatlı yorulmalar :)
sinirden şu anda kendi kendimi yiyorum mobilyaların cumartesi gelmesi için konuşuldu mağaza ile
sevgili görümce hanım gitmiş evimi temizliyormuş bay hücre ile ( kızdım ya hoppp hücre oldu işte kaydirigubbakcemile3 )
annemler bekliyor ki haber verilecek temizlik yapılacak diye ama beyefendi ablasını alıp temizliğe gitmişler biliyorum ki yalap şalap yapılacak ve adı temizlik yapıldı olacak.Olay temizlik yapması falan değil,diyebilirsiniz de bırak Ada yapsın işte daha ne istiyorsun ama işin rengi öyle değil annemler cumartesi sabah erkenden gidip yapacağız dedik ya şimdi bu hanım o gün arkadaşlarıyla gezecek diye illa bugün gidelim demiş az önce gitmişler eve zaten hücre bey gececi ve saat 19:30 da evden çıkmaları gerekiyor 2 saatte o ev nasıl temizlenir bilmem.Aradım annemi arasaydın keşke o kadın cumartesi gidilecek diye biliyor bu ayrılık gayrılık sokma derdin ne anlamadım diye beyefendinin verdiği cevaba bak canım sadece koltuğun geleceği yerle,yatak odası gardolabının geleceği yeri sileceğiz.Nan bunun adı şimdi temizlik mi olacak tabi büyük ve yorucu olay bu düğün macerasının her evresin de olduğu gibi yine benim tarafıma kalacak.Şimdi ben sinir olmayayım da ne yapayım alsanaalsanasmile
yok yok sinir olmayayım güzel şeyler düşüneyim diyorum ama olmuyor ya,cumartesi günü baştan aşağı tüm genel temizlik yapılacak dedim ya görümceye,hııı ben o gün arkadaşla görüşcektim falan demişti bu bana ben de sorun değil gelmezsin o zaman dedim.Tabi adı gelmedi olacak diye bugünden çıkmış gitmiş ve yapacakları temizlik sadece yer silmekmiş.Şimdi ohhh ne ala görümce de temizlikte yardımda bulundu olacak adı ve benim saf ailem yine her şeyi bir başına yapacak yaaa,bıktım artık yaaa
adacım tam ben kendimi yazıcaktım benim yerime sen yazmışın cnm saolooo desenize tarihler bir bir belli oluyor
27 mart pınarpin.............düğün
27 mart emma10.............söz
10 nisan gulsunn.............düğün
24 nisan adaer................düğün
6 mayıs esra8608............nikah
04 haziran speddy...........nişan
12 haziran esra...............düğün
12 haziran organikseker...... düğün
10 temmuz em................düğün
19 eylül FE.OZ................düğün
hadi kızlar sizde alıntı yaparak ekleyin bakalım bilelim biz de hepimizin tarihlerini kaçırmayalım
günaydınnnnn Ada kız ofisten sizlere sesleniyorrrr
casperım davetiyemi sormuştu,şu an onu burada göremiyorum
nisanım ve mglove burada,slm kızlar
casperı görürseniz ve ben burada olmazsam hanginiz bunu okursanız kendisine söyler misiniz davetiyeyi çok merak ediyordu,görsün
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
Offfffffff benim de artık yakınlaşsa heeee ben evlenirken bu topicte kimse kalmayacak sanırım.
canım resim malesef yok cekmeye izin vermediler orada model sectim altı ve üstü ayrı iki parca seklinde olcak provalarda cekebilirim sanırım o zaman paylaşıcam sizlerlede kaydirigubbakcemile5
sonbahar oh be ne güzel yanıma bi kişi buldum
yalnız değilsin cnm
sabır sabırr
çıkıyrm şimdi akşama gelirim yine bye byee
cnm nişanlıyım ama nikah tarihimiz belli dğl.
ztn belli olmaması insanı çok geriyo.
en uzak tarih bir daha ki marta ya da havalar daha ısınsık dersek nisana kadar en yakın kasım
Hımmm sende benim gibi yani 2011 de ama günü net değil kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm nişanlıyım ama nikah tarihimiz belli dğl.
ztn belli olmaması insanı çok geriyo.
en uzak tarih bir daha ki marta ya da havalar daha ısınsık dersek nisana kadar en yakın kasım
Bebem dersinki görümcene canım biz cumartesi için anlaşmıştık ailem müsait değildi perşembe cumartesi günü o kalan yerleri yaparız madem dersin. Hem bende gelirim falan dersin. Aman bırak ne kadar temizlerse temizlesin kızım beğenmezsen üzerinden gidersiniz bi daha. Sen seninkine bişey deme salla. Böyle teferruatlarda ben boğulup kalıyorum zaten sen bari üstüne gitme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?