-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ben yatıyorum kızlar, size iyi gecelerrr, fazla uzatmayın sohbeti, sonra gelince oku oku bitmiyo sayfalarr sırnaşık şey

kizlar bunlar daha sonra bebek icin gelipte altin takiliyor ya iste onun icin de kullaniliyormus

ilkinin görüntüsü ikincisinin de tonu güzelmiş opuyorumnanaktan evet mantıklı
ay ne tatlı olur, canım çekti birden kaydirigubbakcemile3
benim de eltim hamile 1 aylık o doğursa da sevsek

ben yatıyorum kızlar, size iyi gecelerrr, fazla uzatmayın sohbeti, sonra gelince oku oku bitmiyo sayfalarr sırnaşık şey

bende cıkıorummmmm iii gecelerrr kızlar geceniz güzel olsunnnopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlaarr opuyorumnanaktan

ada yaa sen ne tatlı anlatmışsın öyle valla güldüm gece gece deli kız :)
bu arada eklediğin yastıklar da çok hoş
ya ben tek geceleri okuyabiliyorum burayı
öyle çok kaynatıyorsunuz ki valla okuyamıyorum da hepsini ama aklım da kalıyor off off napcaz böyle :)
herkese iyi geceler

Ada Allah cızırtını :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayrıca durumuma yorum yazan fıstıklarım sağ olun yaww. Feci gıcığım yani benim hücreye bu aralar.

opuyorumnanaktan - 27 Mart - emma10 - söz
- 27 Mart - pınarpin - düğün
- 27 Mart - scarce - düğün
- 10 Nisan - gulsunn - düğün
- 24 Nisan - adaer - düğün
- 24 Nisan - OmrumunSahibi - düğün

- 06 Mayıs - esra8608 - nikah
opuyorumnanaktan - 08 Mayıs - aslhsnkyk - nişan
- 09 Mayıs - cute - düğün
- 16 Mayıs - =)yesil(= - nikah
- 30 Mayıs - Boswer - düğün
opuyorumnanaktan - 04 Haziran - speedy-gonzales - nişan
- 05 Haziran - hilal_im - düğün
- 12 Haziran - esra8608 - düğün
- 12 Haziran - organiksheker - düğün
- 13 Haziran - yarenka - düğün

opuyorumnanaktan - 15 Haziran - ece - nişan
- 17 Haziran - Selen_Ay - 1.düğün
- 19 Haziran - eregli - nikah
- 19 Haziran - Selen_Ay - 2.düğün
- 20 Haziran - nem - düğün

- 25 Haziran - graceful - düğün
- 26 Haziran - ndrcn - düğün
- 27 Haziran - nlyfrtclk - düğün
- 10 Temmuz - bebemmm - düğün
- 10 Temmuz - eesra - düğün
- 10 Temmuz - em4561 - düğün
- 17 Temmuz - ciLeKLiMm - düğün
- 17 Temmuz - karabocuq - düğün
- 17 Temmuz - mglove - düğün

- 18 Temmuz - dreamlife - nikah
- 19 Temmuz - em4561 - nikah

- 24 Temmuz - dreamlife - düğün
- 25 Temmuz - empatik_ - düğün
- 25 Temmuz - laydy - düğün
- 18 Eylül - FE.OZ - düğün
- 19 Eylül - papatya2507 - düğün
- 19 Eylül - undomiel - düğün
- 25 Eylül - hatige - düğün

kaydirigubbakcemile3 ay öldüm gülmekten sabah sabah
alemsiniz hee

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Günaydın kızlarrr
Adaaa yazdıklarına koptm yahu sabah sabah ii geldii
bugn biras canlansın buraaa resim eklicem sizee :1hug:

oyy yerim ben bu adamı yaaŞeniz
akşam karnım ağrıyo dedim,merak etmiş nasıl oldun ağrın varmı vs die aradı şimdi
biliyo gelceği günü sürekli sorup duruyo:kedi:
geldimi ağrıdımı,iyimisin vs vs vs boshayallersmile

kendimi de kattım hehehehezemuszemus

ben anneme diyemem ama benimki de bilir ağrıo mu hap al yazık falaln
bi kere hap almayınca ellerim titremişti dersten çıkıp ağlamıştım ozamandan beri
illet bişi olduğunu bilir:sinifsinif:

günaydın kızlar:)))

ada... sbaah sabah iyi geldi anacım bu yazın.. valla neşem yerine geldi... bende de anlatıcask böyle çok şey var ama ..... senin gibi mizaçlı anlatamam valla....

geçenlerde personel gecesi vardıya... normalde 12 ye kadar izinliyim evden.. saat 10,30 gibi bu sızlanmaya başladı... ee hadi kalkalım... biraz daha kalalım falan derken saat 11,00 oldu.. yok ben sabah erken kalkıcakmışımda uyykusuz kalmamı istemiyormuş da... halbuki ben evde de olsam 12,30 dan önce uyuyamam biiliyor... neyse sıkıldı herlade dedim.. kalktık arabaya bindik.. köprüyü geçtik.. pis bir sırıtmayla bana dönüp aşkım eve gidelimmi dedi... anlamamış gibi yapıp ee zaten eve gidiyoruz dedim... yok aşkım bizim eve gidelim dedi... nasıl yaa dedim.. hem beni düşünüp uykusuz kalmayayım diye kaldırıyorsun, hemde şimdi eve gidelim diyorsun deidm.. bastım azarı... daha hafta sonu buz gibi evde üşüttün beni,.. şimdi hastayım senin yüzünden dedim.. ama sende hiç düşünce yokki dedim.. beynin şeyinde takılıp kalmış.... ooo bir sürü şey saydım vallaa.... adamcağız ağzını bile açamadı.. kapımın önüne bıraktı... arkamdan da melül melkül baktı ben içeriye girinceye kadar... ve gitti....

ay bazen ne kadar düşüncesiz oluyorlarya.... şaşırıp kalıyorum vallaa...

Son düzenleme:
Gülsnnnn kızzz ne biçim azarlamşsın adamı düğün üstüüüü ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3
Lepikk naaberrr pöf sizindemi çok ağrılı geçio ben mutlaka ilk gece gider bi serum yer kendime gelirim nişanlımda hep dua eder aşkm olursan ben yanındayken olda hastaneye götrym iğneden korkuosun senn flan der ne şansım varmış bee iğneden çok tırsarım her 3 ayda bi 10 tüp kan alıolar benden

ay bu erkekler evlenme ar,fes,nde cozutuo kanımcaaa
ay sorma yıllarca idare ediyorlar... ama son haftalarda kendilerini kaybediyorlar valla...

ama napim canım yaa... adamın tek derdi bu oldu nerdeyse... çok bekler o dahaa...
ahh canım yaa seninki çok kötüymüş yaa....iyiyde canım neden 3 tüp kan alıyorlar.. bi rahatsızlıkmı söz konusu??

3 tüp deil canım benim 3 ayda bir 10 tüp.Genetik bi rahatsızlıım var canım sürekli izlenmesi gereken tahlil için alıolar.

kızlar limangoda cotonbox un nevresimleri indirimde.. ben battaniyeli nevresim takımlarından alıcam.. 125 TL cik:))) hemen bakın bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…