-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hilal canım ya niye öle oluoki kan falaln(
benim bazen çok şiddetli oluo bazen dayanılacak seviyede
sonradan ağrı başladı ilk yıllar analamazdım bile

gülsün benimki öle bi teşebbüste bulunamicağnı bilir fena dalarım haha
vee ben limangoya bakamam zira param yok i have no money yani:S

hay maşallah bekar kalmicak:teytey: :teytey: :teytey:

önemli deil gülsncmmm şöle diiimm önlem almaz isen ya diyalize bağlanır en fazla 3 ay yaşarsın yada direk mezara gidersin

Bana kanama deme lepik bi keresinde 4 ay hiç kanamam durmadı bi çok şeyden şüphelendiler kanımda pıhtılaşma varmış bir sürü tedavi gördüm ama şimdi geçti bi bu rahatsızlıım var oda ölüme kadar benimle işte.

hilalcim çok geçmiş olsun canım yaa... peki kan sulandırıcımı kulanıyorsun. ve hamilelikle ilgili ne diyor doktorlar.. bende senin gibiyim ama biraz farklı bir sebeple...

amiin biricikk

Gülsncm geçmiş olsun kuşum sen nasıl benim gibisin anlamadım
yok canım şuan için kullanmıyorum bişi kan pıhtılaşması olayını en aza indirgemişler öle dediler 2 ay hastanede yattım 3 ayda sürekli gidip geldim tedaviler filan yine ara ara gidip baktırıyorum kendime bi sorun çıkmıo şükürler olsun işte o pıhtılaşma olayı sayesnde de genetik hastalığım olduunu öğrendim her şerde bi hayır var denir ya gerçekten doğruymuş

ay o kötü olurdu ya
dersin ortasında küüttt bayılırıdımakannehir
yada tam istiklal marşı okunacağı sırada
herkes hazırola geçerken ben kütt bayılırdım akannehir
sora kolumdan tutup sınıfa :roflol:
ne günlerdi bee kaydirigubbakcemile3

canım daha önce söyleidm diye hatırlıyoruım ama benim kalp kapaklarımdan biri mekanik protez ve bende de pıhtılaşma olma riski yüksek... bu yüzden kan sulandırıcı kullanıyorum..
ama sende hiç kafanı takma canım.. ya bilinmeseydi... çok şanslıısn..

http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-gunler-icin-makyaj-onerileri/353247-sipaydi-ozel-gun-makyaji-ornekleri.html

Buyrun Bakabilirsiniz. Makyaj Örnekleri.

sizlere yemek ve kahvaltı takımı ekledim ama geldimi bilmiyorum.

Eklentiler

• $YS37KH420_12296.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…