- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #14.621
kizlar bunlar daha sonra bebek icin gelipte altin takiliyor ya iste onun icin de kullaniliyormus
ben yatıyorum kızlar, size iyi gecelerrr, fazla uzatmayın sohbeti, sonra gelince oku oku bitmiyo sayfalarr sırnaşık şey
bende cıkıorummmmm iii gecelerrr kızlar geceniz güzel olsunnnopuyorumnanaktan
ben sinirimde son vitese takmisim ama oyle boyle degil yani saat oldu 18:30 dedim vallahi de billahi de ben daha da duramam bu ofiste anemmmmmm evimde temizlik yapiliyor ben burada duruyorum,evin hanimi diye kimler yer alacak yerimde,bu vesveselerle dogru ciktim sirketten,olmusum 15 dk.da bizim evin ordaki durakta tabi yolda tlf. acip nan hucre gel beni al o evi size yar etmem diye turk filmi tadinda repliklerimi de siralamayi da ihmal etmemisim,indim bizim hucre tam karsimda ama bu iste bir gariplik var nan dedim bu araba benim babamin arabasi degil mi siz babamla isbirlikcimisiniz napiyosunuz bak dedim yavrum bende de bir kalp var boyle strese sokma alti ustu evlenecegim diye gidecegim tahtali rizanin koyune kaydirigubbakcemile3 bizim piskin hucre baban evin ordan geciyormus bizi gorunce ugradi ben de senin gelecegini soyleyince arabayla git oglum dedi diye bir de guzel aciklayinca durumu hah dedim simdi oldu.anammm eve giderken yok dedim oglum sen nasil durdun 7 yil boyunca bu ne simdi dememe kalmiyor eli dursa basi durmuyor basi dursa gozu durmuyor,nan hucre sen evde temizlik mi yaptin yoksa ozel sultan macunu mu yuttun??? bizim hucrenin gozu donmus kizlar yavrum diyorum dur gozunu seveyim noluyosun ayyyy diyorum bir de icimden nan babamin arabasi bu dangolozun yuzunden gidip bir yere toslayacak,dugun de olmadi daha ya kolum falan kirilirsa simdi kolum kirilsa yine iyi ya bacagim kirilirsa dans ta edemem simdi,yeminle bunlari dusunuyorum bir yandan yani dusunce gucume de ekstra sastim kaldim,hucre beyin verdigi cevapla dedim Ada sen emin misin bu adamla gercekten evlenmek istediginden,adama bu kadar beni ozlemesinin sebebi yatak odamizi temizlemis,camlarini silmis te,o odada hayal etmis beni de
cok ozlemis ne varmis masum bir opucuk onun da hakki degilmiymis,nan dedim hucre daha gecen gun ben hastayken bize gelip te kasla goz arasinda ayak parmagini kapiya vurdugun yetmedi mi bu ne simdi kara yagizim dur be adamim sunun surasinda 36 gun kaldi.......
kizlar anlayacaginiz ne stres kaldi ben de ne de sinir ben simdi yana yakila dusunuyorum da dusunuyorum yok anam bacim yok bu adam beklemeyecek o gece gorursunuz,
gulsun e diyordum nanikkkkkk kac gunun kaldi kiz diye oyyyy ben daha beter durumdaymisimmmm :roflol:
ben sinirimde son vitese takmisim ama oyle boyle degil...
kizlar anlayacaginiz ne stres kaldi ben de ne de sinir ben simdi yana yakila dusunuyorum da dusunuyorum yok anam bacim yok bu adam beklemeyecek o gece gorursunuz,
gulsun e diyordum nanikkkkkk kac gunun kaldi kiz diye oyyyy ben daha beter durumdaymisimmmm :roflol:
kendimi de kattım hehehehezemuszemus
opuyorumnanaktan - 27 Mart - emma10 - söz
- 27 Mart - pınarpin - düğün
- 27 Mart - scarce - düğün
- 10 Nisan - gulsunn - düğün
- 24 Nisan - adaer - düğün
- 24 Nisan - OmrumunSahibi - düğün
- 06 Mayıs - esra8608 - nikah
opuyorumnanaktan - 08 Mayıs - aslhsnkyk - nişan
- 09 Mayıs - cute - düğün
- 16 Mayıs - =)yesil(= - nikah
- 30 Mayıs - Boswer - düğün
opuyorumnanaktan - 04 Haziran - speedy-gonzales - nişan
- 05 Haziran - hilal_im - düğün
- 12 Haziran - esra8608 - düğün
- 12 Haziran - organiksheker - düğün
- 13 Haziran - yarenka - düğün
opuyorumnanaktan - 15 Haziran - ece - nişan
- 17 Haziran - Selen_Ay - 1.düğün
- 19 Haziran - eregli - nikah
- 19 Haziran - Selen_Ay - 2.düğün
- 20 Haziran - nem - düğün
- 25 Haziran - graceful - düğün
- 26 Haziran - ndrcn - düğün
- 27 Haziran - nlyfrtclk - düğün
- 10 Temmuz - bebemmm - düğün
- 10 Temmuz - eesra - düğün
- 10 Temmuz - em4561 - düğün
- 17 Temmuz - ciLeKLiMm - düğün
- 17 Temmuz - karabocuq - düğün
- 17 Temmuz - mglove - düğün
- 18 Temmuz - dreamlife - nikah
- 19 Temmuz - em4561 - nikah
- 24 Temmuz - dreamlife - düğün
- 25 Temmuz - empatik_ - düğün
- 25 Temmuz - laydy - düğün
- 18 Eylül - FE.OZ - düğün
- 19 Eylül - papatya2507 - düğün
- 19 Eylül - undomiel - düğün
- 25 Eylül - hatige - düğün
lepi (günü belli değil sempatiksalakcinni):lepi::lepi:
ben anneme diyemem ama benimki de bilir ağrıo mu hap al yazık falalnoyy yerim ben bu adamı yaaŞeniz
akşam karnım ağrıyo dedim,merak etmiş nasıl oldun ağrın varmı vs die aradı şimdi
biliyo gelceği günü sürekli sorup duruyo:kedi:
geldimi ağrıdımı,iyimisin vs vs vs boshayallersmile
ay sorma yıllarca idare ediyorlar... ama son haftalarda kendilerini kaybediyorlar valla...ay bu erkekler evlenme ar,fes,nde cozutuo kanımcaaa
Gülsnnnn kızzz ne biçim azarlamşsın adamı düğün üstüüüü ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3
Lepikk naaberrr pöf sizindemi çok ağrılı geçio ben mutlaka ilk gece gider bi serum yer kendime gelirimnişanlımda hep dua eder aşkm olursan ben yanındayken olda hastaneye götrym iğneden korkuosun senn flan der ne şansım varmış bee iğneden çok tırsarım her 3 ayda bi 10 tüp kan alıolar benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?