-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ereğli evet cnm sade olmuş gzl olmuş.

eltiye karşı önyargımııı lmaz:
ben hiç böle bişiy yapmadım
ama o hep benim açığımı aradı
tepkiliyim adını dahi duymak istemiyrm
yrn doğum günü aramıcam
o beni aramadı çünkü
kayınvaldemi doğum gününe çağırmış
gelmicem demiş o da

Arada artık aile kavramı olunca millet birbirine bağlanacağı yerde muhakkak bi pürüz çıkıyor yaw anlıyorum seni gülüm büyük görümcemle bende çok iyiydim arkadaştık resmen. Ablam ve görümceside aynı şekil ama ne oluyosa bi müddet sonra çılkı cılkı. Keşke hiç sorun olmasa. Ablam mesela görümcesiyle çok iyi arkadaştı önceden hatta o kızın abisiyle bile çıktığını bilmiyoduk en sonunda öğrendik ve çok mutlu olduk kız tanıdık diye ama nerrrde neler yaptı neler. Eltisiyle çok iyi maşallah Onu hiç tanımıyordu öncesinde. Ya karman çorman bu insan ilişkileri

ya bakalım biz napıcaz. çocukları alıp gelio yarın hep beraberiz yani.bugün benimkine krallığım sona erio yarın ortak gelio diorum :dance:

kayınvaliden de pek ısınıamadı galiba zeynep

canım geçen şöyle bi konuşma geçti aramızda.
sınavların ne zaman eylüle kalmasın dedi
bende bilmiorum anne bakalım dedim
abinler eylülde gün alcaklar dediben biraz bozuldum tabii anladı
ekledi ee kızın yaşıda geldi
bende dedim geçti bile ne gelmesi şimdi çoluk çocuk sahibi olması lazımdı 31 yaşında kadın dedim.
doğru kızım denmio ki ne bekledin bu zamana kadar die okumuş fln herhalde dedim.
ne okulu dedim çocukmu kandırıo 29 yaşında okulmu bitermiş 23 24 te mezun olsa 26 da yüksek lisans bitse 27 de evlenirdi dedim doğru söylüosun ama ne bilim dio.
ısınamadı galiba

Topikceği şiddetle düzeltiyorum o zaman kuşum. Şahsım adına:):):)
Bebem ara bence sen o kızı büyüklük sende kalsın. Ara ki hiç sallamadığın dank etsin ona.
Kız benim annem 2 ay hastanede yattı benim görümcem bi kere bile beni geçmiş olsun diye aramadı bi kere gelmiş hastaneye ben yokken o kadar. Ama ben hiç bişey yokmuş gibi kaile almadığım döndüğüm zamanlarda hepsi acayip ayar oluyor farkındayım :roflol:

amann neyse kızlar insan yeri gelir kardeşiyle annesiyle anlaşamaz. elin insanı yav zor tabi
neyse ben yatıorum ii geceler yarın gelinlik provam var

Anladım gülüm bende temizlik için kadın çağıracaktım normalde dedim ona vereceğim parayla bi ziyafet çekerim vazgeçtim.sempatiksalakcinni
Kızlar bu oteli bileniniz var mı yaw burayı düşünüyor nişanlım

http://www.ameliabeachresort.com/

kızlarrrrrr ay bu eşyaların gelmesi arap saçına döndü şimdi de aramışlar ayın 30'da gelecek eşyalarınız amannnn dedim bu ne ciddiyetsizlik hanımefendi haklısınız dedi karşıda ki ses dedim ciddiyetsiz olduğunuzu belirtmekle mi kaydirigubbakcemile3 gelen cevap cılız bir ses tonuyla kızmakla efendimmm.Dedim ne haliniz varsa görün,ben o temizliği acele apar topar boşuna mı yaptım....Amannn geçsin şu günler ya ve ben elimde çantam antalya yollarında olayım beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…