-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bende iyiyim ne olsun ceyiz için bişeyler baktım model begendim hafta içi gidip alcam kısmet olursa opuyorumnanaktan

walla canım annemin almak istedikleri vardı henüz almamıstık tencere takımı ütü masası çamasır sepeti banyo ve tuvalet için takım aynalar tost makinesi sac kurutma makinesi kahve makinesi banyo paspası falan bilmiyorumkismile

bende küçük ev aletlerimi almak istiyorum kızlar sizin önerdiğiniz markalar var mı? (mikser - kahve makinesi - elektrik süpürgesi - saç kurutma vs.. )

:)

slm kizlar bugun sirkette net bozuktu aksama kadar da duzeltemediler ne oldugunu cozmeye calisiyorlardi en son biz cikarken dedim ahanda bizim kizlar dokturmustur ben onca muhabbeti nasil okuyayim aaaa bir baktim burada da bir durgunluk varmis bugun hayirdir kizlarrrr Ada'niz geldi nerelerdesiniz,neysem gidip kendime bir cay alayim...

eg,karabocug,akudunu-makudunu slmmmmmmm

hşq canımcım valla ben msndeim askımla :))) ara sıra vakmaya calısıom buraya da nasılsın iimisin adacımopuyorumnanaktan

hşq canımcım valla ben msndeim askımla :))) ara sıra vakmaya calısıom buraya da nasılsın iimisin adacımopuyorumnanaktan

iyiyim canim hadi konus sen sevdiceginle :)))

Ada'm nasılmış benim yaww?
Kızlar nasılsınız?Jj

kusum iyiyim fistigim nasil ozledim sizi kiz ya bugun netim yoktu sirkette bozukmus bir seyler olmus biz cikarken adamlar hala ugrasiyorlardi dedim sabaha yaparsiniz herhalde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…