-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ada çok hoşsun valla ne gzl anlatmışsın.
okurken canlandırdım kaydirigubbakcemile3

em cnm tekrardan hayırlı olsun.
rengin sebebi anlaşıldı şimdi

tv.de bir sey varmi? bu annem ask-i memnu bitti hicbirsey demeden cattt kumandayla kapatti tv.yi hadi iyi geceler ben yatiyorum dedi cikti salondan ben kucagimda laptop oyleeee pesinden baktim kaldim tabi bu dedigim olay dizi bittiginde oluyor da anca dank etti bana hakikaten varmiydi tv.de guzel bir sey acayim mi yoksa sessizlik iyidir Ada zaten onemli birsey de yoktur mu diyorsunuz???

topigin etiketlerine bakin kizlar kaydirigubbakcemile3

caycı, çeyiz aşkı, çeyiz alayım, çeyiz bizim herşeyimiz, çeyiz cenneti, çeyiz dünyası, çeyiz demek emek demek, çeyiz hazırlayanlar, çeyiz isteriz, çeyizlerimiz, adaer, arzum blender, asgd, asgdddd, babydoller, biricikk, bornoz takımlarıı, burdayizbuyrun, cıkssssss, ceyis ceyis:)), ceyiz, cilek, en güsel nevresimlerrr:), gel çeyiz git çeyiz, harikalar diyarı, harikayız, hazirligi, herkesler burayaaa, heyyyooooo:)))), hizmetçi jartieri:), k.k.lı çeyiz delileriiii, kizlar, lepi, lepik, lilyum21, manyak çeyizciler, paralarım yok ki, resimlerle, süper çeyizler, sarımsak döveceği:), saten nevresim kayar:), seksi gecelikler:), seksi takımlar:), sohbete, su ısıtıcısı, tavsiyelerle, waaaaawwww, yapan, zeynep sultan

ada cnm valla bende aşkı memnu nun sonunu kaçırdm bihter bebesini aldırcktı dr içeri girdi off net gitti
başka bişiy var mı bilmem.

meltememre,karabocug ve gizem konussaniza kizlarrr

ay canım yazılanları okuyordum da en çok senin yazdığında takıldım kaydirigubbakcemile3
gece gece çok güldürdün beni
tam ordan iniyordum ki çileğin yazdığına bi kere daha koptum
ay harikasınız kızlar yaa :roflol: :roflol: :lepi:

nasılsınız güzel gelinler bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…